- 3 Haziran 2015
- 36.928
- 118.992
- 598
- 35
Bende 25imde 76 kilo ile evlendim ondan zayıfım şimdiYani 26 yasina gore yasliyim ama 34um simdide cok yasli sayilmam
Kalin miyim evet 26 yasindayken evlendim o zaman 55 kiloydum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bende 25imde 76 kilo ile evlendim ondan zayıfım şimdiYani 26 yasina gore yasliyim ama 34um simdide cok yasli sayilmam
Senin profilin kapalıAa neden kıtır kıtır yesin millet yediğini içtiğini mıçtığını paylaşıyor sen paylaş beni etiketle
He benim teyzemin oğlu bulgurla zayıfladı baya kilo verdi ama yağsız falan
düşmanlar çatlasın diye
Kardesim bilir en salak bendimdeAbboo maceralarin baya varmış
Bende dar giymem canım da yinede üst salaş durup aşağıda tikaninca güzel görüntü olmuyorUff evet ya. O yuzden ustte hep bol olmak zorunda. Gerci ben zaten salaş giyime hep ozenirdim oyle dar giyinip cikamam disarj
Kiz valla ne dalga geccem aç interneti bak bulgur diyeti bile varSende cok masraflısın fellüzüm
Bak dalga geçiyiiii
Saol cnm
Aynen bende 2 tane bilezik satmıştım 2 yil önce falan 7.000 e kafama vuruyorum şimdi bu yıl daha da uçmuş fiyatlarıBana set takımı aldılar kolyeli bileklik küpeli felan ama kolyemi sattım digeri duruyor şimdi de çok karlı onlar
Aynen abla yapacak birşey yokgülüm sararsan sade bulgur bol soğanla iç hazırla istersen hem daha sağlıklı hem de lezzetli olur , rabbim hepimiz hanesine bolluk bereket versin , bu dönem zor zamanalar gülüm idare edip ferahlamayı bekliycez milletçe
Bende yaslıyim senden 4yaş büyüyumYani 26 yasina gore yasliyim ama 34um simdide cok yasli sayilmam
Evet kendi profilene at beni etiketle olmağmıSenin profilin kapalı
Estağfurullah ablacımKardesim bir en salak bendimde
Omuzlar kötü duruyor kalçaya oturmasin derken bakalım 60 olunca ne olacakbüyük ablamın poposu ile üst tarafı arasın da 3-4 beden fark var biliyorum nasıl durduğunu sürekli terziden diktiriyor ama ablamın kilosu da neredeyse 3 haneli zayıfken de çok büyüktü totoşu jennıfır derdik hep , senin şükür öyle aman aman sorun olacak kadar değil gülüm , tesettürlü olunca kalçaya oturmasın diye kıyafetlere dikkat ediyoruz üstte sıkıntı çıkıyor bu defa da
Gecmis olsun34 sayfa geçmiş ne ya
Tatlı sandımAteşliyoruzzzz
Manav derler bizde onlar daha çok yaparmis. Bizde uzun zamandir ayri dagitima baslamislardi. Ah ah cok severdim köy hayirlarini. Her mayista giderdik 2 günlüğüne bile olsaMesela bu korona çıkmadan once,bizim burda düğunlerde tepside pilav yenir etli pilav ama tabakta degil herkes masaya oturur 7 8 kisi bir büyük tepsiden yenir doymayinca ilave diye bağrilır gene getirirler doymazsa gene yenir burdada adet böyle,simdi köpük tabaklarla tek kisilik veriyolar
Tamam taşlanmazsam iyiEvet kendi profilene at beni etiketle olmağmı
Estağfurullah ablacım
Ahahah güzeldi ama yedim bittiTatlı sandım
Tv yayını gitti kizlar da uyumuslar onlar uyurken ben de uyuyayim dedim 2 saat uyumusum bu kadar ne konuştunuzGecmis olsun
O konu da yaram çok deşmeyinAynen bende 2 tane bilezik satmıştım 2 yil önce falan 7.000 e kafama vuruyorum şimdi bu yıl daha da uçmuş fiyatları
Maşallaaaahhh. Keşke bizde uyusak büyük kiz alisti uyumaz artik gündüz. Kucukte ayakta dahaTv yayını gitti kizlar da uyumuslar onlar uyurken ben de uyuyayim dedim 2 saat uyumusum bu kadar ne konuştunuz
Bur gün AVM ye gittik. Yürüyen merdivene bindik 3 kata geldik ablamın parmağındaki alyans ta zemin kata düştü Allah'tan yukarıdan görünüyor nerede olduğu koşa koşa indik tekrar almayaM MissHayaLet sen anlatsana benim alyansim nasil düsmüstu