Tarcinlidan sonra chesecakemiz eksiktiEfendim canım :) yok arada bakıyorum valla maşallah en aktif grup sizdiniz öyle de devam ediyor
Bizimki bugün itibariyle tamamen dağıldı sanırım
@limonlutarcinlikek cim yer müsait olunca burdan devam etmeye başlamış sevindim :)
Herşeyin hayırlısı canım. Evet burada kendileri..Efendim canım :) yok arada bakıyorum valla maşallah en aktif grup sizdiniz öyle de devam ediyor
@limonlutarcinlikek cim yer müsait olunca burdan devam etmeye başlamış sevindim :)
Neyse bir daha planı özelde yapalım.
Aboooo sobe
Ay nasıl yaa anlamadım kızlarGeri gitmis sanirim
Hepsini yap canım . Sana güzel olan herşey yakışırEeee insan bırakma bizi seviyoruz falan der. Kendine cici bak. Ne yapayım saçıma pembe kurdeletakip suratıma çil mi yapayım.
Sen birden burda söylersen çakarlar elifle ikiniz yapamiyonuzNeyse bir daha planı özelde yapalım.
Gel sendeEfendim canım :) yok arada bakıyorum valla maşallah en aktif grup sizdiniz öyle de devam ediyor
O ne çakalll.Anlamadi takimi bıraktıgini
Nikine tikladigimda ariyor yaziyordu o yuzden dedim :))Ay nasıl yaa anlamadım kızlar
Hadi iyi geceler yarın oynarız oyunu.gec oldu.Tekrardan iyi geceler kizlar ❤❤
O ne çakalll.
Oyun şu sayfaya yeni gelene şaka yapacağız.
Şuan bu arkadaşlar var. Ben şakayı başlataacağım doğaçlama olacak siz devamini getirin.
Aynen yaa demek ki çok yorulmuştu artıkGel sende
Kaptanlar olarak devam.ediyoruz kaptanlar birakinca takimlar dagiliyor ne yazik ki
El_Em kaptanimda gelmiyor artik
Nikine tikladigimda ariyor yaziyordu o yuzden dedim :))
İyi geceler canımTekrardan iyi geceler kizlar ❤❤
Sagol canim insallahgeçmiş olsun canım. Allah şifa versin.
Geçmiş olsun canım benimSagol canim insallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?