Hafta icinde yedim onu pazartesi olabilirTadelle yediğine göre yavaş gidiyor.
İyiyim ablacm normalde minik uyuyunca bende uyumaya moduna geçiorm gece uyandğmz için ama bu sefer uyku tutmaduBaloncukum
Hafta sonu seni görünce şaşırdım daha yazacaktım geçmiş bitmiyor ki tatlım. Nasılsın iyi misin?
Ana yüreği işte senin yerine de yemiş ziyan olmasın diyeKendi bir yarım bir de çeyrek yiyince
Benim metabolizma aliskin bunlaraSenin metabolizma şoka girmiş demek o gün
Kaptanlara bakHafta icinde yedim onu pazartesi olabilir
E bu akşam geeeelllİyiyim ablacm normalde minik uyuyunca bende uyumaya moduna geçiorm gece uyandğmz için ama bu sefer uyku tutmadu
Bende eskisi gibi akşamları yazmayu özledm
Size bakaym dedm
Baklava yesen daha hızlı Verirsin onu demek istedi şair.Hafta icinde yedim onu pazartesi olabilir
Sen bizim ağamızsınBenim metabolizma aliskin bunlara
Daha yediklerimi saysam atarsiniz beni burdan
Nereye gidiosE bu akşam geeeelll
No Nutella. Nuga yiyoruz.Kaptanlara bak
Nutella baklava felan
Hadi bendende künefe olsun
Ana yüreği işte senin yerine de yemiş ziyan olmasın diye
Sende verirsin canim ne zaman basliyorsun diyeteZaten burda bitek veremeyen benm
Canımızı çektiriolarNo Nutella. Nuga yiyoruz.
Bugünlerin olacağını sana zamanında söylemiştik.İyiyim ablacm normalde minik uyuyunca bende uyumaya moduna geçiorm gece uyandğmz için ama bu sefer uyku tutmadu
Bende eskisi gibi akşamları yazmayu özledm
Size bakaym dedm
Bende kalanlar sporsuz gitmior bu kanıya vardmSende verirsin canim ne zaman basliyorsun diyete
Annem pazartesi gidecek gitmeseydi baklava yaptirirdimBaklava yesen daha hızlı Verirsin onu demek istedi şair.
Valla söylemiştiniz doğruBugünlerin olacağını sana zamanında söylemiştik.uykuya hasret kalacaksın annelik böyle bir şey... Sağlıkla büyüsün de prensesimiz arada bir sızar kalırsın artık napcan bitanem
Bu hafta ici ısınıyor insallah canimBende kalanlar sporsuz gitmior bu kanıya vardm
Aşırı inatçı
Spordan kastımda hafif tempolu yürüyüş
Şu cemre düştüğü yeri şaşırmış
Yolunu bulup havalar ısınınca yürümeye başlayacam kaptanm
En azndan şuanlık yediklerime dikkat ediorm kilo almamak için
Afiyet şifa olsun annecigine.sabah kahvaltı yapmadım hem de öğlen diye diye yedi
Cinnet geçirip de tekrar hamile kalma yeter. Büyür gider arada anlamazsın bileValla söylemiştiniz doğru
Bugn eşime dedimki okullar kapanana kdar ben cinnet geçirip
Müge anlıya çıkarsam şaşırma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?