Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben almayı düşünüyorum canımKızlar alakasız olacak ama buhar makinesi kullanan var mı aranizda. Temizlik için olanından.
Araştırdn mi hiç canım.Ben almayı düşünüyorum canım
İnstada güvendiğim biri paylaşıyor. Güvenip alanlar gayet memnun. Ben de almayı düşünüyorumm.Araştırdn mi hiç canım.
bu kadar olur. ben de dün akşam bunu yazacaktım. hangi markayı kullanıyorsunuz diyeKızlar alakasız olacak ama buhar makinesi kullanan var mı aranizda. Temizlik için olanından.
Bitti sanırım
hangi marka?İnstada güvendiğim biri paylaşıyor. Güvenip alanlar gayet memnun. Ben de almayı düşünüyorumm.
evimdekitemizlik adı canım. Sen de bakabilirsin.Araştırdn mi hiç canım.
Karcher kullanan var mı?bu kadar olur. ben de dün akşam bunu yazacaktım. hangi markayı kullanıyorsunuz diye
ben de almayı düşünüyorum canım. araştırıyorum...
ben de ona baktım trendyoldan. en iyilerden biriymiş. ama fiyatları yüksek. yorumları gayet iyiydi.Karcher kullanan var mı?![]()
pirantech CB 107C trendyolda gayet de uygunhangi marka?
yok canım hiç takılmam öyle şeye. Sırayla gittim sadeceEllssa kaptanim bitti.
Seni almadım diye aklına negatif bir düşünce gelmedin , bir motivasyona ihtiyacın var ve değişiklik olsa daha iyi gelecek diye düşündüm![]()