- 8 Eylül 2016
- 103.197
- 437.824
- 898
- 35
Meyve arada sevebilirimMeyvede sevmez biliyosun dime
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Meyve arada sevebilirimMeyvede sevmez biliyosun dime
4 sehir tatil galibaSizde tatil değil dimi
Kocaeli İstanbul Bursa diğeri hangisi4 sehir tatil galiba
Evet eylulun basinda baslamistim diyete3 Aysa iyi canım maşallah güzel dayanmisin
Ciko bitti kek mi geldi bende nickimi eppekkarası yapacagim bak.ahada yaziyorum tarihi gelsinBeth18 neden nickin kekli mekli bisey
Ankara ankara guzel ankara seni gormek ister her bahti karaSizde tatil değil dimi
ben hiç almıyorum eve , normal lahana aldım geçen balkona attım bir kere sarma yapıp kalanını ara ara kendime yemek yaparım, onu patates havuçla denerim :))Onu bende pek sevmiyorum
Geçen patates havucla yaptim, fena degildi :)
İki dakikada 4 Luk yazdınAnkara ankara guzel ankara seni gormek ister her bahti kara
Normalde bende yerdim de. Artik secimlerimi sevdiklerimden yana kullaniyorum her zaman yemeyecegim icinKekin her türlüsünü yerim
10 sehire cikti yazıyordu nette ama net bakamadim4 sehir tatil galiba
Tamam seçimlerimiz artık sağlıklı fit keklerNormalde bende yerdim de. Artik secimlerimi sevdiklerimden yana kullaniyorum her zaman yemeyecegim icin
Ay abla o lahanayı bende aldım daha yarısı duruyor kapuska dan gına geldi sarma mi yapsam bende bana diyette yaramıyorda geçen hafta pazar yapamadım ay sonuna para kalmadı mecbur evdekilerle idare ettikben hiç almıyorum eve , normal lahana aldım geçen balkona attım bir kere sarma yapıp kalanını ara ara kendime yemek yaparım, onu patates havuçla denerim :))
şimdiki mobilyaların onun için uzun ayakları bacakları var demek ki:))Robot süpürge bence Türk kültürünün ev tarzına uymuyor koltuklar TV ünitesi sandalye Petek kenarları evlerin geniş olmaması vs..
Hani sadece açık alanın devamlı temiz kalması için iyi ben şahsen tercih etmedim..
Eşim Philips’in şarjlı süpürgesini aldı dysonla neredeyse özellik olarak aynıydı fiyatı daha uygundu.. memnunum koltukları da güzel süpürüyor başlığıyla.. çocuklar devamlı ellerinde bişey yiyince böyle şeyler ihtiyaç oluyor ya..
Senden yardim ister her dusen daraa ...İki dakikada 4 Luk yazdın
Yok valla öğrenmenizSenden yardim ister her dusen daraa ...
Kiz okulda size ogretmediler mi
Ankarada okumadiklari icin ogretmemislerdirSenden yardim ister her dusen daraa ...
Kiz okulda size ogretmediler mi
O saatte yemek hazırlıyorum eşim 7 de geliyor 7:30ta bitiriyorumBen de aralikli oruc yapiyorum 8 aksam yemeginin bitisi icin biraz gec bir saat siz 18.30 19.00 gibi bitirirseniz daha hizli kilo verebilirsiniz
evet evet yaptim ama 3 aydir ilk kez bozdum
Evet o benim
3 aydir ilk kez bozdum
Evet zaten sabahtan beri 1 defa ogun yedim aralikli oruca devam ediyorum şuanda
O nick taaaa cocuklar olmadan genc ve inceyken diBeth18 neden nickin kekli mekli bisey
Ben cok severim :)Neyseki limonlu kek sevmem
O zaman sorun yokBende tarcini sevmem o yuzden sorun yok
YalovaKocaeli İstanbul Bursa diğeri hangisi