Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ellerine saglik canim ❤Çorba pisti enginar pisti pilav yapicam tatlı oluyor tavuk fırını bekliyor oda oldu sayılır ekmek yoğurdum öğlen o da fırını bekliyor sıra ile girecekler fırına pilav kaldı geriye
Afiyet olsun canim 2 kepçe bulgur cok olmus gibi1 aralik carsamba
Sabah 10.00
Paylastigim tabak
Ara
1 avuc kaju-ceviz
Aksam 16.30
1 kepce nohut
2 kepce bulgur pilavi
1 kepce yogurt
Yatana kadar 4 l su
Aksam sadece filtre kahve icecegim.
Zipzip- Cordelia E Elif_Eylul
Turkiyede yok demisti dun bakanOh oh omicron cıkmış oh ohh yandan yandan huni yok mu huni verin de takayım fıttırmama ramak kaldı oh oh
Yeni selena bulmussunuz belki gelir
İyiyim hamd olsun yazdıklarınızı okuyordum öyle işte.sen nasılsınNasılsin anlat hele
Öyleymiş ama inanmiyorum ben kaptanimEllerine saglik canim ❤
Afiyet olsun canim 2 kepçe bulgur cok olmus gibi
Turkiyede yok demisti dun bakan
Yeni selena bulmussunuz belki gelir
Ahanda bulduBul beni
chikolatagozlum_
Ne olsa? Yine fransızlığım üzerimdeOlsa ne olcak
Yeni açdım oda E Elif_Eylul banlandığındaEne iki kişi takip ediyor M MissHayaLet seni de bulayim mi
Yani instegramın olsa ne olcak resim yok paylasim yokNe olsa? Yine fransızlığım üzerimde
Heee. Asosyelim ben sevmem öyle şeyleriYani instegramın olsa ne olcak resim yok paylasim yok
Iyiyim bende çok şukür canim katıl okuma sadeceİyiyim hamd olsun yazdıklarınızı okuyordum öyle işte.sen nasılsın
Ne istiyon özelden paylaşayım foto özlü söz kutlama ve s..Yani instegramın olsa ne olcak resim yok paylasim yok
Dınnnnnn elendinSelamlar canlar
Bugün elendim ben sabah çok acele çıktım beslenme hazirlayamadim poğaça aldım
Akşam da kıymalı makarna yapacağım evdekiler onu istedi bugünlük böyle oldu yarın wasalı kahvaltilarima geri döneceğim.
Zaten tartilasim gelmiyor kaç gündür tuvalete çıkmıyorum zeytinyağı içtim yok kayısı çayı içtim yok laksatif ilaç içtim yok..
Şimdi bugün diyeti bozunca belki bişeyler olur. Ama yarım devam edeceğim söz.
fittanne Zipzip- E Elif_Eylul Cordelia
Aman be sanada şaka demeye gelmiyorNe istiyon özelden paylaşayım foto özlü söz kutlama ve s..
Geleydin ya kızAfiyet olsun canım simdiden
Bilseydim ordan sana gelirdim
Iyi akşamlar canım ❤İyi akşamlar, okuldan geldik :)
BulEne iki kişi takip ediyor M MissHayaLet seni de bulayim mi
Valla inanc birakmadilar ki canim 2 yildir gelmistir illaki bir yerdenÖyleymiş ama inanmiyorum ben kaptanim
Dunde menu paylasmadin canim ysrindan itibaren duzenli paylasim bekliyoruzSelamlar canlar
Bugün elendim ben sabah çok acele çıktım beslenme hazirlayamadim poğaça aldım
Akşam da kıymalı makarna yapacağım evdekiler onu istedi bugünlük böyle oldu yarın wasalı kahvaltilarima geri döneceğim.
Zaten tartilasim gelmiyor kaç gündür tuvalete çıkmıyorum zeytinyağı içtim yok kayısı çayı içtim yok laksatif ilaç içtim yok..
Şimdi bugün diyeti bozunca belki bişeyler olur. Ama yarım devam edeceğim söz.
fittanne Zipzip- E Elif_Eylul Cordelia