- 9 Nisan 2021
- 21.196
- 115.009
- 518
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yaa cook tesekkur ediyorum canim ❤❤❤
Tamam canim sen nasil dersen oyle yapalim![]()
Çocukları uyuttuktan sonra okumaya çalışıyorum ama bi taraftan da okunacak kitaplar çalışılacak dersler göz kırpıyor azck bana da bak diye yoksa burayı seviyorum ve bişey kaçırmak istemiyorumRakip takımdan olunca vurdun kırbacı
Bilmemki
Boşver geçmişi anlık takil geçmişi boş kaldıkça okursun istersen
Bencede bencede günlükler olsun bu hafta
Dikkat et kök salma![]()
Ben de tatlıları vereyim misafirlerimize39 misafir yeşil çayımızvar, kahvemiz
var buyurun
![]()
Ver verBen de tatlıları vereyim misafirlerimize![]()
Gizli gizlimi kız menumde kabak gibi yazıyor nesi gizliAksam gizli gizli dukan birasi ictin he anladim![]()
Soyle cikom
Nereye gidiyonSoyle cikom
Nereye basvursak acabaReytinglerimiz yüksek masterfit in patentini mi alsak kizlar![]()
Anlık takil alintilardaki mesajlarla kısa bir özet yaparsin geçmişe dalınca o anki sohbetler kaçıyorÇocukları uyuttuktan sonra okumaya çalışıyorum ama bi taraftan da okunacak kitaplar çalışılacak dersler göz kırpıyor azck bana da bak diye yoksa burayı seviyorum ve bişey kaçırmak istemiyorum![]()
Sevgili takım arkadaslarm,
Bugun aldıgımız sonuclar bızı sımartmasın, rehavete sokmasın butun sılahlarımızla kırmızı takıma hucum
Hepınızı canı gonulden tebrık edıyorum
Haftaya cok guzeL eksılerle ve 2 sabıtle basladık cuma gunu mavı takım olarak gumbur gumbur burayı ınletmeye hazırmıyızzzzzzz
@MiraPham
@nehir6161
@Tutku44
@fantastikaaa
@Poni Bon
@Ytmz
Elhan
@ekim2009
zeyneppk
IncireNereye gidiyon![]()
Şair burda sanırım bu kadar gülmenin sonu ağlamak diyor
Grupca herkesin regl donemi ayniymisMillet gergin hep özel günleriniz mi yaķin kizlar hayirdir![]()
Umutumut82 bunu bıze bır zaman demıstı
falım reklamı aklıma geldı nedense
tesekkur ederım canım cuma gunude bıız alıcaz ınsallah el bırlıgıyle
sıze guvenıyoruz kırmızı takım cok guzel ısler basaracaksınız bu hafta
kacın kacın ama pesınızdeyız
ayy bahar buna seslı kahkaha attımatesı yakarken ruzgarı hesap etmedınız
cok gecmıs olsun canım rabbım sıfa versın sbıt olman cok guzel cumaya guzel bır eksı gelecek ınsallah
bosa cıkarmazsın canım benım
hala uyanıklık pesındesın varyazeynepı alıcam tabı bır eksı senle o vardı
tesnım 2 gun boyunca aktıf degıldı bılemıyorum
cumayada 2-0 olacak ınsallah abla