Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Aboooo hala kurabiye yiyolar @Zipzip- kaptan sarı takım bile yapmadı bu yaptıklarını
Ama bak önceden olsa gece oturur onu löp löp yerdim..
Dün akşam olsun gece olsun tuttum kendimi bedelini ödedim..
Şimdi ara öğünde 1 tane hakettim
Sen beni görmedin demi

Ama bak önceden olsa gece oturur onu löp löp yerdim..
Dün akşam olsun gece olsun tuttum kendimi bedelini ödedim..
Şimdi ara öğünde 1 tane hakettim
Sen beni görmedin demi
Gostermedin

Ne guzel abla bize de gelse keşke o aydinlanma

Abla menülerde hiç salata gördun mu sen ben hiç gormedim de
kız kimseye niye salata yok da denmez ki bu dönem zebzelerin bile fiyatı uçmuş , bu gidişle (allah göstermesin) diyet guruplarındakiler canım salata çekiyor diye inleyecek :)))

kız kimseye niye salata yok da denmez ki bu dönem zebzelerin bile fiyatı uçmuş , bu gidişle (allah göstermesin) diyet guruplarındakiler canım salata çekiyor diye inleyecek :)))
Bak bu dogru abla. Doya doya sebze meyve yemeyi ozleyecegiz gibi görünüyor... Annem usulu az sebze bol pirinc bulgur katarak yemek yapcam herhalde

Yok abla ama istiyorum iyi bisey. Ihtiyac listemde var. Abla sen lahmacun makinesi kullaniyor musun
Bende almisken iyi bisey olsun istiyorum
Amazonda sıfır faizle taksit var cnm
Istiyosan bak sende
Robotla beraber almak istiyorum

Silex benim bayadir var, uzun süredir lahmacun yapmadim, tost olarak kullaniyorum :)) ama yemek falan da güzel oluyor onda
Şükür artı değilim eksideyim cuma gününe göre ama fazla değil az bişey inşallah cumaya kadar gider
Düne göremi eksisin cnm
Bence Cuma Kilo veremeyen yeşil takımda kalsın verenler çıksın
Bataklık burası hele gelmeyin buraya buralar çok fena yangın yeri
Bu aslinda güzel fikir masterfit de arti cikan ceza olarak 1 hafta yeşil takima geçsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…