- 3 Haziran 2015
- 36.928
- 118.982
- 598
- 35
Sahalara uzaklaşma bence
Tekrar gel

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sahalara uzaklaşma bence
Yooo herkes abartmayacwk kiBugünherkes
yılbaşı
yemegini
çok
abartacak
![]()
günaydın cnm
haklısın.. ne olursa olsun şiddetin bir sebebi olamazHepinize ayri ayri tesekkur ederim
Ne kadar icten ne kadar iyi kalplisiniz.
Benim derdimi kendi derdiniz gibi benimseyip cevap yazmissiniz. Tekrar tesekkurler.
Sorun şu birbirimize saygimiz kalmadi
Dün aksam en kotu aksamdi
Hic oyle biri olmamasina ragmen kollarimi sıkti hala izi var kan oturmus. Ikimizde yetiskin insanlariz cok kotu oldum agladim. Resmen uzerime yurudu... ne olursa olsun ben ne dersem diyeyim kendine hakim olmasi gerekiyordu. Bitti... artik geri donemem affedemem onu... ben de sucluyum ama o haddini aşti...
HayııııırBugünherkes
yılbaşı
yemegini
çok
abartacak
![]()
Yooo herkes abartmayacwk ki
Pazartesi nasıl olcak görecezHayııııır![]()
Pazartesi nasıl olcak görecez![]()
Aleyküm selam canim.Selamün aleyküm kızlar zayiflayanlari tebrik ederimherkese hayırlı cumalar olsun inşallah Rabbim bugün bütün dualarımızı kabul etsin günahlarımızı affetsin
![]()
ablaHayııııır![]()
aleyküm selam cnmSelamün aleyküm kızlar zayiflayanlari tebrik ederimherkese hayırlı cumalar olsun inşallah Rabbim bugün bütün dualarımızı kabul etsin günahlarımızı affetsin
![]()
Meraklı Melahat. Bir şey yok canım. Yönetim toplantısı gibi düşün.
AS hayırlı Cumalar amiiin inşallahSelamün aleyküm kızlar zayiflayanlari tebrik ederimherkese hayırlı cumalar olsun inşallah Rabbim bugün bütün dualarımızı kabul etsin günahlarımızı affetsin
![]()
Yaaa ne güzel gidiyoduk, nerden çıktı bu yılbaşıablasenin dışında kimse istikrarlı değil bugün
aleyküm selam cnm
hoşgeldin
aminnnnnnnn![]()
Çok meraklıyım yaa acayippp hemdeMeraklı Melahat. Bir şey yok canım. Yönetim toplantısı gibi düşün.![]()
365 günde 1 geliyor hiç bizi bırakmıyor ablaYaaa ne güzel gidiyoduk, nerden çıktı bu yılbaşı![]()
günaydn cnm evetKizlar gunaydinsaat 1 e kadar bildirim yapiyoruz degil mi?
tebrikler canooooooooooooGece. Cuma 62
Bu cuma 61,05
Fark 950 gram.
Oran 1,53
MasterFit yarışmasında varım.
Migimi atalım takımdan dedim.elif te takımda mi o dedi. Öyle konuşuyoruz.Çok meraklıyım yaa acayippp hemde![]()