• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Evet kizlar haftasonunu guzel gecirmeye calisalim, zaten hep yedigimiz tadini bildigimiz yiyecekler, bu hafta da yemeyelim ne olacak sanki :confused::confused:

Sunun surasinda pazartesiye iki gun var ,:KK66:

Hadi bakalim suyumuzla , sporumuzla menulerimizle süper bir hafta gecirmeye niyet edelim . :KK6::KK6::KK6:

@Aijoo evet sonlar zordur ama az kaldi ,sabret bu zorlu zamanlari beraber atlatacagiz. Verdiklerin vereceklerinin teminatidir diyor susuyorum.:KK19::KK19:

North River North River Sporunla kacamaksiz menülerinle takimi ileriye tasiyacaksin , biriniz hepimiz hepimiz birimiz icin :KK5::KK5:

@masal3487 ayni gaye icin burdayiz hedeflerimize cabucak ulasmak icin destegini esirgemeyecegini inaniyorum :KK28::KK68:

@60kiloyum Canim ilk haftan cok güzeldi dikkat edince ne güzel veriyorsun, yarin ve diger gunler süper olacaksin eminim. :KK71: Yoksa ahanda böyle yaparim seni :KK4::KK4:

@masal_19 her zaman hep destek tam destek diyor ve takima hosgeldin diyorum.:KK5:

@Cordeliaa kaptanicem sana sozum yok.
:KK60:

S sulisim eski bir kaotan olarak takimi beraber sirtlayacagiz.:KK36::KK36:

C Chikolata_gozlum bu hafta beraber yaglari yakacagiz hadi:KK6::KK6: bakalim .

Evet kizlar adim ve menülerinizde etiketlemenizi unutmayin. Kacamak aklimiza dusunce buraya yazalim. Birbirimizi kontrol edelim.

:KK73::KK73::KK73::KK73::KK73::KK73:
Canım benim....her zaman yanındayım... Senin için az önce Eva fitness yaptım 5000 adım attım geldim💪💪💪😘😘😘🏃🏃🤸🤸

Back