- 31 Ekim 2019
- 11.001
- 39.995
- 548
Saol kuzummmGünaydın canim eksin cok guzel tebrik ederim![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Saol kuzummmGünaydın canim eksin cok guzel tebrik ederim![]()
Sen tartıya bak şekerim.Tebrikler canım çok güzel
Tebrik ederim canım harika eksi
yaaa pess aynı kiloyu vermişiz.
Tebrik ederim canım![]()
49 diye kilo mu vardı yaw unuttumSaol kuzummmiki hafta özle beni. dinlenip tekrar 5 kiloyu vermek için geleceğim hedef 49
![]()
Tamam canim dinlen biraz sohbete gelirsin aradaSaol kuzummmiki hafta özle beni. dinlenip tekrar 5 kiloyu vermek için geleceğim hedef 49
![]()
Yok canım kaptanlık yapacak kadar yetenekli değilimKaptanlık yapyıydın degil miyawrukush zamanında biliyorum 4. Takımda seni
![]()
martan beri çok katı diyet yaptım, biraz dinlendirmek lazım canım vücudugünaydın cnm
tebrikler
kız kilo vermekten yorulurmu insan
pozitif enerjiler sağolsun![]()
Var var ben gördüm hergun ekranda 1.65 boyuyla 53 kilo müge anlı var ben bu Boyla 54 olamam 1.5849 diye kilo mu vardı yaw unuttum
Teşekkür ederim canımTebrikler canım çok güzel
Tebrik ederim canım harika eksi
yaaa pess aynı kiloyu vermişiz.
Tebrik ederim canım![]()
Neyse gelsin bakalım. 2021’den iyidir365 günde 1 geliyor hiç bizi bırakmıyor abla
günaydn cnm evet
tebrikler canoooooooooooo
Çok büyük tebriksGünaydın herkesebu hafta katilmayacagim kahve çok yoruldu
Cuma 55.25
Pazartesi 54.85
Cuma 54.15
Eki Görüntüle 2979340
Sağ ol bitanemPastel kahrından bağırıp cagirmasin
yoksa ohoooo
Ya kimden bilecemNeyse gelsin bakalı .2021’den iyidir
Çok büyük tebriksBu kiloda bu eksi muhteşem yaa . Emeklerine sağlık canım
Herşeyi benden bilecek yaa
![]()
Elhan ablaaaaaa kizzz kanatlarım seni bekliyor sevmen için, opmeyecek misinTeşekkür ederim canım
Rakiplik bir yana cansın sen.
Ben de seni tebrik ederim.
Yalnız iki hafta üst üste kilo vermek bayağı zorladı beni.Arada inat olunca direndim. İyi ki varsın
![]()
Canımsın bende kaptanlığın için teşekkür ederimNeyse gelsin bakalım. 2021’den iyidir
Çok büyük tebriksBu kiloda bu eksi muhteşem yaa . Emeklerine sağlık canım
Herşeyi benden bilecek yaa
![]()
Çok güzeldi gerçekten. İnşallah hep böyle güzel mutlu haftalarımız oldun. Gel bi öpeyim
Kesinlikle çok çekismeliydi
Ayy sen gene mi geldin.Elhan ablaaaaaa kizzz kanatlarım seni bekliyor sevmen için, opmeyecek misin![]()
Çok güzeldi gerçekten. İnşallah hep böyle güzel mutlu haftalarımız oldun. Gel bi öpeyim![]()
Sayenizde canım, yoksa bu acemilik ile çuvallardım en baştaCanımsın bende kaptanlığın için teşekkür ederim![]()