• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Onu bende pek sevmiyorum
Geçen patates havucla yaptim, fena degildi :)
ben hiç almıyorum eve , normal lahana aldım geçen balkona attım bir kere sarma yapıp kalanını ara ara kendime yemek yaparım, onu patates havuçla denerim :))

ben hiç almıyorum eve , normal lahana aldım geçen balkona attım bir kere sarma yapıp kalanını ara ara kendime yemek yaparım, onu patates havuçla denerim :))
Ay abla o lahanayı bende aldım daha yarısı duruyor kapuska dan gına geldi sarma mi yapsam bende bana diyette yaramıyorda geçen hafta pazar yapamadım ay sonuna para kalmadı😆 mecbur evdekilerle idare ettik

Robot süpürge bence Türk kültürünün ev tarzına uymuyor koltuklar TV ünitesi sandalye Petek kenarları evlerin geniş olmaması vs..
Hani sadece açık alanın devamlı temiz kalması için iyi ben şahsen tercih etmedim..
Eşim Philips’in şarjlı süpürgesini aldı dysonla neredeyse özellik olarak aynıydı fiyatı daha uygundu.. memnunum koltukları da güzel süpürüyor başlığıyla.. çocuklar devamlı ellerinde bişey yiyince böyle şeyler ihtiyaç oluyor ya..
şimdiki mobilyaların onun için uzun ayakları bacakları var demek ki:))

Ben de aralikli oruc yapiyorum 8 aksam yemeginin bitisi icin biraz gec bir saat siz 18.30 19.00 gibi bitirirseniz daha hizli kilo verebilirsiniz

:KK70: :KK70: evet evet yaptim ama 3 aydir ilk kez bozdum

Evet o benim 🙈

:KK70: :KK70: 3 aydir ilk kez bozdum 🙈

Evet zaten sabahtan beri 1 defa ogun yedim aralikli oruca devam ediyorum şuanda 🙈
O saatte yemek hazırlıyorum eşim 7 de geliyor 7:30ta bitiriyorum🤗

Back