- 22 Mart 2015
- 37.077
- 184.491
- 598
- 38
Hımm anladım2 hafta ama duruma gore 1 haftada olabilir:)
Ama spor yapamam diyorsun canim masterfite katilan icin adım önemli
Yesil takima aliriz senide uzulme
Iyi geceler canim ❤Ben uyuyacam kızlar başımın ağrısı dinerse tabi iyi geceler sizlere
Afiyet olsun canim ❤Dünün menüsü
Sabah
Tava da yumurta
2kk Ezine peynir
Domates
Yeşil zeytin
Akşam
Bulgur pilavı
150 gram et
Salata
Suyu saymadım ama 2 olmuştur
Eki Görüntüle 2962762 Eki Görüntüle 2962762
Bugün menüsü
Sabah
Menemen
2 kk peynir
Zeytin
Akşam
200 gram kadar mezgit
Bol salata
Su: 2 lt
Eki Görüntüle 2962765 Eki Görüntüle 2962765
C _CikiLeta E Elif_EylulZipzip- Cordelia
Bugün yoğundu kaptanım anca 2 80 uzandım koltuğa hümayi servise verdim peşinden bende okula gittim bende hem öğretmene bildireyim hemde servisin okula gittiğinden emin olayim benim muhattap olduğum kisinin eltisi götürdü kişiyi daha önce gormedigim için tedirgin oldumSen nerdesin bugun hic ugramadin
Geçmiş olsun canım iyi gecelerBen uyuyacam kızlar başımın ağrısı dinerse tabi iyi geceler sizlere
Gelemedim kaptanim yaa temizlik dolap.ici dışı temizlik yaptık artık gelicem amaIyiyim bende canim
Bizde seni özledik yokluğun belli oluyor ❤❤
Yogun bir gunmus canimBugün yoğundu kaptanım anca 2 80 uzandım koltuğa hümayi servise verdim peşinden bende okula gittim bende hem öğretmene bildireyim hemde servisin okula gittiğinden emin olayim benim muhattap olduğum kisinin eltisi götürdü kişiyi daha önce gormedigim için tedirgin oldumordan bankaya geçtim bankadan pazara pazardan markete derken anca oldu ara ara girdim aslında ama yazamadan sonlandı
Elinize saglik canimGelemedim kaptanim yaa temizlik dolap.ici dışı temizlik yaptık artık gelicem ama
Teşekkürler kaptisimmYogun bir gunmus canim
Elinize saglik canim
Aynen kaptanım ay başlarını çok seviyorumYogun bir gunmus canim
Elinize saglik canim
Idareli kullanmak lazim ama surekli bir eksik cikiyordurAynen kaptanım ay başlarını çok seviyorumay sonlari metaliksiz geçiyor
Aynen kaptanım eksik çıkmasa kp çıkıyor sağolsun darphane gözüyle bakiyorIdareli kullanmak lazim ama surekli bir eksik cikiyordur
Benim gibi yeni gelenler icin
Takımsızlar Takimi olsun mu
Kendimizi daha iyi hissederiz
Evet kimler Takimsizlar Takiminda bakalim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?