Geçmiş olsn cnm gözünüz aydinMerhabaaa.. dün yazmaya fırsatım olmadı bugün yazayımkızımın biyopsi sonuçları negatif çıktı. Çölyak kanda pozitif klinik bulgular pozitif ama biyopsi negatif. Yani bağırsaklarda henüz bir hasar vs yok. Doktor sessiz Çölyak dedi. Yani belki 1 yıl sonra belki 50 yaşından sonra bağırsak belirti verir dedi. 6 ayda bir kan testi ile takip edilecek. Genetik testi istedi onun sonucu da 2 hafta sonra belli olacakmış. Bu süreçte katı olmayan bir diyet uygulayacağız . Yani evde dikkat edeceğiz yine ama dışarıda ufak kaçamaklar olabilir dedi doktor. İçim rahatladı biraz.
Sanalda olsak da senin hissediyor ve seviyorum cnmSevdiğim insanlara ben okyanus sunduysam, bana bir bardak su layik gördüler
Yanına top top çikolata goturseydin kahve tek kalmış oldumu şimdi
Tuttu abla bize de bu sene tayin gözüküyor o yüzden çok üzülüyoruzyerler kar tuttu mu :) 9 senem geçti eskişehir de yazın oradan konyaya taşındık daha dün eşim yine ne diye geldik ki güzelim eskişehirden diyor güya şakadan , kendi tayin istedi yoksa bu sene de oradaydık:))
Keyfin bol olsunDışardayım , sağnak yağmurun arasında minnoş karlar var
Gerçekten herşeyiyle mükemmel es es ki ki ki es ki es ki esssBen Eskisehirliyim5 yıldır gidemiyorum çok özledim
Olabilir canim. Daha once mezuniyetlerim de var burdan, yarim kalip mezun olamamam da.DeryaOnDiet seni nerden tanıyorum. 4. Takımda mıydin?
Insallah sana butun okyanuslari birden sunan biri de cikacak canim karsinaSevdiğim insanlara ben okyanus sunduysam, bana bir bardak su layik gördüler
Afiyet olsun löp löp et olsun yağ olsunCanim kaptanım öncelikle ellerin dert görmesin motivasyon mesajın için yürekten selamlar.
Eve dönüyorum. Kahvaltim biraz delice oldu ama gün bitmedi daha yürüyerek eve geliyorum adımlarım şimdilik 7725. Ödem suyumu taze taze yapıp içeceğim.
Akşama yine karnabahar var bol limonlu yerim bu sefer yanına bulgur eklemeyecegim. Menume ilerleyen saatlerde bir de portakal eklemeyi düşünüyorum. Bitki çayları eşliğinde geceyi tamamlarım.
Ha haaaay güleyim de boşa gitmesin
Erittim bile kahvaltıyı ...
Bir arkadaşla buluştum valla ekonomiden girdik bozulan gençlikten çıktık en son da çok şükür halimize dedik ayrıldık. Yediklerimi duyunca biraz sevineceksin muhtemel...ama pazartesi bu sevinç kursağında kalacak neyse bugünün, yarının iyi geçsin en azından.eski arkadaşımsin o kadar da canilik yapmayım di mi seviyorum kız seni. Sayende kendime geldim. Gel bi öpim
Valla bana iyi oldu. Aynen hasedimdem aşılı kolumla bile sporumu yaptım. Adımlar güzel gidiyordu, saatimin şarjı bitti onu bekliyorumAkşamı bekleyemedim tatlım
Hadi iyisin boğazını tutamasan da beni geçmek için hasedinden zayiflarsin sen
Naptın işlerin bitti mi? Aşaaaama ne yiyecen gı
Teşekkürler ablaGeçmiş olsn cnm gözünüz aydin
Bagirsaklara inmediyse acaba diyet yapilinca tamamen gecermiki
Sanalda olsak da senin hissediyor ve seviyorum cnm
Gercekten
Teşekkür ederim canim iyi dileklerin için ben o cümleni "löp löp yağları eritesin inşallah" olarak düzeltiyorum klavye sürçmesi olmuşAfiyet olsun löp löp et olsun yağ olsun
öp bakeem
Valla bana iyi oldu. Aynen hasedimdem aşılı kolumla bile sporumu yaptım. Adımlar güzel gidiyordu, saatimin şarjı bitti onu bekliyorumAkşam için Yulaf lapamı pişirdim soğumasını bekliyorum. Ara olarak yoğurt ve sonrasında yeşil çay- kirazsapı
Gecen sene ikinci el eliptik bisiklet aldim ama cocuklardan binemiyodumO ne canım ben Fransız
O zaman zıkkımın kökünü içsinlerSevdiğim insanlara ben okyanus sunduysam, bana bir bardak su layik gördüler
Hosgeldin canimBen geldimmmmm
Iyi aksamlar canimİyi akşamlar, nasil geçiyor
Neler yenip içildi acaba
Göremedim seni de merak ettim sende mi gittin diyeSimdi burdayim ama sen yoksun :)
Bol limonlu bitki çayımı içiyorum tulavete gidiyorum tekrar içiyorum gene tulavet hem adım hem.......... Yediklerimi birazdan sıralarım canım. Henüz meyve yemedim. Cennet hurmasi miİyi akşamlar, nasil geçiyor
Neler yenip içildi acaba
Burdayim canim birakamadim sizleriGöremedim seni de merak ettim sende mi gittin diye
Takımlar ne oldu bu hafta
Hoş geldin canımBen geldimmmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?