Ayy pardon dersin mi vardıAy inşallah
Dersim vardı akşam onu bitirdim. Totişi devirdim saçma bir Türk filmine takıldım ona bakıyordum. Tolga Cevik' in...komedi niyetine işte
Sen napiyorsun tatlım...Yine bildirimi yanlış yere göndermem inşallah. Onun heyecanı var şimdi...
İyi geceler canımIyi geceler kizlar
Burda olduğunu bilsem gider miydim hiçNe dediği tam belli değilNerdesin, sonra gittiğimde kızıyorsun
İyi geceler kuzum yine mi gittinAyy pardon dersin mi vardıBizim evin halleri işte, tv açılmıyo pek, çocukların dikkati dağılıyo hemen
İyi geceler canım
Kaptanım gitti miOnuZipzip- cığıma söyledim
Az önce gitti sanırım.Kaptanım gitti mi
Afiyet olsun bitanem30 Aralık menü ve spor
Zipzip- Elhan K KarlarKralicesi
10.150 adım 1015 puan
3 dk plank 180 puan
1185 puan
Bir kilo gitsin yeter banaAz önce gitti sanırım.
Eee kaç kilo çıkcan sabah
Teşekkürler canım.Afiyet olsun bitanem
Ben 800 gr a fitimBir kilo gitsin yeter bana
Sen bebem
Canım bende Karaca'nın var aşırı memnunumkızlarrr evde filtre kahve makinası olanlarkahve markası ve çeşidi olarak ne kullanıyorsunuz?
40 bin adım iddiasına Arrietty le girmiştim rekorun kaç dedim 30 dedi ben garanti olsun diye 40 yapmıştımO zaman tekrar yarışalım. @Arrietty_
Kız iste bol kesedenBen 800 gr a fitim
Amin insallah canimAllah yerinde rahat versin canım
ben deDanilo yaparken Ben bişi anlamadım
oy bitanem gelmişCanım bende Karaca'nın var aşırı memnunum
Noli burda anlasmami yapıyorsunuzBen 800 gr a fitim
bence böyle iyi canım. ekstrem durumlar oluyor. insan kopabiliyor. mesela benim bu hafta öyleydi. eğer takımda olsaydım takımı zora sokacaktım. böyle iyi bence. zaten benim gibi çok kilosu olan devam eder.Yaa Takımlar kadar da sikmamak lazim diye düşündük
Daha kural getirmedik onun icin :))
anneannelerin yeri dolmuyor. 10 yıl oldu hala hatıralara bakıp keşke hayatta olsaydı diyorumAmin insallah canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?