- 14 Nisan 2017
- 5.663
- 25.958
- 498
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sende olan akıl bende yokki![]()
F Frozen01 ve
Valla kendine gelmiş bizim ki, koru kendiniDoğru şimdi.![]()
Çok.ozlersin çokOoo filizim gelmiş, ince dokundurmalarini da getirmiş
![]()
3 kisi degilde 5 kisi mi secsek 3 kisiye yuklenmesek mi acaba ya da tum takimm mi yarissaF Frozen01 veaskrhpozitif pozitif yarın için kendi takıminizdan 3 kişi seçin. Bu 3 kişi yarın adım atacak. En çok adım atan takım %1 ödül kazanacak.
Tamam canimF Frozen01 veaskrhpozitif pozitif yarın için kendi takıminizdan 3 kişi seçin. Bu 3 kişi yarın adım atacak. En çok adım atan takım %1 ödül kazanacak.
Reglin etkisi mi canim agrin varmisSpor listesi yapmalıyım.bugun spor yapmayayım.zaren ağrım varben liste yapayım. Bakalım geçen haftanın şampiyonu kim olmuş.
Takimca spor ve adim yarışmasi yapsak olmaz mi canimSpor listesi yapmalıyım.bugun spor yapmayayım.zaren ağrım varben liste yapayım. Bakalım geçen haftanın şampiyonu kim olmuş.
Canım bir sonraki gün yeni 3 kişi seçeriz. Gün gün oyunlar olsun. Reyting önemli. Para kazanacağız.3 kisi degilde 5 kisi mi secsek 3 kisiye yuklenmesek mi acaba ya da tum takimm mi yarissa
Evet klasik.Reglin etkisi mi canim agrin varmis![]()
Haber gönderirim senayla, aldığın hava güzelleşir keyiften (yazar burada kına yakarsın demek istedi de işte, kaderÇok.ozlersin çok![]()
Olur haftaya yaparız. Ama bu hafta böyle minik oyunlar oynayabiliriz.Takimca spor ve adim yarışmasi yapsak olmaz mi canim
Anladim anlicagimiHaber gönderirim senayla, aldığın hava güzelleşir keyiften (yazar burada kına yakarsın demek istedi de işte, kader)
![]()
Rol çalma hemenAnladim anlicagimi![]()
Pes....Rol çalma hemenburada alınması gereken benim yalnız
![]()