• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

😉😘
Erkenden bitirmissin canim 🥰
Evet canım ya uyandığımdan beri yürüyorum bitti 😘
Simdi bunun icinde 2 tatlı k.zerdeçal,1tatlı k.,zencefil,1tatlı k.,pulbiber,1limon 1litre suyla 15dk kaynatilcak yağ yakiminı hizlandirsin diye
Afiyet olsun canım 💕
Feci bir rüzgar çıktı burda
Burda da başladı canım uyarı verildi bi ihtiyaç olmadan dışarı çıkmayın diye

😉😘

Evet canım ya uyandığımdan beri yürüyorum bitti 😘

Afiyet olsun canım 💕

Burda da başladı canım uyarı verildi bi ihtiyaç olmadan dışarı çıkmayın diye
Sagol canim sen test aldinmi

Ay abla o lahanayı bende aldım daha yarısı duruyor kapuska dan gına geldi sarma mi yapsam bende bana diyette yaramıyorda geçen hafta pazar yapamadım ay sonuna para kalmadı😆 mecbur evdekilerle idare ettik
gülüm sararsan sade bulgur bol soğanla iç hazırla istersen hem daha sağlıklı hem de lezzetli olur , rabbim hepimiz hanesine bolluk bereket versin , bu dönem zor zamanalar gülüm idare edip ferahlamayı bekliycez milletçe :(

Bakalım 65 ten aşağı düşecek mi 😂
Bide diyoki çağla dedi anne daha kal neden gidiyosun,dedim diyor evimi özledim yeter bukadar,banada diyoki eee cocuk hep kucagimda birlikte hep oyun oynamak istiyor ayaklarimdan inmiyor yere oturtuyor yapamiyorum ben

Ben armutumdur diye düşünüyordum 😂 kalça fazla olunca dikkat çekiyor ondan rahat olamıyorum abla birde tuniklerin üstü güzel oluyor kalça kısmı cektiriyor yada kapanmıyor 😆
büyük ablamın poposu ile üst tarafı arasın da 3-4 beden fark var biliyorum nasıl durduğunu sürekli terziden diktiriyor ama ablamın kilosu da neredeyse 3 haneli zayıfken de çok büyüktü totoşu jennıfır derdik hep , senin şükür öyle aman aman sorun olacak kadar değil gülüm , tesettürlü olunca kalçaya oturmasın diye kıyafetlere dikkat ediyoruz üstte sıkıntı çıkıyor bu defa da :(

Geçen gün squat deneyim dedim beceremedim dizime bir agri girdi biraktim 🤭😂 benimde bel inceliyor ama gobek ve basen icin calismam lazim. Popo dümdüz zaten 😒
dizlerin de sorun yoksa 5 tene ile başla alıştıkça sayıyı arttır bir de doğru pozisyonda durduğuna emin ol gülüm yoksa sorun olmasa da dizlerle sırtta sorun çıkarabilir

Back