- 8 Eylül 2016
- 103.196
- 437.818
- 898
- 35
Ben gunde 10 defa tartılıyorum galibaAnaaa iyi fikir bende kocaya vereyim saklasın cumaya kadar tartınin üstünde tunuycem yakında![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben gunde 10 defa tartılıyorum galibaAnaaa iyi fikir bende kocaya vereyim saklasın cumaya kadar tartınin üstünde tunuycem yakında![]()
Sende bendensin desene çok yanlış yapıyoruz ama ya bir yılda 3 tartı bozdum kızla beraber adam bir daha almam dedi ,Ben gunde 10 defa tartılıyorum galiba![]()
Tabiki memnuniyetle canımIyi eğlenceler canım dahil olursan sevinirim![]()
Bizim evde 4-5 tarti vardi simdi 3 kaldiSende bendensin desene çok yanlış yapıyoruz ama ya bir yılda 3 tartı bozdum kızla beraber adam bir daha almam dedi ,![]()
Hic gulüp gecme laf at ortaya muhabbete katil böyle olmayinca hemen uzaklasıyolar ben sizden degilim deyipTabiki memnuniyetle canım![]()
Bu sabah benimde bi tartilasim geldi.
Sonra dedim ki,
Bihter neyi itiraf edecek Firdevs hanim, Behlülle ne ilgisi var
Hemen güzelce sirkeli suyumu içtim. Cumayi bekliyorum tarti icin![]()
Ben de tartıları bozamiyirum. Bozulsun da yenisini alayım diyorum ama hayır olmuyor. İlk tartım annemlerde o bile sağlam.Bizim evde 4-5 tarti vardi simdi 3 kaldi
1u koyde 1 ini kardeism goturdu
Bozulmuyor bizdekiler genelde
En son yazin xiaominin tartisini aldik
Daha da tarti almayiz![]()
Ne güzel kişi başına tartimi aldınız eveBizim evde 4-5 tarti vardi simdi 3 kaldi
1u koyde 1 ini kardeism goturdu
Bozulmuyor bizdekiler genelde
En son yazin xiaominin tartisini aldik
Daha da tarti almayiz![]()
Evde 2 tane tarti var farkli odalarda pilde cozum değil benim icin![]()
Hic gulüp gecme laf at ortaya muhabbete katil böyle olmayinca hemen uzaklasıyolar ben sizden degilim deyip![]()
Hiç aklima bisey gelmedi simdi doğaclama yaparımKızlar yarın ki akşam menünüz nedir.ev halkı için soruyorum.aklima pizzasoktunuz,sonra hamur kızartması,taze fasülye
![]()
Hepimizin derdi bu yemek sorunu yaa bana kalsa valla hep kahvaltı yaparımHiç aklima bisey gelmedi simdi doğaclama yaparım![]()
Aynı bende canım kahvalti olsun bana bütün gün yerim yemek aramam ama mecbur iste yapiyoz biseylerHepimizin derdi bu yemek sorunu yaa bana kalsa valla hep kahvaltı yaparım![]()
Benim kız gelmiş tatlı istiyorAynı bende canım kahvalti olsun bana bütün gün yerim yemek aramam ama mecbur iste yapiyoz biseyler![]()
Bende yarın yapçamBenim kız gelmiş tatlı istiyor![]()
Afiyet olsun canim ❤30 Kasım menü 11.30
2 yumurta haşlaması 10 adet zeytin küçük dilim peynir domates salatalık roka
Ara 10 adet fındık
Akşam 17,00 karnabahar fırında bir tabak 6 kaşık makarna salata cacıkZipzip-
Cordelia su 2.5 ltEki Görüntüle 2961865
Acaba yanlis mi tartıyo ya da baska üst markasini alalim diye aldik canimNe güzel kişi başına tartimi aldınız eve![]()
Aynı ben daha sofradan kalkmadan anneme soruyorum ne yapalim yarina diyeBu arada bunu yazarken sofra başındayım.karnimi doyurdum.yarinin yemeği derdine girdim![]()