- 22 Ekim 2007
- 5.718
- 17.489
- 773
- 43
Yok canım aslen konyaliyim hiccc izmirle işim olmadıİzmir' i doğru hatırlıyorum ama di mi
Senin yerine Antalya keyfini yaşıyorum canım gözün arkada kalmasın.![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yok canım aslen konyaliyim hiccc izmirle işim olmadıİzmir' i doğru hatırlıyorum ama di mi
Senin yerine Antalya keyfini yaşıyorum canım gözün arkada kalmasın.![]()
Kardeşlerin geldi diye miBen bu hafta yokum takimlarda![]()
52.8 di bırakmıştım yazın....65 kilodan inmistim....sonra 1 Kasım'da 57.6 ,ile geri döndüm takımaHaklisin
Çok da bisey kalmamış
Sari takim esit olsun diye canimKardeşlerin geldi diye mi![]()
Ne guzel inşallah hedefine gelirsin52.8 di bırakmıştım yazın....65 kilodan inmistim....sonra 1 Kasım'da 57.6 ,ile geri döndüm takıma
Yaa .. olsun yine yürürsün zaten hepimiz birbirimize motive kaynağıyiz ben buraya gelmesem yürüyüş hayatta yapmazdım ve denedikçe sevdim benim yürüyüş yapmama sebebim hatta dizimin ordaki kemiklere çok fazla agri yapmasıydı, ilk 10 gün ağrım oldu şuan ağrı falan yokSari takim esit olsun diye canim![]()
Bende ilk basladigimda 7-8 den sonda agrim oluyordu yaptikca insan alisiyor gercektenNe guzel inşallah hedefine gelirsin
Yaa .. olsun yine yürürsün zaten hepimiz birbirimize motive kaynağıyiz ben buraya gelmesem yürüyüş hayatta yapmazdım ve denedikçe sevdim benim yürüyüş yapmama sebebim hatta dizimin ordaki kemiklere çok fazla agri yapmasıydı, ilk 10 gün ağrım oldu şuan ağrı falan yok
İyi geceler canım....Iyi geceler kizlar ❤❤
![]()
boyun kaç?52.8 di bırakmıştım yazın....65 kilodan inmistim....sonra 1 Kasım'da 57.6 ,ile geri döndüm takıma
Teşekkürler miss hayalet
1.60boyun kaç?
Sağol canım....
Ohhhh ohhhh afiyet olsun.bu hafta çok kalori kaybettin yerine koyma vaktiEvet XXL bir pizzanın 3 dilimini yemiş ve kolayı gömmüş olabilirim![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
EveeeetAaa geldiniz mi antalyaya
Evet spora devam eşim de alışmış duruma diyet yok dimi diyorOhhhh ohhhh afiyet olsun.bu hafta çok kalori kaybettin yerine koyma vakti![]()
Afiyet olsun sen yemicende kim yicekEvet XXL bir pizzanın 3 dilimini yemiş ve kolayı gömmüş olabilirim![]()
![]()
![]()
![]()
![]()