- 2 Ekim 2019
- 619
- 3.933
- 113
- 37
Çok şükür grubu biraz daha anladım dün ki kadae zorlanmıyorumMerhaba canim hosgeldin cok onemli birsey yok![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çok şükür grubu biraz daha anladım dün ki kadae zorlanmıyorumMerhaba canim hosgeldin cok onemli birsey yok![]()
instagramda barış musluyu takip etmeni öneririm.O zaman sizlere bir şey sormak istiyorum.benim kızım 11.sinif ve aşırı derecede sınav stresi var.psikolog ve psikiyatriste götürdüm.rehberlik öğretmenleri ve branş öğretmenleri ile görüştüm.hepsi aynı şeyi söylüyor.yapabilecegimiz hiç Bir şey yok diyorlar.kac kere yüzü gözü şişti hastaneye götürdüm ilaç versekte geçici oldu ve bir işe yaramadi.herşey öğrencide bitiyor dediler.bugun sınavı var.hatta şu anda sınavda eşim ile ne yapacağımızı şaşırdık fikri olana da açığım ben artık daha nasıl bir yol cizeyim![]()
Afiyet olsun canımMenu
Sabah (10:00)
2 yk tam bugday unuyla pankek 2 tane
1 kk peynir
5 zwytin
1 domates
Ara
5 kaju , 5 badem
1/2 armut
Kahve
Aksam(18:00)
1 dikdortgen dlm firin mucver
3yk yogurt
Su:1 lt ,1lt daha icecegim insallah
Zipzip- E Elif_Eylul @Cordeliaa
Yarin kilo bildireceğiz canim seni etiketledim gordun mu o mesajimiÇok şükür grubu biraz daha anladım dün ki kadae zorlanmıyorum
Kus hemenAy unuttum yazmayi menuye 1yk makarna yemistim gun icinde![]()
Kaptanım ellerine sağlık tabloyu gördüm alıntı yapamadımIyi aksamlar canim![]()
Evet canim yarin 1 e kadar paylasiyoruzŞimdi ben yarın tartı resmi çekip atacağım değil mi
Akıllı kızZipzip- ben şimdiden yazayım canım. yarın unutabilirim çünkü. masterfite devam etmek istiyorum.
Tamam canim notumu aldim :)Zipzip- ben şimdiden yazayım canım. yarın unutabilirim çünkü. masterfite devam etmek istiyorum.
Şimdi gördümMasterfit (Kilo +Adım Yarisi )(Menu yazmak zorunlu)
MasterFit (Kilo +Adim yarisi)(menü yazmak zorunlu)
Kilo verme Yarisi( Menu yazmak zorunlu)
Adim yarisi (menu yazmak istege bagli )
Kizlar yarin bildirim yaparken hangisine dahil olmak isterseniz kilo bildiriminizle birlikte bildirmeyi unutmayin
Bildirimler fotografli ve nikli olmali
Bildirim saati en gec 13.00.....
E Elif_Eylul
@Cordeliaa
@Miss___hayaLet
North River
@Pikachu_
@Nehir im
@Aijoo
@Li_zigi
@askrhpozitif
@Mevsim_bahar83
@Noisy Girl
@sulisim
aypare ackerman
@madamhd
@sardunya1038
@Migim
@eceboce
60kiloyum
@masal3487
@Kahve __Kokusu
@fittanne
@sara_28
@masal_19
@Zeynebim2020
@bluegreeneyes
dolunaydagel
@fesang
@Suheda_00
@Efillim
@fitblonde
@LADY VEGA
@deniz diyette
@limonlutarcinlikek
@Bal0ncuk
K KarlarKralicesi
tatlım ben kaçırdım galiba. eşin neden evde?Kim bana beddua etti acaba evde olması eşimin evet sorun ama bizim sıkıntı direk soluğu köyde alıyor olması Allah tan büyük kız okula başladı su covid bitene kadar bosanmazsam daha boşanmam herhalde gerçekten çok yıprattı bu surec beni
Yarın bende bildirsemmi acaba inşallah almamisimdirYarin kilo bildireceğiz canim seni etiketledim gordun mu o mesajimi
3 gundur menude yok bildir istersenYarın bende bildirsemmi acaba inşallah almamisimdir![]()
En fazla 8000 canimAdim yarışlarında sınır var mıZipzip-
Tamamdır anladımEn fazla 8000 canim