- 8 Eylül 2016
- 103.197
- 437.824
- 898
- 35
Hizli tren iyide canim indikten sonra 45 dakika sürüyormuşAaa yok ya neresi uzak canım bana göre çok uzak değil, hızlı trenle gelirsiniz
Diger turlu otobus evin onunde indiriyo
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hizli tren iyide canim indikten sonra 45 dakika sürüyormuşAaa yok ya neresi uzak canım bana göre çok uzak değil, hızlı trenle gelirsiniz
Afiyet olsun canim ❤Selamlar menümü yazayım
Sabah 10:30
Fitre kahve
Öğle 12:00
2 h. Yumurta
2 salatalik
1 yesil biber
2 mini peynir
8 biberli zeytin
13:30 16:30 arası
1 avuç leblebi
1 ayva 1 portakal
Akşam 19:30
1.5 kepçe mercimek çorbası
4 kaşık yoğurtlu brokoli salatası
Adım 6739
Aaaa ama kaptanım sende tren seni daha evin içine kadarmi götürsün gez dünyayı gör konyayiHizli tren iyide canim indikten sonra 45 dakika sürüyormuş
Gelmiyor hep iş işBirlikte gezin
Spotifyda bir hesap var kitap okurken hep dinliyorum Dr. Sleep diye bir hesap ve asmr podcast üzerine çalışıyor. Dünden beri uyurken karlı havada tren yolculuğu sesi dinliyorum. Siz nereye giderseniz bana söyleyin ben gelirim dünden beridir yoldayım zatenKonya yolcusu kalmasın gelen yokmiiii
Anladım canım araban var atlaa gez gelmezse kendi bilirGelmiyor hep iş iş
Bide seyahat etmeyi hiç sevmez
Eşimle tam zıttız
Kız bide bekarsın al çantanı gez dünyayıHizli tren iyide canim indikten sonra 45 dakika sürüyormuş
Ben konyadayım arkadaşlara birbirimizi teklif ediyoruz hiç birimizde gidemiyoruz bizde hep yoldayızSpotifyda bir hesap var kitap okurken hep dinliyorum Dr. Sleep diye bir hesap ve asmr podcast üzerine çalışıyor. Dünden beri uyurken karlı havada tren yolculuğu sesi dinliyorum. Siz nereye giderseniz bana söyleyin ben gelirim dünden beridir yoldayım zaten
Adam uzun süre araba kullanamıyor 2 saatten fazlaAnladım canım araban var atlaa gez gelmezse kendi bilir
Aa neden ki? Senin ehliyetin yokmuAdam uzun süre araba kullanamıyor 2 saatten fazla
3 defa geldimAaaa ama kaptanım sende tren seni daha evin içine kadarmi götürsün gez dünyayı gör konyayi
YokAa neden ki? Senin ehliyetin yokmu
Anladım kaptanım bende Ankaraya çok küçükken gelmiştim sadece 1 kerecik3 defa geldim
Dugundede baska yerine geldim yeter bence :))
Kız çalışıyorsun memurum dedin arabam var dedin ben olsam hemen ehliyeti de alırdım
Kardesimin mezuniyete kesin gelirim belki o zaman görüşürüzAnladım kaptanım bende Ankaraya çok küçükken gelmiştim sadece 1 kerecik
Aaa neden almadin ki canim
Ehliyet engellime uymuyorKız çalışıyorsun memurum dedin arabam var dedin ben olsam hemen ehliyeti de alırdım
Engel durumuna uygun degilAaa neden almadin ki canim
İnşallah canım benim ne zaman mezuniyetiKardesimin mezuniyete kesin gelirim belki o zaman görüşürüz