- 21 Aralık 2016
- 8.899
- 40.952
- 548
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kalori hesabı değil de daha çok glisemik indeksi göz önünde bulunduruyorum. ben de o çok etkili.Afiyet olsun günlük kalori hesabi yapiyor musun? Yani yediklerin gunluk kalori ihtiyacinin altinda mi ustunde mi. Bana diyet icin cok gibi geliyor.
Afiyet olsun canımMenümü yazayım
Kahvaltı 07.00
2 haşlanmış yumurta
7 yeşil zeytin
1 dilim tam buğday ekmeği
Bir dilim Beyaz peynir
Yeşil çay
Ara 11.00
1 avuç badem fındık karışımı
1 minik armut
1 kutu süt
Öğle 13.30
1 ince lavaş içinde kuru peynir
10 sarma
Ara 16.00
Şekersiz granül kahve
Akşam 18 . 00
1 YK mantı
1 dilim armut
2 ceviz
1yk sarımsaklı yoğurt
Suyu 3lt yaparım
Selçukluda abla kentplazaya çok yakınımÇocukların isteklerine durumlarına göre herseyini ayarlaman gerekiyo..her yere gidemiyorsun canları sikiliyor hemen.dışarda yemek yiyeceğinde çocuklar ne yiyecek onlarında yiyebilecegi menü ve ortam bulmak gerekiyo...Allah sağlıklı uzun ömür versinde önceliğin hep çocuklar oluyo...onların uykuları yemekleri oyunları hep senin önünde oluyor..
Aaaa aynı ben...
Giiii bende gonyaliyim..... neresindensin
Tamam da çıkmıyorsun davetiye bekliyorsunYok çıkan sokaklardayim
Bak kaptan görmüş
Karadenizde çok bilinen lezzetli bir yemektir canım kara lahananın çiçekleri daha açmadan yeşil tomurcukken toplanıp yıkanıp doğranıp haşlanır sonra suyu süzülüp sıkılır tuz ve yumurta eklenip karıştırılır kızartma tavasında arkalı önlü kızartılıp dilimlenerek servis edilir çok hafif ve lezzetli bir yemektirAfiyet olsun canım
Lahana cicegi kizartmasi bilmedigim icin bilemedim
Seviyorsan git konuş değil miydi o?2 yillik önü acik saglik bölumler var onlari tavsiye ederim.
Seviyorsan ye diye bosuna dememisler.
Ben üsendigimden yapamiyorum
Gittin mi ,ne yaptin?
Abla peki silexin elektrik kullanimi nasil?
Abla o kadar ugrasmayi gozum kesmedi, kahanayi da hasladim limon zeytinyagi tuz yedik.
Benimki de gecirmez diyordu abdest alirken cikarmiyorum artik.
Bisey olmuyor garanti belgesinde yaziyorsa
Havuc da mi var?
Tesekkür ederim citir kaptanim.
Anladim canımKaradenizde çok bilinen lezzetli bir yemektir canım kara lahananın çiçekleri daha açmadan yeşil tomurcukken toplanıp yıkanıp doğranıp haşlanır sonra suyu süzülüp sıkılır tuz ve yumurta eklenip karıştırılır kızartma tavasında arkalı önlü kızartılıp dilimlenerek servis edilir çok hafif ve lezzetli bir yemektir
İyi geceler canımIyi geceler kizlar ❤
Tamponları tak sıkı tut yarın gezmeye gidicenInsan ard arda 20 kere hapşururmu
Yarın gezmeye gitcem dedim diye geldi bu hapşuruk burun akması göz akmasi
Hayat benle dalga geciyor gene
Kiz sabah 6 da yazdim gunaydin diye yetmez mi daaTamam da çıkmıyorsun davetiye bekliyorsun
YetmeezzzzKiz sabah 6 da yazdim gunaydin diye yetmez mi daa
Ayyy nerden geldiki bu,bide benim aka boka alerjim var dışarı çıkinca bile hemen hapşururumTamponları tak sıkı tut yarın gezmeye gidicen
Yavaş mi yürüdün?1 saatte 5 bin adım anca atmışım