Diet grubunda neler diosunHem de ne şeker 30 baklava 3 tadelle ohhh
Bu dansi sizlen oynamak büyük onur.
30 minik baklava lütfen yani.Hem de ne şeker 30 baklava 3 tadelle ohhh
Birde kaptan yiyor utanmadanDiet grubunda neler diosun
Canm çektiii
Gel yemeğe gidelim
Hani nerede 75 görünümlü 80Bu arada ben cidden 80 kilo durmuyorum neden mi80 üzerindeyken
arkadaşlarım sormadan, kendiligimden 75 varsın gibi birşeyler dediler. E şimdi 81 im. 75 gösteriyorum sankifoto çektirdim, aticam banyodan sonra banyodan sora dediysem yanlış anlaşılma olmasın banyodan önce çektim 75 görünümlü 80 im sanki. Beş kilo beş kilodur.boyum 1.65 yalan olmasın diye 64 dedim. 1.65 e 75 valla iyi diilim
Utanmayı kenara bıraktık kaptanmBirde kaptan yiyor utanmadan
Kız 30 baklava yemesen buraya nasıl kaptan olcan. Helal sana.Birde kaptan yiyor utanmadan
30 baklava yedikten sonra kilo almadim en önemli nokta buydu aslındaKız 30 baklava yemesen buraya nasıl kaptan olcan. Helal sana.
Sorma canim bu ara iyi kilo aldim ama veriyorumUtanmayı kenara bıraktık kaptanm
Can boğazdan gelir
Laz kızlarina bayılırım benAbla bende de laz burnu var ben ne yapayım
Tadelle yediğine göre yavaş gidiyor.Sorma canim bu ara iyi kilo aldim ama veriyorum
Zaten burda bitek veremeyen benmSorma canim bu ara iyi kilo aldim ama veriyorum
Beni beni bihteriniiiiLaz kızlarina bayılırım benolsun be guzelim asaletin yeter
Bende de var canım alerji ama hapim var. İçince düzeliyor. Senin bağışıklık iyice göçmüş . Eşinin aldığı takviye ilacı iç. Güçlendir iyice kendini.Abla büyük kizda alerji vardi zaten. Günlük kış başından beri ilaçlarını kullanıyorum. Ama okul çok etkiliyor sanirim, zaten kime sorsam çocukları hasta. Bana ne oluyor diye sinir oluyorum artik. Duruma göre bu akşam acile gideceğim çakın ordan bana bir iğne dicem
BaloncukumZaten burda bitek veremeyen benm
Beni beni bihteriniiii
Senin metabolizma şoka girmiş demek o gün30 baklava yedikten sonra kilo almadim en önemli nokta buydu aslında
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?