- 31 Ekim 2019
- 11.001
- 39.998
- 548
Boyle karalar bağlayarak ta olmaz ama, nasil.namaz kıldığın günler sukrediyorsan bugün de sukrediceksin.. benim annem hapla adet görüyor hapı kullanmadan adet olmuyor bir sene icmese adet olmuyor düşün, yıllarca tedavi görmüş ..sendeki bu durumu nimet sayanda var har harukarda sukredesegiz yani canım karalar baglamayacagizEvet o olabilir keyfim kalmıyor oysa sürekli namaz kıldıgım için daha huzurluydum mutluydum
Ama renkli döneme girdim karanlıgin iiçine girdim
Ya hiç iyi olmuyor böle kahve ne olacak
Sağol kaptanımmGule gule kullan canim
Sağol canımm İnsallaahGüle güle kullan canım memnun kalırsın inşallah
Doğrudur çoğu kişiden duyuyorum bende bir etkisi yok ona şaşırmıyorum benim canım 7 24 istiyor gerçi çikolata o ayrıBende de şükür tartıda etkilemedi canım ama gerçekten çikolata ister canım muhakkak.. annem ilk onu da bende keşfetmişti.. sen dedi adet olunca hep benden çikolata istiyorsun falan
Eline sağlık kaptanım19-25 Kasım Menü Bildirimleri
MasterFit Yarışması 10.Etap Cuma Cumartesi Pazar Pazartesi Salı Çarşamba Perşembe Kırmızı Takım @aypare ackerman fittanne C _CikiLeta @sardunya1038 Amine Busra @bluegreeneyes @masal_19 @Zeynebim2020 Mavi Takim @sulisim @60kiloyum Wilma11 @madamhd Kahve __Kokusu @sara_28 @askrhpozitif ️ ️ ️ ️ ️ ️ ️ ️ ️ ️ ️ @Bal0ncuk @twolittlemonkey @eceboce @dolunaydagel @Suheda_00
Ne güzel bakış açısı canım.. o da büyük bir nimetBoyle karalar bağlayarak ta olmaz ama, nasil.namaz kıldığın günler sukrediyorsan bugün de sukrediceksin.. benim annem hapla adet görüyor hapı kullanmadan adet olmuyor bir sene icmese adet olmuyor düşün, yıllarca tedavi görmüş ..sendeki bu durumu nimet sayanda var har harukarda sukredesegiz yani canım karalar baglamayacagiz
Bence mutlu olmanın sırrı burada ,Ne güzel bakış açısı canım.. o da büyük bir nimet
Cordelia sağol spor kaptanım artık sana adımları sporları saatten göndereceğim insallah
Eline emeğine sağlık kaptanım19-25 Kasım Menü Bildirimleri
MasterFit Yarışması 10.Etap Cuma Cumartesi Pazar Pazartesi Salı Çarşamba Perşembe Kırmızı Takım @aypare ackerman fittanne C _CikiLeta @sardunya1038 Amine Busra @bluegreeneyes @masal_19 @Zeynebim2020 Mavi Takim @sulisim @60kiloyum Wilma11 @madamhd Kahve __Kokusu @sara_28 @askrhpozitif ️ ️ ️ ️ ️ ️ ️ ️ ️ ️ ️ @Bal0ncuk @twolittlemonkey @eceboce @dolunaydagel @Suheda_00
Eline sağlık canım19-25 Kasım Menü Bildirimleri
Elime sağlık kaptanım19-25 Kasım Menü Bildirimleri
Aynen canım..Bence mutlu olmanın sırrı burada ,
olmaya na ağlamak yerine şükretmek olana canım ..
Regl olur olmaz anksiyeteye bağlanıyorumBoyle karalar bağlayarak ta olmaz ama, nasil.namaz kıldığın günler sukrediyorsan bugün de sukrediceksin.. benim annem hapla adet görüyor hapı kullanmadan adet olmuyor bir sene icmese adet olmuyor düşün, yıllarca tedavi görmüş ..sendeki bu durumu nimet sayanda var har harukarda sukredesegiz yani canım karalar baglamayacagiz
Öyle bir etkiye sahibiz buraya gelen adim atmaya başlıyorSağol kaptanımm
İlk buraya geldiğimde baktım saat var herkeste ya nasıl evde yürüyorlar çoğu bi de saat almış masrafa girmiş başka dünya gibi göründü banaşimdi bende katılmış oldum
Sağol canımm İnsallaah
Veeee migice tarihe karışırBende peynirli yulaf yedim tok tuttu
Yarısına kadar yedim
Sonra kedilere verdim
Şimdi uyumak istiyorum
Ne güzel demiş komşunuzAynen canım..
2. Oğluma hamile kaldığımda ilk oğlum 2 yaşındaydı strese girmiştim nasıl bakacağım zaten durmuyor konuşmuyor ağlayan bi çocuk derken komşum hiç unutmam şöyle demişti.. o da 2. İstiyor olmuyordu hep kötü sonuçlanan hamilelikler yaşıyordu..
Benim gibi olmayıp ağlayacağına en azından evladın kucağında olsun yorgunluktan ağla.. demişti..
Seni teşvik etsin güzel adimlar atarsın ve hedefine ulaşırsın inşallah canımSağol canım çocuklar gibi mutluyum
Büyüdükçe teknolojiye olan ilgim arttı ama heyecanım azalmıştı..
Ama bu saate nedense çok sevindim sanırım spora hareketli yaşama teşvik edeceğini düşündüğüm için
Anksiyete çağın hastalığı ne yazikkiRegl olur olmaz anksiyeteye bağlanıyorum
Ne bilim tuhaf oluyorum
Ama geçecek diyorum
Regl olunca da ne mutlu nede mutsuz
Bunada şükür
Bende yokSağol kaptanımm
İlk buraya geldiğimde baktım saat var herkeste ya nasıl evde yürüyorlar çoğu bi de saat almış masrafa girmiş başka dünya gibi göründü banaşimdi bende katılmış oldum
Sağol canımm İnsallaah
Efendim bebeğim?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?