Geçmiş olsun canım.Yedim yavrum yemem mi hatta kendimetaktım ama bugün hiç kaçamak yapmadım canım eşimin burnunda et ve kemik eğriliği var.hep erteliyorduk.rahatsiz etmeye başlayınca gittik.nisan da ameliyat olucak inşallah
Allah razı olsun canımburnun da sıkıntı var.en son hormalasi çok arttı ve uyku apnesi var.doktor ileride çok sıkıntı yaşarsın dedi.ameliyat olucak inşallah
Çok geçmiş olsun canım.Sağolun hanımlar sırt ağrılarım başladı kaç gündür onun için gideceğim,rutin kontroolrim gata'da yapılıyor bu konuda başka hastaneye gitmiyorum.
Sen kimsiniz.Selam kızlarrrr
Bitter nedir yahu?Aliskin degilsen mide bulantisi yapmistir canim gecmis olsun
Ben bir ara tiksindim uzun zaman bitter yiyemedim
Benimkiler de sıfırlanmiyooo. Kaptanız biz saksı değil.Vay canına kaptan uygulamanın hasını bulmuş
İlk defa yiyorum kaptanım , 2 minik kare yedim, bu kadar mı etkili olur anlayamadımAliskin degilsen mide bulantisi yapmistir canim gecmis olsun
Ben bir ara tiksindim uzun zaman bitter yiyemedim
Son kullanma tarihi 22.02.2023 . Daha zamanı var. Ben kırk yılda bir çikolata yerim. Bu bir de bitter. Ağır gelmiş olabilirçok şaşırdım çok üzüldüm canım çok geçmiş olsun çikolatadan olduğuna eminmisin canım bide son kullanma tarihini kontrol et
Yok ablacım daha 1 yıl var son tarihineÇok geçmiş olsun çikolatanın son kullanım tarihi geçmiş olabilirmi acaba.
İlk kez yedim canım, bu %70 lik. %80 lik yesem kimbilit nasıl olurduİlk kez mi yedin canım.ben %80 lik yiyorum.ağızda acı bir tat bırakıyor iştahı kesiyor diye.keskin tadindan olmuş olabilir.geçmiş olsun.
Hiç sorma aldığım 200 grama nazar değmiştir sabahvesenim
Canım ya iyi olmana sevindim inanki aklım sendeydi bitter çikolatanın böyle bir etkisini ilk kez duydum çikolataya alerjin yok değilmi canımGeçmiş olsun dilekleriniz için teşekkür ediyorum. Şimdi daha iyiyim. Çok açım, eşimi bekliyorum
İlk defa yiyorum kaptanım , 2 minik kare yedim, bu kadar mı etkili olur anlayamadım
Son kullanma tarihi 22.02.2023 . Daha zamanı var. Ben kırk yılda bir çikolata yerim. Bu bir de bitter. Ağır gelmiş olabilir
Yok ablacım daha 1 yıl var son tarihine
İlk kez yedim canım, bu %70 lik. %80 lik yesem kimbilit nasıl olurdu
Hiç sorma aldığım 200 grama nazar değmiştir sabahvesenim
Vayyy süper
Sağol ya , ne biçim yazmışım aceledenKolay gelsin
İki üç kere etiket yaptımNe yazdın kız 9 sayfa geçmiş yaptım görmedim
TamamBunu şimdi gördüm dün pek yoğundu ya doğru düzgün bakamadım buraya
İyi akşamlarBen kaçtım yemek işini halledeyim görüşürüz hanımlar iyi akşamlar hepinize
Alerjim yok kuzum, kilo yapıyor diye yemiyorumCanım ya iyi olmana sevindim inanki aklım sendeydi bitter çikolatanın böyle bir etkisini ilk kez duydum çikolataya alerjin yok değilmi canım
YaaaaaTartılmadım yarın sabah tartılıcampilav gelmedi canım çok mutsuzum
Çalışma saatlerin nasıl canım?Başımı kaldıramıyorum resmen saatleri sayıyorum bitsin de gidip uyuyayım diye
Geçmiş olsun ablaSağolun hanımlar sırt ağrılarım başladı kaç gündür onun için gideceğim,rutin kontroolrim gata'da yapılıyor bu konuda başka hastaneye gitmiyorum.
Saol canımGeçmiş olsun canım
8.30.6.30 canım hafta sonum yokÇalışma saatlerin nasıl canım?
Sabit tatlım 62.1Vayyy süperşuan kaç bitti?
Kendimi iyi hissetmiyorum eve gidebilir miyim diye arasam patronu git diyip üstüne arar nasıl oldun diye birde öyle şeker bir patronum var şükürler olsun ama haftaya bir kaç saat izin aldım şimdi tekrar izin istemem huyum değilÇalışma saatlerin nasıl canım?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?