Evet canım ya uyandığımdan beri yürüyorum bittiErkenden bitirmissin canim
Afiyet olsun canımSimdi bunun icinde 2 tatlı k.zerdeçal,1tatlı k.,zencefil,1tatlı k.,pulbiber,1limon 1litre suyla 15dk kaynatilcak yağ yakiminı hizlandirsin diye
Burda da başladı canım uyarı verildi bi ihtiyaç olmadan dışarı çıkmayın diyeFeci bir rüzgar çıktı burda
İşte yiyor benim gibi sonra o bel incelir miaynen gordüm gözümle
Sagol canim sen test aldinmi
Evet canım ya uyandığımdan beri yürüyorum bitti
Afiyet olsun canım
Burda da başladı canım uyarı verildi bi ihtiyaç olmadan dışarı çıkmayın diye
gülüm sararsan sade bulgur bol soğanla iç hazırla istersen hem daha sağlıklı hem de lezzetli olur , rabbim hepimiz hanesine bolluk bereket versin , bu dönem zor zamanalar gülüm idare edip ferahlamayı bekliycez milletçeAy abla o lahanayı bende aldım daha yarısı duruyor kapuska dan gına geldi sarma mi yapsam bende bana diyette yaramıyorda geçen hafta pazar yapamadım ay sonuna para kalmadımecbur evdekilerle idare ettik
Ordada pastalar borekler yedi maşallahİşte yiyor benim gibi sonra o bel incelir mi
Bakalım 65 ten aşağı düşecek miOrdada pastalar borekler yedi maşallah
Simdi verir 60 düser
altından da klozet istersin sen şimdiBende lopez totosu yaptircam
Çıkmadım canım gözüm kesmedi dışarı baya rüzgarlıSagol canim sen test aldinmi
Bide diyoki çağla dedi anne daha kal neden gidiyosun,dedim diyor evimi özledim yeter bukadar,banada diyoki eee cocuk hep kucagimda birlikte hep oyun oynamak istiyor ayaklarimdan inmiyor yere oturtuyor yapamiyorum benBakalım 65 ten aşağı düşecek mi
Esin alip gelsin canim isten gelirkenÇıkmadım canım gözüm kesmedi dışarı baya rüzgarlı
Yaaaa vallaaa aldırmak icin kimse yokmu canimÇıkmadım canım gözüm kesmedi dışarı baya rüzgarlı
büyük ablamın poposu ile üst tarafı arasın da 3-4 beden fark var biliyorum nasıl durduğunu sürekli terziden diktiriyor ama ablamın kilosu da neredeyse 3 haneli zayıfken de çok büyüktü totoşu jennıfır derdik hep , senin şükür öyle aman aman sorun olacak kadar değil gülüm , tesettürlü olunca kalçaya oturmasın diye kıyafetlere dikkat ediyoruz üstte sıkıntı çıkıyor bu defa daBen armutumdur diye düşünüyordumkalça fazla olunca dikkat çekiyor ondan rahat olamıyorum abla birde tuniklerin üstü güzel oluyor kalça kısmı cektiriyor yada kapanmıyor
Napmis oyle masallahE Elif_Eylul annem Balıkesir'de 80 görmüş şimdi tek malzeme ile 3 öğün yapıyormuş her gün bir şeyi 3 öğün yiyip zayiflicakmis bugün 76 görmüş
Ayyy valla çok rahatladım.sana yazacaktım ama o kadar laf ettikten sonra yazmaya cesaret edemedim iyiyim canım benim sen nasilsin
Eşim gelene kadar eczane kapanıyor canım hafta sonu evde olursa gönderirim inşallah gerek kalmazEsin alip gelsin canim isten gelirken
Sadece pazaretsi ve cuma günleriKilo bildirimi hergün mü oluyor
Anladim canim nöbetçi eczanede bakabilirsin yakinlarda vardir belki o saatlerdeEşim gelene kadar eczane kapanıyor canım hafta sonu evde olursa gönderirim inşallah gerek kalmaz
dizlerin de sorun yoksa 5 tene ile başla alıştıkça sayıyı arttır bir de doğru pozisyonda durduğuna emin ol gülüm yoksa sorun olmasa da dizlerle sırtta sorun çıkarabilirGeçen gün squat deneyim dedim beceremedim dizime bir agri girdi biraktimbenimde bel inceliyor ama gobek ve basen icin calismam lazim. Popo dümdüz zaten
Dogru yapamadım işte abla o yuzden devam edemedimdizlerin de sorun yoksa 5 tene ile başla alıştıkça sayıyı arttır bir de doğru pozisyonda durduğuna emin ol gülüm yoksa sorun olmasa da dizlerle sırtta sorun çıkarabilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?