- 4 Temmuz 2013
- 30.126
- 99.183
- 598
Sagol canim 2.ameliyata almislar acil simdi yarina 3. Ameliyt diyorlar kalabalik olmasin dedikleri icin gitmiyoruz . Anne babasida tam bilmiyor durumunu kalp pili var annede dayanamaz diye suan saklaniyorGeçmiş olsun canım benim
Sağol canım Allah bin kere razı olsun kayınvalidem güzelce vazelinle ovaladı kulunç olmuşsun dedi üşütmeden kaynaklıymış.. bol bol sıcak tutacağım arada ovalayacak.. masajdan sonra en azından kuvvetli uyuşma gitti gevşedim şimdi biraz biraz var anca geçer dedi bi anda geçmez dedi bakalımGeçmiş olsun canım şimdi nasılsın
Müge anlıya çıkarlarBir gün kocaları terkedip buluşalım, durmadan arasınlar
Ayaklarina saglik.
Evet canim buraya geldim. Sen de insallah istedigin kiloya kolayca kavusursun ❤❤Efendim canım :) yok arada bakıyorum valla maşallah en aktif grup sizdiniz öyle de devam ediyor
Bizimki bugün itibariyle tamamen dağıldı sanırım
Beth18 cim yer müsait olunca burdan devam etmeye başlamış sevindim :)
Allah korumus ,Sağol canım sastim kaldım iki saatir kokunun sorununu bulmaya çalışıyordum petek yanıyor diye petekten herhalde diye bir baktım ki lambadan sakiz gibi plastik akiyor
Onu degistirdik biz , seviyorsan git ye okdu.Seviyorsan git konuş değil miydi o?
Allah şifa versin inşallah bu iyi olacak..Sagol canim 2.ameliyata almislar acil simdi yarina 3. Ameliyt diyorlar kalabalik olmasin dedikleri icin gitmiyoruz . Anne babasida tam bilmiyor durumunu kalp pili var annede dayanamaz diye suan saklaniyor
Geçmiş olsun tatlım.Sağol canım Allah bin kere razı olsun kayınvalidem güzelce vazelinle ovaladı kulunç olmuşsun dedi üşütmeden kaynaklıymış.. bol bol sıcak tutacağım arada ovalayacak.. masajdan sonra en azından kuvvetli uyuşma gitti gevşedim şimdi biraz biraz var anca geçer dedi bi anda geçmez dedi bakalım
Kupa denediniz mi? Gecmis olsum.Sağol canım Allah bin kere razı olsun kayınvalidem güzelce vazelinle ovaladı kulunç olmuşsun dedi üşütmeden kaynaklıymış.. bol bol sıcak tutacağım arada ovalayacak.. masajdan sonra en azından kuvvetli uyuşma gitti gevşedim şimdi biraz biraz var anca geçer dedi bi anda geçmez dedi bakalım
Aklima kavanoz geldiKupa denediniz mi? Gecmis olsum.
Uyusana sen poncik kaptan.Geçmiş olsun tatlım.
Şimdi düşünüyorum. 12.000de kaldı adım.Uyusana sen poncik kaptan.
Uyu uyu kiyamam saat kac oldu oradaŞimdi düşünüyorum. 12.000de kaldı adım.Yatayım mi spor mu yapayım. Maviş kaptanı gördüm az daha yürüyeyim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?