• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Selam 🙋🏻‍♀️
Sagol kaptanim
Pazar gunu kizi acile götürdük. Butun gun acildeydik. O gun bende de öksürük basladi. Ayni gece bebekte ateslendi. Dün de bebeği hastanede yatirdik serum bağlandı. Aksam eve geldik. Dun gece hem ben hem bebek atesliydik. Ates 39 40 😰 bu sabah bebeğinde düştü bir daha cikmadi. Ama bende cok kötüyüm 😔
sen de kış girdiğinden beri hastalıkla uğraşıyon kuzum 😔

Selam 🙋🏻‍♀️
Sagol kaptanim
Pazar gunu kizi acile götürdük. Butun gun acildeydik. O gun bende de öksürük basladi. Ayni gece bebekte ateslendi. Dün de bebeği hastanede yatirdik serum bağlandı. Aksam eve geldik. Dun gece hem ben hem bebek atesliydik. Ates 39 40 😰 bu sabah bebeğinde düştü bir daha cikmadi. Ama bende cok kötüyüm 😔
Canim ya cook gecmis olsun. Acil sifalar hepinize

Selam 🙋🏻‍♀️
Sagol kaptanim
Çok geçmiş olsun canım 😔 benim gözümden kaçmış kusura bakma rabbim şifa versin

Bugün nasıl bir gün ya..

Çocuk hasta full hızla devam ediyor.

Diyete tekrar başlayayım cumaya hazırlık olsun dedim, eşim evde durmadan yedik durduk :KK43:

Ve bugün hem Bihter Ziyagil hem de Ali Rıza Tekin bir kez daha öldü 😭😭😭😭
Allah seni napmasin 😅jeton geç düştü

Selam 🙋🏻‍♀️
Sagol kaptanim

çok geçmiş olsun

Back