Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Afiyet olsun canim ❤
Teşekkürler kızlarAfiyet olsunteşekkür ederim❤
Teşekkürler kaptanim❤❤
Tamam canım listeyi hazirlayayim tablo yapacagim 5-10 dakikaya atarimZipzip- sana zahmet takım listelerini yayınlar misin
Kaptanlığın hayırlı olsun canımZipzip- sana zahmet takım listelerini yayınlar misin
Sağol canım güzel bı hafta olsun insKaptanlığın hayırlı olsun canım![]()
Çok güzel bı kaptan olacaksınEveeeet güzellikler bu hafta beraberizDilerim bol eksili bir hafta geçiririz, ben elimden geleni yapacağım sizlerinde elinizden geleni yapacağınıza inanıyorum ❤ Bu hafta kaçamak yapmadan ilerleyelim, menulerimize dikkat edelim sularimizi icelim hepimiz adımları eksiksiz atalım❤takima gelmeyi ihmal etmeyin lutfen❤ menülerinize beni etiketlemeyi unutmayın ❤Hepimiz için güzel bir hafta olsun inşallah ❤❤
askrhpozitif
fittanne
C _CikiLeta
sardunya1038
Amine Busra
bluegreeneyes
Sarı yıldızlar sizlerden de adımlarınizla destek bekliyorum
Cordelia
E Elif_Eylul
@Li_zigi
North River
❤
❤
❤
Eveeeet güzellikler bu hafta beraberizDilerim bol eksili bir hafta geçiririz, ben elimden geleni yapacağım sizlerinde elinizden geleni yapacağınıza inanıyorum ❤ Bu hafta kaçamak yapmadan ilerleyelim, menulerimize dikkat edelim sularimizi icelim hepimiz adımları eksiksiz atalım❤takima gelmeyi ihmal etmeyin lutfen❤ menülerinize beni etiketlemeyi unutmayın ❤Hepimiz için güzel bir hafta olsun inşallah ❤❤
askrhpozitif
fittanne
C _CikiLeta
sardunya1038
Amine Busra
bluegreeneyes
menekse_kokusu
Cordelia
E Elif_Eylul
@Li_zigi
North River
❤
❤
❤
Sen de cok güzel bir kaptan olacaksinÇok güzel bı kaptan olacaksın
Takıma 8.000 adim gerekli. Herkes 8.000 adım atmalı. Spor puanı yarışmada onemli değil.Şimdi sorularımı sorayım...
Cordelia Spor puanları neye göre hesaplaniyo...sadece adimmi yoksa diğer sporlarda hesaplanıyor mu
Show başlasın.Eveeeet güzellikler bu hafta beraberizDilerim bol eksili bir hafta geçiririz, ben elimden geleni yapacağım sizlerinde elinizden geleni yapacağınıza inanıyorum ❤ Bu hafta kaçamak yapmadan ilerleyelim, menulerimize dikkat edelim sularimizi icelim hepimiz adımları eksiksiz atalım❤takima gelmeyi ihmal etmeyin lutfen❤ menülerinize beni etiketlemeyi unutmayın ❤Hepimiz için güzel bir hafta olsun inşallah ❤❤
askrhpozitif
fittanne
C _CikiLeta
sardunya1038
Amine Busra
bluegreeneyes
menekse_kokusu
Cordelia
E Elif_Eylul
@Li_zigi
North River
❤
❤
❤
Bana sesim güzel geliyor kötü yanıYok bende bi başlıyorum eşlik etmeye de kendi sesimden korkup susuyom![]()
Hepimiz için güzel bi hafta olsun....bol eksili az kalorili olsun....ben menulerdeki eksikleri söylerim sadece afiyet olsun diyip göz yummam...lütfen dikkat edelim yiyeceklerimize yatma saatine göre 18-19 da yeme işini bitirelim..