Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Sağol abla o hale gelmek için bir 9 kilo daha vermem lazım kalçayı hiç sevmiyorum ben çok belli oluyor benim popo
ayy sen de be gülüm millet kalçasına silikon tıktırıyor sen de sevmiyiimm diyorsun senin beden tipine kum saati diyorlar yabancılarda özellikle kum saati beden için operasyon geçiren ağır sporlar yapanlar var , bel oyuntusu kimin de hiç olmuyor dümdüz oluyor mesela , bence sen az daha yüklerden kurtulup kendine bakıp bakıp şükret , mutlu olll:)

Bende lopez totosu yaptircam

Ben armutumdur diye düşünüyordum kalça fazla olunca dikkat çekiyor ondan rahat olamıyorum abla birde tuniklerin üstü güzel oluyor kalça kısmı cektiriyor yada kapanmıyor

Geçen gün squat deneyim dedim beceremedim dizime bir agri girdi biraktim benimde bel inceliyor ama gobek ve basen icin calismam lazim. Popo dümdüz zaten

Ben armutumdur diye düşünüyordum kalça fazla olunca dikkat çekiyor ondan rahat olamıyorum abla birde tuniklerin üstü güzel oluyor kalça kısmı cektiriyor yada kapanmıyor
Uff evet ya. O yuzden ustte hep bol olmak zorunda. Gerci ben zaten salaş giyime hep ozenirdim oyle dar giyinip cikamam disarj

çok iyi yapıyorsun bekle o olsun bekle bu olsun derken hayatını kolaylaştıracak şeyleri geri plana atmamak lazım , bizde bir şey alacakken yorumlara göre karar veriyoruz şükür hiç alıp da yorumlar doğru değilmiş diye pişman olduğumuz olmadı,
inşallah en iyi fiyata en güzelini alırsın

çok şükür bir şey olmamış eşine gülüm , kuzeyimin de gözü şişmiş kaydıraktan çok geçmiş olsun , bir dönem her şey üst üste geliyor , rabbim bu dönemleri de sabır ve şükürle feraha kavuştursun inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…