- 8 Eylül 2016
- 103.197
- 437.824
- 898
- 35
Ayy valla deliyim ben yaparimKaptanın eli tutulmaz.
3000-5000 zipzip yaptigim gunler vardı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ayy valla deliyim ben yaparimKaptanın eli tutulmaz.
heh demek istedğim buydu aslında çünkü kilo alan yer karnımBen de planki yanlış yapıyorum bence çünkü karında hiçbir şey hissetmiyorum
KV içindeki cevheri cikarmis deseneevde diyet yapan herkes 1,5 kilo civarı alınca sesi kesildi
onun sesi kesildi de benim iç sesim ha bire ye diyor
Bahaneler hazır zatennazlı da laf mı ?
gitmemek için adeta bahaneler arıyor.
yok regl oldun, yok grip oldun, yok uykusuz kaldın, yok nem oldu tüy oldu kıl oldu... habire bahaneler üretip gideceği varsa da geri geliyor terbiyesiz kilolar
Sağol canımGeçmiş olsun.
Sağolasın kaptanımAfiyet olsun canim
Yaa gecmis olsun canim
İnşallah başka birşeydir ve bir daha cikmazneyse sınırdaymış
bir şey kapmışlar ama ortalıkta hem influenza hem domuz gribi hem de covid salgını var. inşallah çabucak geçer
Kaç saniye duruyorsun. Hissedene ve titreyene kadar bırakma.Ben de planki yanlış yapıyorum bence çünkü karında hiçbir şey hissetmiyorum
Amin canım inşallah uykusu var herhalde dedim koltukta uyudu uyanınca istifra etti bir baktım ateşi var rabbim şifa versin hastalaraaskrhpozitif kuzum geçmiş olsun, salgın var deli gibi. Benim oğlum da kusma ile başladı rabbim şifa versin inşallah ilerlemeden atlatırsınız
İnşallah canım büyük topladı çok şükür ateş yoktu onda kucukte var umarım çabuk toplaraman yaa geçmiş olsun canım. arda arda olmuş çabuk geçer inşallah.
evet üçü karışmış. doktorun biri twitter da öyle yazmıştı. çoğu kişi hasta. testler negatif. influenza ve domuz gribi. geneli de sanırım influenza
bizimkilerin bana verdiği harçlıkları biriktirip kendime 3 4 ay bisey almicam çok şükür eksik yok idare ederim yahahahah gidip nutella alayım o zaman sabah baştan çıkarma beni ben sabah yanına kayısı kıvamında karabiberli pulbiberli yumurta, peynir ve söğüş, yeşillikle yemeyi düşünüyorum
tamir ücretleri de fazla tutuyor. anladım canım. ben de ailenden istesen diyecektim.
arkadaş daha mantıklı o zaman. ama sen çalışmıyorsun nasıl ödeyeceksin geri?
2 minnoş kiz var bendeKaç tane var sen de? Kısmet hayırlısı olsun tatlım.
Pazartesi öyle yaparım olmadıDogru haklisin canim da stres daha kotu
Test alma sansin varsa eczaneden test al
Bir prens yakışır yanlarına.2 minnoş kiz var bende
100 er TL abin ve ablandan istesen nasıl olur? kimseye de dokunmaz. 100 TL de annenler verse. bu fikir nasıl?bizimkilerin bana verdiği harçlıkları biriktirip kendime 3 4 ay bisey almicam çok şükür eksik yok idare ederim ya
Hıım anladım kuzum arkideş o zamanBana da mantıklı geliyor samimi arkadaşlarım var sorun yokk diyorlar
abla 750. Ben biriktirdiydim 350 kadar kenarda köşede param olsun diye. o gidicek üstüne 400 daha lazim
yok ailemden kesinlikle istemicem diye kendime dedim annem cok üzülür.. suan bizimkiler kredi borcu ödüyor kendim halledicem
di mi di miiiAyyy biz öyle olmayacağız korkutma kendini canım
Heeee hadi çıkaralım dolaptanSaat 9 da iyi geceler demiş herkez karpuz kesecektik daha
Vuuu günün bombası da romantik yürüyüş tabi kiii29 Aralık
Sabah
Eki Görüntüle 2978530
12.30 Sade Türk kahvesi ( hindistan cevizi yağı ve tarçınlı)
15.00 Yarım Trabzon hurması
17.00 İki haşlama tavuk baget, bir kase yoğurt, bir dilim kızarmış tb ekmeği
19.00 Bir küçük ekşi elma
Bol bitki çayı
İki litre su
Spor
Romantik bir 8000 küsur
Eşimle yağmurda
Eki Görüntüle 2978534
Zipzip- Cordelia
Ayy alma o zaman sütlü tablet çikolata erit sıcakken koy içine o da yoksa boşver tahin pekmez sür cnm ay kendimi kulağa fısıldayan şeytangibi hissettim ahahahahahahah gidip nutella alayım o zaman sabah baştan çıkarma beni ben sabah yanına kayısı kıvamında karabiberli pulbiberli yumurta, peynir ve söğüş, yeşillikle yemeyi düşünüyorum
tamir ücretleri de fazla tutuyor. anladım canım. ben de ailenden istesen diyecektim.
arkadaş daha mantıklı o zaman. ama sen çalışmıyorsun nasıl ödeyeceksin geri?
Şifa olsun canımbeyaz çay içiyorum
Evet cnm koruma en önemlisii ve sen mikemmelsinKilolari nasıl verdiğin önemli değil ki. Eski alışkanlıklara dönünce hoop yine siskosun.
Hadi ya balgam mı kustu cnmBenim küçük ateşlendi ve kustu ablamizda ateş ve kusma yoktu bu nerden çıktı şimdi
Toton karnın tir titremior muben de plank yapıyım bari ama bana hiç kasları çalıştırıyor gibi gelmiyor o yaa
İyi geceler kaptanIyi geceler kizlar
yaaa çok geçmiş olsunBenim küçük ateşlendi ve kustu ablamizda ateş ve kusma yoktu bu nerden çıktı şimdi
iyi geceler kaptanımIyi geceler kizlar
çekiniyorum ya. 750tl tuttu bu sefer fiyatı ortaya çıkacak. abim gerçi verir de ben bizimkilere ücretsiz yapılıyor dicem diye dusundum100 er TL abin ve ablandan istesen nasıl olur? kimseye de dokunmaz. 100 TL de annenler verse. bu fikir nasıl?
En icecek içmişti onu kustuHadi ya balgam mı kustu cnm
Sağol canımyaaa çok geçmiş olsun