- 22 Mart 2015
- 37.077
- 184.491
- 598
- 38
Zaten cuma ya demiştim ama neyse boşver caydim sen yanlış anladınYok cumaya kadar sabret
Oh vur ablam , bacaklarima da vur erisin virazYiyenin poposuna
Cumaya kadar sabret diyor bana sanki ben yeşilden masterfite gecicem kaybetti şansını
Bence Cuma Kilo veremeyen yeşil takımda kalsın verenler çıksın
Bataklık burası hele gelmeyin buraya buralar çok fena yangın yeri
Cumaya kadar sabret diyor bana sanki ben yeşilden masterfite gecicem kaybetti şansını
Yok kız ben Ödemişim bedeli tartıda aydınlık göründüevet bedeller ödenmedi daha bekliyoruz
Aboooo hala kurabiye yiyolarDün akşam öyle canım istedi ki yemedim..
Şimdi şekersiz Türk kahvemle ara öğünde yiyorum E Elif_EylulEki Görüntüle 2961645
Afiyet olsun canımDün akşam öyle canım istedi ki yemedim..
Şimdi şekersiz Türk kahvemle ara öğünde yiyorum E Elif_EylulEki Görüntüle 2961645
Afiyet olsun canımDün akşam öyle canım istedi ki yemedim..
En çok kilo veren kırmızı kaptan oluyo ama yeşilden en çok kilo veren kırmızı kaptan olamıyormuş neyse haftaya olurum inşallahZaten cuma ya demiştim ama neyse boşver caydim sen yanlış anladın
O kurabiye yarın seni tirmalarYok kız ben Ödemişim bedeli tartıda aydınlık göründü
yok gülüm yaaa, yaşla ilgili mi bilmem ama ben acıktığım için yemek yer oldum kaç senedir nadiren canım bir şey çekiyor , hatta geçen seneler şöyle canım bir şey çekse de iştahlı iştahlı yesem diyordum, ben diyet yapmıyorum yasak koymuyorum kendime diye mi canım çekmiyor acaba , benimkilere yapıp pişiriyorum içli köftesini de mantısını da poğaçasını ama ben tadına bile bakmıyorum çoğu zaman canım çekmiyor ki
Ekside misinYok kız ben Ödemişim bedeli tartıda aydınlık göründü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?