Tşk ederim kaptanımAfiyet olsun canim ❤
Benim nick yanlis olmus ama sorun yok canimKaptanım yanlış kişileri mi alıntıladım acaba
Evet senin nick yanlış oldu sonradan fark ettim.henüz spor yapamadığım için Cordeliaa kaptanımı etiketlemiyorum
Tembellik yapma kalk bi eva patlatBenimde günlerdir erteliyorum spor yapmam lazım ortam çok Musayit koca yok çocuk uyuyor ama kalkacak halim yok
250 geldi canim. 2 haftadir tam zamanli yaniyo. Oncesi geceleri aciyodumKaç geldi asıl bu ay gelecek faturalar
Ben şimdi bitirdim.13.000 adım. İnsallah 10 gibi tekrar yaparım. Çok yedim bugün.Tembellik yapma kalk bi eva patlat
13000 çok güzelBen şimdi bitirdim.13.000 adım. İnsallah 10 gibi tekrar yaparım. Çok yedim bugün.
Yolla bakım neymiş?13000 çok güzelbende şimdi kalkıcam. Bi kıza takdım kafayı bende onu yapıyorum. Kaç gündür. Sporla dikkat edersk hall edersin sen canım
Bu kadar yürüdüm birşeyler daha yiyebilirim diyecek bir ses. O sesi sakın dinleme.Eve geldim şükür
1.5 saat yürüdüm.
Pertim çıktıyorgun ama mutluyum
Ben de 10 gibi bunu yapacağım.Kalkarsam bunu yapıcam
Spor tmmTavuk pişiyor, corbas ısınıyor, salata yaptim. Kanepedeyim keyif zamanı
Siz naptiniz kizlar.
Sporlar yapıldı mi?
Yeşil çaylar içildi miii
Bu kadar yürüdüm birşeyler daha yiyebilirim diyecek bir ses. O sesi sakın dinleme.
Dükkanı 2 saat önce kapatdım. Yeme işini yaninTavuk pişiyor, corbas ısınıyor, salata yaptim. Kanepedeyim keyif zamanı
Siz naptiniz kizlar.
Sporlar yapıldı mi?
Yeşil çaylar içildi miii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?