- 21 Aralık 2016
- 8.899
- 40.952
- 548
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Afiyet olsun canim ❤Sabah
8.30da
Bir tereyaginda yum
Peynir
Zeytin
3 dilim elma
Aksam 16.30
Kofte
Brüksel lahanasi
Salata
Yogurt
Su 1.5lt
Spor daha tamamlamadim. Yapinca atarim.
Zipzip-
Benimde çekmiyor
2 yillik önü acik saglik bölumler var onlari tavsiye ederim.Ne güzel benim de hayalimdi hemsirelik ama olmadı puanım tuttu kontenjan dolu dediler baska sehirde varmış oraya da ailem göndermedi başka bölümü ben istemedim okulu bıraktım çalıştım pisman oldum liseye açıktan yazıldım bitirdim şimdi de üni sınavına hazırlanıyorum bu saatten sonra ne okurum onu da bilmiyorum
Seviyorsan ye diye bosuna dememisler.Seviyoruz tabi. Yoksa bu sayfada işimiz ne?
Ben üsendigimden yapamiyorumkız kimseye niye salata yok da denmez ki bu dönem zebzelerin bile fiyatı uçmuş , bu gidişle (allah göstermesin) diyet guruplarındakiler canım salata çekiyor diye inleyecek :)))
Gittin mi ,ne yaptin?Bu akşam köyden eşimin ananesi ve eşimin kuzeninin eşi geliyolar. Görümcem yemeğe çağırdı. Ben gitmek istemiyorummmm gitmezsem bir ton surat ve tantana çekmem lazim
Abla peki silexin elektrik kullanimi nasil?Bende almisken iyi bisey olsun istiyorum
Amazonda sıfır faizle taksit var cnm
Istiyosan bak sende
Robotla beraber almak istiyorum
Silex benim bayadir var, uzun süredir lahmacun yapmadim, tost olarak kullaniyorum :)) ama yemek falan da güzel oluyor onda
Düne göremi eksisin cnm
Bu aslinda güzel fikir masterfit de arti cikan ceza olarak 1 hafta yeşil takima geçsin
Abla o kadar ugrasmayi gozum kesmedi, kahanayi da hasladim limon zeytinyagi tuz yedik.o mübareği de sevemedim gitti bürüksel lahanasını..
eriniyorsan gece içini hazırla at dolaba ertesi günü yap o zaman gözün de çok büyümez ben de öyle yapıyorum valla yoksa gözüm de büyüyor :)
Benimki de gecirmez diyordu abdest alirken cikarmiyorum artik.Benim ki su geçirmez lakin ben cesaret edip giremiyorum bozulursa naparim
Bisey olmuyor garanti belgesinde yaziyorsaİyi cesaret ben cesaret edemezdim
Havuc da mi var?30 Kasım menü 11.30
2 yumurta haşlaması 10 adet zeytin küçük dilim peynir domates salatalık roka
Ara 10 adet fındık
Akşam 17,00 karnabahar fırında bir tabak 6 kaşık makarna salata cacık Zipzip- Cordelia su 2.5 ltEki Görüntüle 2961865
Tesekkür ederim citir kaptanim.Afiyet olsun canim ❤
Gecmis olsun canimKızlar özet geçiyorum size yazdıktan sonra sırtımda olan uyuşma ve yanma arttı arkadasım kulunçtur falan dedi sonra kaynanamla konuştum o anlıyor böyle şeylerden birazdan gelip ovacak sırtımı resmen ağlayacaktım
Geçen spor yapınca ısındım tam şarj bitti o sıra vücudum soğudu tekrar ısındım sanırım o yaptı
Şu işi halledeyim haber vereceğim geçmişi okuyamadım henüz
AnnemdeKızlar yarın ki akşam menünüz nedir.ev halkı için soruyorum.aklima pizza soktunuz,sonra hamur kızartması,taze fasülye
Gecmis olsun canimKızlar özet geçiyorum size yazdıktan sonra sırtımda olan uyuşma ve yanma arttı arkadasım kulunçtur falan dedi sonra kaynanamla konuştum o anlıyor böyle şeylerden birazdan gelip ovacak sırtımı resmen ağlayacaktım
Geçen spor yapınca ısındım tam şarj bitti o sıra vücudum soğudu tekrar ısındım sanırım o yaptı
Migi boşver alyansı külçe al tak sen seni o paklarAlyanslar 10-12 bin degişiyor
Afiyet olsun canim ❤Menu
Sabah (9:45)
Bildiginiz gibi tost
Domstes
6 izgara zeytin
Ogle(15:00)
Tam bugday 2 dlm
5 kofte
1 bardak ayran
2 tursu
Aksam(19:00)
10 findik, 10 badem
2 gunkurusu
Cay
Su:2 lt
Anladım canım annem bize iş yaptirmqzdi canımız isterse yardım ederdik lisedeyken sonra zaten üniversiteye gidince tamamen anneme kaldı işler yanına gittiğimiz dede yaptirmaZdi 2 gün geliyorsynuz iş mi yaoacaksiniz oturun ozledim derdiCanim ben evin en kucugu idim, evde herkes var ama temizlik yemek bana ait, kimseye ya bana da bir kahve yap denmezdi. Esimle oyle degiliz. Is paylasimi yapiyoruz bana bir kahve yap , sunu soyle yapalim vs diyebiliyorum.
Ben ne kadar buyusem de evin en kucugu oldugum icin beni buyuk olarak gormediler.
Allah rahmet eylesin bizimkide ailesine düşkün anası babası bi yana dunya bir yana benim tarafa gelince biz evlendik artık kendimiz bir aileyiz modunda kendi tarafına gelince napayım onlarida öyle kabullenicez atayım mi başımdan modundaEsim annesini 10 yasinda iken kaybetmis, ailesine duskunlugu bu yuzden belki de.
Bozmaya çalışmayı bırakınca bozuluyorBen de tartıları bozamiyirum. Bozulsun da yenisini alayım diyorum ama hayır olmuyor. İlk tartım annemlerde o bile sağlam.
Geçmiş olsun canımKızlar özet geçiyorum size yazdıktan sonra sırtımda olan uyuşma ve yanma arttı arkadasım kulunçtur falan dedi sonra kaynanamla konuştum o anlıyor böyle şeylerden birazdan gelip ovacak sırtımı resmen ağlayacaktım
1dilim yedim saat 4te baskada bisey yemedimE Elif_Eylul C _CikiLeta oooo oooo ooo hanımlar afiyet olsun pizzaların biri gelmiş diğeri gitmiş
Afiyet olsun kaç dilim yediniz
1 dilim mi iyi kalmışsın bir dilimle1dilim yedim saat 4te baskada bisey yemedim