• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Ben mi pichacu oldum bu hafta 😀 wuu artik mavi takimmisin. Kaptancim insallah haftaya daha guzel eksiyle gelcem
İnşallah canım hadi bakalım mutfağı kilitleyin saat 9 oldu 😂
Sagol canim. Bu haftaki mavi takimin kaptani secildin galiba. Gecmisi cok okuyadim. Elimden geleni yapicam 😉
👍
Tamamdir canim. Insallah su 73u aIkcik ucundan gorurum. 🙏
Ben gördüysem herkes görür canım 😁
Olur olur. Senin için ve mavi takım için uzun bir hafta olacak. Elhan beni niye aldi sandın?
Sataşmaya devam.😂😂😂
Mavilerrrrr şirinliyor musunuz? ♥️ Nerdesiniz?
Ahanda hepsi bol yemekli menüyle gelecek yazdım şuraya.
Yok canım, Elhan ElhanElhan hesabı doğrulanmış üye. bırak seni bütün okulu getirse olmaz. Ben ders çalışıyorum çünkü 😂😂😂Ayrıca tatlı çekirgelerimi bunaltamam😍

Kolay gelsin tutmayım seni o zaman yoğunsun 😂😂😂
:KK60: ben heryere yetişirim. Hem elim hem çenem çalışır maviş kaptanım. P. Tesi için ne düşünüyorsun? Şalgam suyu çok iyi bugün yarın ve pazar ikişer bardak iç mutlaka. Turşu suyu da olur. 😘😘😘

Yeminle kadın benim kitabımı yazmış. Fen sorusu çözmekten içim şişti. Daha da kötüsü matematiğe başladık:işsiz:

Afiyet olsun canım. Spor yapıyor musun?
teşekkür ederim
evet 😊
Menu

Sabah
2 wasa
1 dlm hellim
1 dlm b. Peynir
3 zeytin
1 domates

Ogle
5yk yesil mercimek yemegi
1 buyuk kase salata

Ara
2 kare bitter
10 badem
Kahve 2 parmak sutle

Aksam(16:45)
2 incecik hamur tavuklu pizza
1 cay bardagi ayran

Su: 1.5 lt adimlar suan 4273 Zipzip- Zipzip- Elhan ElhanElhan hesabı doğrulanmış üye. Cordelia Cordelia

Bugün ki menümü güzel kaptanıma ithaf ediyorum. ♥️ Elhan ElhanElhan hesabı doğrulanmış üye.

Menüm

Sabah
07.00
1 paket diyet bisküvi

10.00 1 paket çubuk kraker

Öğle. 14.00
Ton balıklı yeşil salata

Akşam 18.00
4 kaşık ciğer
1 kase çorba
1 dilim ekmek.

Bugün gezideydim. Yarın menüm düzelecek inşallah.
Zipzip- Zipzip-
Elhan ElhanElhan hesabı doğrulanmış üye.

@Mefkurem
18.00 dan sonra yemeyeceğim. 😘

Bugün spor yok.
afiyet olsun az yemişsiniz beğenmedim yarın daha cok yiyin :D

canlar akşam yemeğimi yiyorum birazdan geçmiş yaparım :KK24: not:saat 1-2 gibi yatıyorum :KK70:
En geç 20.00 de yemeliyiz. Ayrıca seninle aynı saat yatan biri olarak, daha erken yatmalıyiz. Bu hafta aynı takımdayız o bakımdan şey ettim. 🙈🥳

Back