Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Gayet saglikli olmus canim. Sadece ogleden sonra ve aksam saati biraz tmyakin olmus yediklerinin ama bence gayet dengeli olmus. Hele ki krizi salatalikla gondermek harikasin
selam söyleeeeeee hayallerimden biri de annemle aynı şehirde oturup ona giderken ya da o bana gelmişse buraya annemle kahve içiyoruz diye yazabilmekkkkkk
küçük misket gibi olandan mı , benim hamur arttı küçük yuvarladım az haşlayıp soğuyunca buzluğa attım ıspanaklı yoğurtlu yaparım belki sonra benim sıpa ıspanağı bir tek onun için de yiyor
benim ki de çıkar vallaha çok kzıyorum eşi çalışıp bir de evde canını çıkarıyor adamlar ohh keyfin de kadın köle mi yavvf kız kardeşim aile danışmanlığı eğitimi alıyordu o dönem gün de 5-6 saat , aldı bitti şimdi aile danışmanı ama azıcık benim de ısrarımla( baya ısrarımla):)) şimdi EFT( duygusal özgürleştirme tekniği) eğitimi alıyor , arada danışanlarıyla görüşüyor o da online 40 dk yada 1 saat yemeğini yapacak vakti var 4 ve 11 yaşın da 2 çocuğu var eşi de geç geliyor ,mecbur her gün o evde yemek pişecek
Ya yemek olmayinca ev daginik olunca anlayisli olacak. Ya da girip kendi yapacak. Ama iste ne yazik ki. Ayy ayy bundan degil mi ki bir turlu anlasamadim Turk erkekleriyle. Angela'nın Külleri 2 kitapNeyseki bizler gibi dusunen anneler var artik ogullarina esitligi ogretiyorlar
Herkese iyi akşamlar modum düşük biraz. Duygusalım açım mutsuzum... Aşı da biraz başımı ağrıttı en karanlığı görünce aydınlık gelir ya umarım yarin aydınlanmış bir ruh hâli ile uyanırım seçiyorum sizleri
Canim ben tembel icli kifte yapiyorum borcamin altina bulguru dosuyorum ustune icli kofte ici ustune yine bulgur. Dogru firina. Inan cok lezzetli oluyor. Burgun deneyeyim dedim ucli kofteyi baktim olmadi bir tane bile beceremedim ya. Dedim hersey hazir bosa gitmesin soyle denesem olur mu. O gun bir de misafir vardi. Ayy bir guzel oldu.
Herkese iyi akşamlar modum düşük biraz. Duygusalım açım mutsuzum... Aşı da biraz başımı ağrıttı en karanlığı görünce aydınlık gelir ya umarım yarin aydınlanmış bir ruh hâli ile uyanırım seçiyorum sizleri
Ahh o yemek isteyip de mutfaga girmeyen esler O konuda hakkini yeneyeyim esim yenek de yapar yikar toplar da. Ee yani bi zahmet o da yasiyor bu evde (neyse benim feminist tarafim cikiyor, daha cok yazmayayim).
ne demek gülüm yüzü aşkın beleş kitap okumuşumdur oralardan önce hiç indirmiyordum pc ye 2 sene önce indirmeye başladım bazılarını hangi kitabı okudum okumadım diye daha dert olmuyor :) bazı guruplar kapalı ilk başta bir kaç soru cevaplayıp adminin onayını bekliyorsun azıcık ama olsun :))
Şimdi ben biliyosunuz yaklaşık olarak bütün öğleden sonra yarım kilo ıspanağı yıkadım durdum. Arada da diğer işlerimi yapıyorum falan.Bu bi kenarda dursun Eşim dün babasını görmeye görümceme gitti. Dünden beri yoktu. Ben de çocukları getir götür ve ayrıntılı temizlikle kendimi oyalıyordum. Saat 1’e doğru geldi rengi renk değil. Sultanım , cennet evim falan ayaklarıma kapanacakGörümcemde yemeklerden motor bozulmuşSabaha kadar wc’de kalmış. Hala uyuyup uyanıp söyleniyo Şimdi gelelim banabenim bütün derdim ıspanak ve sporumu yapmak tabi. Neyse onu uyuttum biraz toz aldım yer sildim yemek yaptım okula gittim geldim sofra kurdum spor yaptım duş aldım ben pert. Yemeğimi az önce yedim düşün Elhan
Geçmiş olsun canım. Farklı sebeplerden de olsa nur topu gibi bir hastan olmuş Bagirsak antiseptiği veya doğal ishal kesicilerden ver eşine...sabaha kadar uyutmadigina göre iyice motor bozulmuş çok kötü olmalı ... leblebi, patates haşlaması, limonlu kahve vb.... Görümcenin yemeğinde kullandığı yağ farklıysa adam alışkın olmayabilir. Kıymetini anlaması da cabası tabi yaramazlik yaparsa seni oraya gönderirim bak dersin oh hadi yine dört ayak üstüne düştün
Ya yemek olmayinca ev daginik olunca anlayisli olacak. Ya da girip kendi yapacak. Ama iste ne yazik ki. Ayy ayy bundan degil mi ki bir turlu anlasamadim Turk erkekleriyle. Angela'nın Külleri 2 kitapNeyseki bizler gibi dusunen anneler var artik ogullarina esitligi ogretiyorlar
Şimdi ben biliyosunuz yaklaşık olarak bütün öğleden sonra yarım kilo ıspanağı yıkadım durdum. Arada da diğer işlerimi yapıyorum falan.Bu bi kenarda dursun Eşim dün babasını görmeye görümceme gitti. Dünden beri yoktu. Ben de çocukları getir götür ve ayrıntılı temizlikle kendimi oyalıyordum. Saat 1’e doğru geldi rengi renk değil. Sultanım , cennet evim falan ayaklarıma kapanacakGörümcemde yemeklerden motor bozulmuşSabaha kadar wc’de kalmış. Hala uyuyup uyanıp söyleniyo Şimdi gelelim banabenim bütün derdim ıspanak ve sporumu yapmak tabi. Neyse onu uyuttum biraz toz aldım yer sildim yemek yaptım okula gittim geldim sofra kurdum spor yaptım duş aldım ben pert. Yemeğimi az önce yedim düşün Elhan
Canim ben tembel icli kifte yapiyorum borcamin altina bulguru dosuyorum ustune icli kofte ici ustune yine bulgur. Dogru firina. Inan cok lezzetli oluyor. Burgun deneyeyim dedim ucli kofteyi baktim olmadi bir tane bile beceremedim ya. Dedim hersey hazir bosa gitmesin soyle denesem olur mu. O gun bir de misafir vardi. Ayy bir guzel oldu.
oohhhh işte böyle pratik fikirli olmak lazım hep ellerine sağlık , şimdi marketlerde yumurta kabı görünen içli köfte yapma aparatı satılıyor , bence senin yöntemle madem lezzetli olmuş hiç aparata v.s. gerek yok