Oy Asiyemhoş buldum...
Ben eski mezunlardanım..
Ara ara uğruyorum
gel gidek oraya dürüm yiyip gelekBal0ncuk yaa Hatay’ın dürümü de çok iyiydi.. köprü vardı bi de alt yolda kalan bi yer vardı hah çoban dürüm ay ikisinden az döner yemedik ya sosları dürümü efsaneydi
Ben buralarda yeniyim kusura bakma.hoş buldum...
Ben eski mezunlardanım..
Ara ara uğruyorum
Ah oraya gitsem sadece döneri kebapları yemek için gitmek isterdimgel gidek oraya dürüm yiyip gelek
Fıstığım bebemmmmben de bi bebem alırım
Ay cancagizim ..İyi geceler tatlım.Nasıl gidiyor beybi?
Ben de künefesi içinAh oraya gitsem sadece döneri kebapları yemek için gitmek isterdim
Sen de hoş geldin canım...Ben buralarda yeniyim kusura bakma.
Gel anıları tazelerizBal0ncuk yaa Hatay’ın dürümü de çok iyiydi.. köprü vardı bi de alt yolda kalan bi yer vardı hah çoban dürüm ay ikisinden az döner yemedik ya sosları dürümü efsaneydi
Ben de 30 Ekimde gitmiştimKadınlar matinesine gittim bu akşam bi oynadım bi oynadım ohhh yandan yandan
O efsane ocakta arkadaşım gelecek haaty durum ve künefe yicezBal0ncuk yaa Hatay’ın dürümü de çok iyiydi.. köprü vardı bi de alt yolda kalan bi yer vardı hah çoban dürüm ay ikisinden az döner yemedik ya sosları dürümü efsaneydi
Oh sefan olsunnnKadınlar matinesine gittim bu akşam bi oynadım bi oynadım ohhh yandan yandan
Çaykur Altınbaş çayı çok lezzetli rengi tadı kokusu gerçekten mükemmelçaylar çok tatsız geliyor bana. hangi marka alıyorsunuz eve?
Teşekkür ederim hoşbuldumSen de hoş geldin canım...
Sakin beni yanlış anlama
Inşallah sen de hedefine ulaşırsın
Aynen iyi geldi arada yapmak lazımBen de 30 Ekimde gitmiştim
Okuldaki öğretmen arkadaşlarımla..
3 Çocuktan sonra ilk defa kandım için bir etkinliğe katılınca ev sahibi gibi hem çok oynadım hem de pistten hiç inmemiştim...
Oh senin de sefan olsun yenilenmissindir
Sağol canımO efsane ocakta arkadaşım gelecek haaty durum ve künefe yicez
Oh sefan olsunnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?