yerler kar tuttu mu :) 9 senem geçti eskişehir de yazın oradan konyaya taşındık daha dün eşim yine ne diye geldik ki güzelim eskişehirden diyor güya şakadan , kendi tayin istedi yoksa bu sene de oradaydık:))Buz gibi ve kar yağışlı Eskişehir den kocaman günaydın çıtır kızlar.
inşallah gidersin gülüm bir gün şimdiye kadar kaldığım şehirlerden en sevdiğim eskişehir di :)Eskişehiri cok merak ediyorum. İnşallah bir gün gelmek nasip olur
İnşallah bozulmaz abla yenisini almakda zor artıkbenim leptaba bir şeyler oluyor birden ekranı kararıyor inşallah bozulmaz
hele bu dönem imkanı yok almaz , bir iki sayfa açık olunca kararıp donuyor ben de diğer sayfaları kapattım :)İnşallah bozulmaz abla yenisini almakda zor artık
Yaşlı bi kadina arada refakat ediyorum cnmHangi kadin? :)
Sağol cnm bende fena degilimDöndüm ablacım çok şükür sen nasılsın
Tünele girdim sesin gelmiyor fulyaaaaasaol canım. düzenli gel artık buraya. sen de katıl bize. kaç kilosun?
Niye tayin istediki keşke kalsaydiniz ordayerler kar tuttu mu :) 9 senem geçti eskişehir de yazın oradan konyaya taşındık daha dün eşim yine ne diye geldik ki güzelim eskişehirden diyor güya şakadan , kendi tayin istedi yoksa bu sene de oradaydık:))
İnşallah bozulmaz cnmhele bu dönem imkanı yok almaz , bir iki sayfa açık olunca kararıp donuyor ben de diğer sayfaları kapattım :)
Kapali hava insanin enerjisini emiyorHava kapalı modum düşük canim
Cok bakmiyorum buraya da
Dışardayım , sağnak yağmurun arasında minnoş karlar varKar yağdığı için çok soğuk değil.buranin ayazı adamı felç ediyor
Dışarısı çok soğuk pazara gidicektim o na bile eşimi çağırdım çocuk var canımSen bana fark atarsınben yapmam gerekeni yapabileyimde dışarı çıkma şansım yok. Eşim yine 2 gün mesai yapcak cocuklarla da ilgilenmem gerekiyor
Ben EskisehirliyimGerçekten gelirsen kapım açık laf olsun diye demiyorum.burasi muhteşem bir şehir.
Bizimde kapalı kaptanim. Çocuklarla eve hapis...Hava kapalı modum düşük canim
Cok bakmiyorum buraya da
Atamamışım fotoları
Adananın neresi bu ?
Evet baya da zorlicak. Ben kendimce bir plan oturtmaya calisiyorum. Tum vucut calissin diye eliptik deneyecegim bir hafta düzenli. Bakalim sonuç ne olacak. İnsta da bir kadin gunde 1 saat eliptikle 1 hafta da bile degisik resmi atti ben şokDışarısı çok soğuk pazara gidicektim o na bile eşimi çağırdım çocuk var canım
dışarıda yurunmez artık evde ne yapabilirsek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?