- 17 Ocak 2020
- 114.967
- 556.994
- 828
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Olsun nasip öyleymiş Ben bileziklerimi altınlarımı evde tutmak yerine arabaya yatırım yaptım iyiki yapmışım diyorum 30 binlik araba 120-150 bin degişiyorAynen bende 2 tane bilezik satmıştım 2 yil önce falan 7.000 e kafama vuruyorum şimdi bu yıl daha da uçmuş fiyatları
Anlatti anlattiBur gün AVM ye gittik. Yürüyen merdivene bindik 3 kata geldik ablamın parmağındaki alyans ta zemin kata düştü Allah'tan yukarıdan görünüyor nerede olduğu koşa koşa indik tekrar almaya
boyuna gore nasil bilemedimBende 25imde 76 kilo ile evlendim ondan zayıfım şimdi
Pandeminden sonra arttı tabi normalEe cok normal migi
Balik etli oluyo bende 2014te 72 ile evlendim. Şimdi daha zayıfımboyuna gore nasil bilemedim
Satılamamış mı ev seni bekliyor sanirimMahalleden cok begendigim bir ev var. 615 bin diyomuş adam. 2020de 405ti ilk ilana ciktiginda
Yok canim yasli sayilmayiz ama 25 26 yasina gore yasliyiz sadeceBende yaslıyim senden 4yaş büyüyum
Bende gencken 50kiloydum
Yaş cocuk derken hep olan kadina oluyor zaten
Beklese ne olacak bir yilda 200 bin fark atmışSatılamamış mı ev seni bekliyor sanirim
Ne taşlanması ya onlar 1 taşla gelsinler biz 20 taşla gideriz vallaTamam taşlanmazsam iyi
Allah can sağlığı versin canım ne diyelimO konu da yaram çok deşmeyin
Araba inşallah senin ustunedirOlsun nasip öyleymiş Ben bileziklerimi altınlarımı evde tutmak yerine arabaya yatırım yaptım iyiki yapmışım diyorum 30 binlik araba 120-150 bin degişiyor
Gelinligim duruyor baza altında giyip deneyesim var ama çıkarmaya üşendimboyuna gore nasil bilemedim
Ben evlenme asamasinda cok kilo vermistim ben farkli ildeydim, evim farkli evde olacakti, kayinvalidemler farkli ilde kosturmacada cok kilo verdimBalik etli oluyo bende 2014te 72 ile evlendim. Şimdi daha zayıfım
Tabi benim üstümdeNe taşlanması ya onlar 1 taşla gelsinler biz 20 taşla gideriz valla
Allah can sağlığı versin canım ne diyelim
Araba inşallah senin ustunedir
Ne olacak böyle böyleBeklese ne olacak bir yilda 200 bin fark atmış
Giysene kız bi görelimGelinligim duruyor baza altında giyip deneyesim var ama çıkarmaya üşendim
Hah iyi o zamanTabi benim üstümde
Bol gelir di miGelinligim duruyor baza altında giyip deneyesim var ama çıkarmaya üşendim
Yok üşendim giymeyeGiysene kız bi görelim
Hah iyi o zaman
4 kilo fark var bilmemBol gelir di mi