- 17 Ocak 2020
- 114.967
- 556.994
- 828
Git yat uyu gece perisiŞaka yapalım dedik misafir geldi.
Geçmiş olsun.Birden geldi hapşu hapşu derken saydi oglan 20kere olmus
Nabim fotolardan dolayı canım çekti
Afiyet olsun canım
E Elif_Eylul abla menülerde pizzalar gelmeye basladi
Afiyet olsun, yarin ki menüyle dengeleyelim olur mu?
Afiyet olsun canim ❤
Teşekkürler kızlarNekadar ayıp hiç pizza yenirmi
Geçmiş olsun.
Orta okula giderken hapşurmuştum . El işi öğretmeni şuan hatırlayamadım el işleri yaptığımız bir ders vardı o öğretmenimiz çok yaşa geberesice demişti. Bende sende gör arkamdan gelesice demiştimonu da başka öğretmenimden öğrenmiştim. Vay be bizim öğretmenlerde ne kadar şakacıymıs. Niye söyledim ben onu hiç bilmiyorum şimdi
Sağol canım sende kendine cici bak . ALLAH ıma emanet ol canım . ❤Nehir6161 iyi ki geldin. Canım. Ben ayrılıyorum Allah'a emanet ol.
Aaa defol git dedi resmen.Sağol canım sende kendine cici bak . ALLAH ıma emanet ol canım . ❤
Cici bak dedi yetmezmiAaa defol git dedi resmen.
Heeee kibarca kovdu.Cici bal dedi yetmezmi
Sen kaşındınHeeee kibarca kovdu.
Aşk olsun aşkımAaa defol git dedi resmen.
Aşk olsun aşkımEn son kişilerden 1 tanesisin o lafı diyeceğim
Eeee insan bırakma bizi seviyoruz falan der. Kendine cici bak. Ne yapayım saçıma pembe kurdeleAşk olsun aşkımEn son kişilerden 1 tanesisin o lafı diyeceğim
Eeee insan bırakma bizi seviyoruz falan der. Kendine cici bak. Ne yapayım saçına pembe kurdeletakip suratıma çil mi yapayım.
Anlamadi takimi bıraktıginiEeee insan bırakma bizi seviyoruz falan der. Kendine cici bak. Ne yapayım saçıma pembe kurdeletakip suratıma çil mi yapayım.
Efendim canım :) yok arada bakıyorum valla maşallah en aktif grup sizdiniz öyle de devam ediyorBerryShake sen mi geldin?
Gel seni de öpem eli sopalı ağzı şaşalı aşkitom
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?