- 8 Eylül 2016
- 103.197
- 437.824
- 898
- 35
Ben gunde 10 defa tartılıyorum galibaAnaaa iyi fikir bende kocaya vereyim saklasın cumaya kadar tartınin üstünde tunuycem yakında
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben gunde 10 defa tartılıyorum galibaAnaaa iyi fikir bende kocaya vereyim saklasın cumaya kadar tartınin üstünde tunuycem yakında
Sende bendensin desene çok yanlış yapıyoruz ama ya bir yılda 3 tartı bozdum kızla beraber adam bir daha almam dedi ,Ben gunde 10 defa tartılıyorum galiba
Tabiki memnuniyetle canımIyi eğlenceler canım dahil olursan sevinirim
Bizim evde 4-5 tarti vardi simdi 3 kaldiSende bendensin desene çok yanlış yapıyoruz ama ya bir yılda 3 tartı bozdum kızla beraber adam bir daha almam dedi ,
Hic gulüp gecme laf at ortaya muhabbete katil böyle olmayinca hemen uzaklasıyolar ben sizden degilim deyipTabiki memnuniyetle canım
Bu sabah benimde bi tartilasim geldi.
Sonra dedim ki,
Bihter neyi itiraf edecek Firdevs hanim, Behlülle ne ilgisi var
Hemen güzelce sirkeli suyumu içtim. Cumayi bekliyorum tarti icin
Ben de tartıları bozamiyirum. Bozulsun da yenisini alayım diyorum ama hayır olmuyor. İlk tartım annemlerde o bile sağlam.Bizim evde 4-5 tarti vardi simdi 3 kaldi
1u koyde 1 ini kardeism goturdu
Bozulmuyor bizdekiler genelde
En son yazin xiaominin tartisini aldik
Daha da tarti almayiz
Ne güzel kişi başına tartimi aldınız eveBizim evde 4-5 tarti vardi simdi 3 kaldi
1u koyde 1 ini kardeism goturdu
Bozulmuyor bizdekiler genelde
En son yazin xiaominin tartisini aldik
Daha da tarti almayiz
Evde 2 tane tarti var farkli odalarda pilde cozum değil benim icin
Hic gulüp gecme laf at ortaya muhabbete katil böyle olmayinca hemen uzaklasıyolar ben sizden degilim deyip
Hiç aklima bisey gelmedi simdi doğaclama yaparımKızlar yarın ki akşam menünüz nedir.ev halkı için soruyorum.aklima pizza soktunuz,sonra hamur kızartması,taze fasülye
Hepimizin derdi bu yemek sorunu yaa bana kalsa valla hep kahvaltı yaparımHiç aklima bisey gelmedi simdi doğaclama yaparım
Aynı bende canım kahvalti olsun bana bütün gün yerim yemek aramam ama mecbur iste yapiyoz biseylerHepimizin derdi bu yemek sorunu yaa bana kalsa valla hep kahvaltı yaparım
Benim kız gelmiş tatlı istiyorAynı bende canım kahvalti olsun bana bütün gün yerim yemek aramam ama mecbur iste yapiyoz biseyler
Bende yarın yapçamBenim kız gelmiş tatlı istiyor
Afiyet olsun canim ❤30 Kasım menü 11.30
2 yumurta haşlaması 10 adet zeytin küçük dilim peynir domates salatalık roka
Ara 10 adet fındık
Akşam 17,00 karnabahar fırında bir tabak 6 kaşık makarna salata cacık Zipzip- Cordelia su 2.5 ltEki Görüntüle 2961865
Acaba yanlis mi tartıyo ya da baska üst markasini alalim diye aldik canimNe güzel kişi başına tartimi aldınız eve
Aynı ben daha sofradan kalkmadan anneme soruyorum ne yapalim yarina diyeBu arada bunu yazarken sofra başındayım.karnimi doyurdum.yarinin yemeği derdine girdim