• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Yaaaa vallaaa aldırmak icin kimse yokmu canim
Kimse yok canım teyzem gil burda oturuyorlar ama evi uzak yakın olsa gelir bakardı, hep yalnızım, hep evdeyim 2 çocukla stres falan belki ondan hep canımı sıkıyorum bi ara anneme gidip 1 hafta falan kalicam da ne zaman bilmiyorum 😔

Ayyy valla çok rahatladım.sana yazacaktım ama o kadar laf ettikten sonra yazmaya cesaret edemedim iyiyim canım benim sen nasilsin:KK36::KK36::KK36:
Kiz ne lafı ben öyle şeyleri takmam kafama rahat ol🥰
Iyiyim şükür bende🥰

Dogru yapamadım işte abla o yuzden devam edemedim
boş ver o zaman gülüm düz olsun büyük olsun ne fark eder sağlıklı ideal kilo da olalım yeter zaten içi silikonlu don tayıtttt ne istersen var piyasa da her şeye çözüm var beeee:)))

Kimse yok canım teyzem gil burda oturuyorlar ama evi uzak yakın olsa gelir bakardı, hep yalnızım, hep evdeyim 2 çocukla stres falan belki ondan hep canımı sıkıyorum bi ara anneme gidip 1 hafta falan kalicam da ne zaman bilmiyorum 😔
Kafamıza bisey takincada regliyi etkiliyor üzülme canım söyle adres ver jet kargoyla yollayim

ne zaman deme karar ver git kal annen de bu ara sana ne iyi gelecekse onları yap gülüm

Kafamıza bisey takincada regliyi etkiliyor üzülme canım söyle adres ver jet kargoyla yollayim
Aa yok ablacım çok teşekkür ederim söylemen bile yeterli 🤗🤗🤗belki strestendir fırsat bulunca çıkarım ya da kardeşime söylerim

yaav ben kahvaltı yapmayı unuttum yine midem ufaktan bulanmaya başladı niye acaba diyorum çayı da çok içtim aç karnına ondan :)) kız kardeşimle 1 saat 50 dk görüntülü konuşmadan sonra geri buraya damladım , ben kalkıp az atıştırıp akşam yemeğini yapmaya koyulayım barii:KK75:

Yemin ederim bak yazarken bile gözüm doldu.dedim ya ben hastalık konusunda çok çektim oyuzden sinirlendim çok özür dilerim.hakkini helal et😔
Kiz helal olsun ne olcak ondan kalbimi kircak bisey demedinki keske herkes senin gibi olsa:KK74:

yaav ben kahvaltı yapmayı unuttum yine midem ufaktan bulanmaya başladı niye acaba diyorum çayı da çok içtim aç karnına ondan :)) kız kardeşimle 1 saat 50 dk görüntülü konuşmadan sonra geri buraya damladım , ben kalkıp az atıştırıp akşam yemeğini yapmaya koyulayım barii:KK75:
Kolay gelsin abla 🥰

Benimde cocuklar pizza istedi yogurdum hamuru bekliyorum😏

Back