Günaydın canim ❤Günaydın
Günaydın canim ❤Günaydın arkadaşlar hayırlı sabahlar
Dün gece çok midem bulandı gece uyuyamadım bu sabah da canım hiçbir şey istemiyor yemedim henüz. Sanırım tek öğün yapacağım.
Afiyet olsun canim ❤Tüm sakinliğimle kahvemi yudumluyorum
git gülüm bence , ama eşine ufaktan gitmek istemediğini onun hatırı için gönlü hoş olsun diye gittiğini de çıtlat , onun için gidiyorsun bilsinBu akşam köyden eşimin ananesi ve eşimin kuzeninin eşi geliyolar. Görümcem yemeğe çağırdı. Ben gitmek istemiyorummmmgitmezsem bir ton surat ve tantana çekmem lazim
Yok yok ben sustum
Migim kaptanliga sana birakayim sen karar ver bundan sonra
Günaydın canim ❤
Günaydın canim ❤
Afiyet olsun canim ❤
Bel ince basen var şimdi mi çektin canım yavaş yavaş bölgesel yapsanGüncel taze çıktı bunlarda
mefkuşum kablosuz süpürgeyle akıllı süpürge fiyatlarını karşılaştırdın mı bir ara neredeyse aynıydıBende almisken iyi bisey olsun istiyorum
Amazonda sıfır faizle taksit var cnm
Istiyosan bak sende
Robotla beraber almak istiyorum
Silex benim bayadir var, uzun süredir lahmacun yapmadim, tost olarak kullaniyorum :)) ama yemek falan da güzel oluyor onda
Düne göremi eksisin cnm
Bu aslinda güzel fikirmasterfit de arti cikan ceza olarak 1 hafta yeşil takima geçsin
Bence de abla ama yapmaya üseniyorum.bence haşlanan içli köfte üzerine tereyağı ekstra dökülmüyorsa sağlıklı bir yemek bulgur ve et çünkü
Yok abla dünde eksiydim kazandık hatta dünkü menüm iyi değildi artı olurum dedim kesin tartildim eksi çıktı az bişeyDüne göremi eksisin cnm
Biraz daha çabayla fıstık gibi olacaksın canım Maşallah azimle yola devamGüncel taze çıktı bunlarda
Casper o gelir giderM MissHayaLet gittin mi?
Senin basenler var biraz cnmGüncel taze çıktı bunlarda
mervem dün gece koyduğun foto da çok iyi görünüyordun gülüm o haline tekrar inersin sen zaten az sabır , bu arada vucut tipin çok güzel bel oyuntun baya var fazlalıklar bir gitsin bel daha da ortaya çıkacak muhteşemmm olacaksın kızzzzGüncel taze çıktı bunlarda
Daha yeni gittik. Birde yemek sorun oluyor hem cocuklarla hem kendim içinNeden gitmek istemiyorsun canım ?
Akilli süpürge dedigin robotmu cnmmefkuşum kablosuz süpürgeyle akıllı süpürge fiyatlarını karşılaştırdın mı bir ara neredeyse aynıydı
o mübareği de sevemedim gitti bürüksel lahanasını..Bence de abla ama yapmaya üseniyorum.
Aksama köfteli brüksel lahanasi yapacagim.
Şimdi çektim canım alt benim hep en son gidiyorBel ince basen var şimdi mi çektin canım yavaş yavaş bölgesel yapsan
Dün eksin cok güzeldi cnm maşallahYok abla dünde eksiydim kazandık hatta dünkü menüm iyi değildi artı olurum dedim kesin tartildim eksi çıktı az bişey
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?