Anladim ama 19.30 bile guzel :)O saatte yemek hazırlıyorum eşim 7 de geliyor 7:30ta bitiriyorum
Genc ve inceyken simdi yaşlı ve kalınsin ozamanO nick taaaa cocuklar olmadan genc ve inceyken di
Ben cok severim :)
O zaman sorun yok
ayy sen de be gülüm millet kalçasına silikon tıktırıyor sen de sevmiyiimm diyorsun senin beden tipine kum saati diyorlar yabancılarda özellikle kum saati beden için operasyon geçiren ağır sporlar yapanlar var , bel oyuntusu kimin de hiç olmuyor dümdüz oluyor mesela , bence sen az daha yüklerden kurtulup kendine bakıp bakıp şükret , mutlu olll:)Sağol abla o hale gelmek için bir 9 kilo daha vermem lazım kalçayı hiç sevmiyorum ben çok belli oluyor benim popo
Efferim afiyet olsun
Bende lopez totosu yaptircamayy sen de be gülüm millet kalçasına silikon tıktırıyor sen de sevmiyiimm diyorsun senin beden tipine kum saati diyorlar yabancılarda özellikle kum saati beden için operasyon geçiren ağır sporlar yapanlar var , bel oyuntusu kimin de hiç olmuyor dümdüz oluyor mesela , bence sen az daha yüklerden kurtulup kendine bakıp bakıp şükret , mutlu olll:)
Ben armutumdur diye düşünüyordumayy sen de be gülüm millet kalçasına silikon tıktırıyor sen de sevmiyiimm diyorsun senin beden tipine kum saati diyorlar yabancılarda özellikle kum saati beden için operasyon geçiren ağır sporlar yapanlar var , bel oyuntusu kimin de hiç olmuyor dümdüz oluyor mesela , bence sen az daha yüklerden kurtulup kendine bakıp bakıp şükret , mutlu olll:)
Geçen gün squat deneyim dedim beceremedim dizime bir agri girdi biraktimayy sen de be gülüm millet kalçasına silikon tıktırıyor sen de sevmiyiimm diyorsun senin beden tipine kum saati diyorlar yabancılarda özellikle kum saati beden için operasyon geçiren ağır sporlar yapanlar var , bel oyuntusu kimin de hiç olmuyor dümdüz oluyor mesela , bence sen az daha yüklerden kurtulup kendine bakıp bakıp şükret , mutlu olll:)
CiddimisinE Elif_Eylul annem Balıkesir'de 80 görmüş şimdi tek malzeme ile 3 öğün yapıyormuş her gün bir şeyi 3 öğün yiyip zayiflicakmis bugün 76 görmüş
Uff evet ya. O yuzden ustte hep bol olmak zorunda. Gerci ben zaten salaş giyime hep ozenirdim oyle dar giyinip cikamam disarjBen armutumdur diye düşünüyordumkalça fazla olunca dikkat çekiyor ondan rahat olamıyorum abla birde tuniklerin üstü güzel oluyor kalça kısmı cektiriyor yada kapanmıyor
Oyle dediCiddimisin
Sağolasın aaa yoğurtla ne kadar güzel oluyormus cennet hurması çok beğendimEfferim afiyet olsun
Neler yedilerse oğlunla gelininle artikinOyle dedi
çok iyi yapıyorsun bekle o olsun bekle bu olsun derken hayatını kolaylaştıracak şeyleri geri plana atmamak lazım , bizde bir şey alacakken yorumlara göre karar veriyoruz şükür hiç alıp da yorumlar doğru değilmiş diye pişman olduğumuz olmadı,Onada bakiyom cnm
Taksitle alacagim icin ikisini bir alayim diyorum
Robot her yere girmedigi için arada digeriyle yapmak gerekiyor
Benim evdeki baya eskidi, borusunu bile zor cikariyorum.
Mutfagi degistirecez, evi tadilat yapicaz diye bayadir hiç bisey almiyordum. Yakin zamanda yapamiyacagimiz için, kendi kendime oyle de yok, boyle de dedim
Bazi istediğim şeyleri alicam
O kadar cok marka, çeşit varki
Insan karar veremiyor :)
Robotto en cok tutulan robocob marka
Kablosuzda dyson ama, o aşırı pahali degmez o paraya
Ben pflips düşünüyorum, onunda yorumlari cok iyi
8 de yiyormuş orada düzensiz olmuşNeler yedilerse oğlunla gelininle artikin
Evde düzenlimiymis ulan gittim cicek sulamaya heryerde kek heryerde cekirdek çerez cikolata8 de yiyormuş orada düzensiz olmuş
Onu soylemiyor canımEvde düzenlimiymis ulan gittim cicek sulamaya heryerde kek heryerde cekirdek çerez cikolata
çok şükür bir şey olmamış eşine gülüm , kuzeyimin de gözü şişmiş kaydıraktan çok geçmiş olsun , bir dönem her şey üst üste geliyor , rabbim bu dönemleri de sabır ve şükürle feraha kavuştursun inşallahOkuyorum abla , sadakata surekli veririm mesela gecen hafta egitim gonullulerine parayi yatirdim esim aradi kaza yaptim ama az birsey yok yaptirip gelecegim merak etme diye .Beterinden sakladi rabbim iste
Amim canim cok sagol
Valla ben yemedim
Okuyorum canim hic sorma dun cikista oglumun goz kapagi sismis kizarmis noldu dedim tenefuste kaydiraktan kayarakken gozunu vurmus . Allah beterinden saklasin
aynen gordüm gözümleOnu soylemiyor canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?