Çubuk makarna kırmızı çizgim.birakamadim ama yanına ekmek ve peynir yok az yiyiyorum.yoksa içimde kalirKuru kahveye talim şimdi makarna zaten başka başına facia gençliğimin yemeği,tadını unuttum bugünlerde tencereyle yerken ,
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çubuk makarna kırmızı çizgim.birakamadim ama yanına ekmek ve peynir yok az yiyiyorum.yoksa içimde kalirKuru kahveye talim şimdi makarna zaten başka başına facia gençliğimin yemeği,tadını unuttum bugünlerde tencereyle yerken ,
En aza indirmiş sin ne güzel afiyet olsunÇubuk makarna kırmızı çizgim.birakamadim ama yanına ekmek ve peynir yok az yiyiyorum.yoksa içimde kalir
Gideyim de yapayım öptüm hepinizi
Okuyor muAmin canim az kaldi bu yil son senesi 6 ay sonra gelecek inşallah
EvetttYaaa erken mi gelmişim
Ne gibiiiiiIste abla simdi almiyorum da alirsam diye korkuyorum
Yeni yilda yeni baslangiclar düşünüyorum bakalim basarabilecek miyim
Okuyor canim veteriner olacakOkuyor mu
Bende bilmiyorum desemNe gibiiiii
Sagolasin canim. Hamilelik oncesi 65-66 civariydim. Hic degilse eski kilola dobsem cok oyi gelcek bana. Bu hamilelikte cok kilo aldim yavalla çok kilolu gelmedin bana, ama zayıflamak yakışacak ona eminim
Ben de gerilim, polisiye, entrikalı dramları seviyorum ama en önemli şey sürükleyicilik aynen. Birbirimize kitap önerelim canımcımBilim kurgu olur. Ask olur. Aglak cok sevmiyorum ama asiri surukleyiciyse o da olur canim. Aylardir elime kitap almadim. Dun hazir kindle da sarj ettim. Hic okumadam geceleri okurum bi yar saat. Iyi gelir.
Teşekkür ederim canimmçok çok geçmiş olsun canım
Oooo harikasın. Ben de 35im ama metabolizma kimbilir kaçKizlar gecen haftalarda diyetisyene gitmistim
Buraya da yazdim
Sadece dogumdan dolayi bel bolgemde yaglanma oldugunu soyledi
Ama asil yazmak istedigim şu
Ben ocakta 35ime girecegim
Metabolizma yaşim 27 cikti
Yani metabolizmam 8 yaş daha genc bir sekilde calisiyormus
Oha çok iyiymiş fb hesabım bi işe yarasın sağol ablişşkkooooben facebook dan pdf kitap guruplarının dosyalar bölümüne girip tüm listeleri kurcalıyorum gülüm , face den pdf kitap diye arat bir sürü seçenek çıkar hangi tarz istersen bulursun ben genelde kuantum, parapsikoloji ,metafizik ile ilgili kitaplara bakıyorum
BerryShake pardon detaylı derken yanlış yazmışım. başka videoyla karıştırmışım. şimdi onunkini de izledim. başka bir gün onunkini de yarım ölçü yaparım. bir de bunun fit tarifini deneyeceğim. yalnız bayıldım vallavalla ben bunu yaptım 1 saat önce refikanın tarifi daha detaylı. sonra ona da bakarım ama onların malzemeleri farklı. bu hem basit hem çok güzel oldu şimdi dolaba koydum ucundan azcık tadına baktım. birgün dolapta durunca süper oluyormuş
Bugün dünkü kadar olmadı adımım dünden akıllandim arabayla gittim heryereEeee daha daha nasilsiniz
Misafiri gönderdik
Adimlarida tamamladim :)
Bişey kalmamış migi 71 i görmüşsünBende 6 lar bi gelse diyom
Çok uğrak bir yerde napalimYolunu kaybeden sayfama geliyor.
canım sen çalışmıyorsun değil mi?Oha çok iyiymiş fb hesabım bi işe yarasın sağol ablişşkkoooo
Ben acayip hareketliyim canim herhalde ondan mecburen yaniBen de gerilim, polisiye, entrikalı dramları seviyorum ama en önemli şey sürükleyicilik aynen. Birbirimize kitap önerelim canımcım
Teşekkür ederim canimm
Oooo harikasın. Ben de 35im ama metabolizma kimbilir kaç
Canım ben öğlende gelip selam veriyorum denk gelmemişsinOkuyor mu
Evettt
Ne gibiiiii
Anladim canim ben senin sinifindan sandim. Cuma gunu hasta olmussa buyuk ihtimal bugune en azindan ustunde bi kirginlik olurdu. Gayet iyiyim, kirginlik filan da yok diyorsan sen bilirsin tabiki.
Maşallah canım bence hareketle pek ilgisi yok genetikte önemli.. Ben 2 yıl önce (27 yaş) 65 kilodayken metabolizma yaşım 42 çıkmıştı öğretmenim ve cocuk peşinde koşturuyordumBen acayip hareketliyim canim herhalde ondan mecburen yani
Okulda oyle evde cocuklarla oyle
Galiba ondan yoksa bir cabam yok