Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Öldü
Dün gece terketti bu dünyayı. Apar topar geldik.
Ben bende değilim çok etkilemişti zaten. İyice bittim
Off ya deme, çok ama çok üzüldüm. Allah anasına babasına sabır versin. Yavrucuğun mekanı cennet olsun. Allah kimseye yaşatmasın böyle acıyı.

Ben de diyet listesi dememiştim canım ama uygulamadim. Birkaç kez yapacağım sunum için kullandım acil durumlarda. Bayağı faydası oluyor ama her bilgiyi doğru bulmayabiliyor bazen. O yüzden kontrollü kullanmak lazım.

KATILIM FORMU
Adınız ( isteğe bağlı ): Zeynep
Yaşınız : 45
Boyunuz : 168 cm
Kilonuz : 98,4 kg
Mesleğiniz : Öğretmen
Medeni Durumunuz : Evli
Çocuk Sayısı : 2
Kilo Alma Nedeniniz : Aşırı yeme
Hedef Kilonuz : 68 kg

Kilo Vermeyi İsteme Sebebiniz : Öncelik sağlık açısından. Kilo her zaman sağlık problemlerine yol açıyor. Tabii ki bir de istediğimi alabilmek ve giyebilmek

Tüm neşem kaçti valla. Zaten otel yangınından da çok etkilendim ben.
Çocukları hep yaşasın, yüzleri de gülsün. Çocuklara yaşamak yakışıyor
Aynen ben de mesajları okurken neselenip gırgır şamata cevap yazıyordum. Ellssa kaptanin haberiyle çok kötü oldum, kendimi kötü hissettim.

Hoşgeldiniz....

hoşbuldık Boncuk2307
inşallah sizinle güzel kilolar veririm canım

Ben hasta oldum kızlar yatıyorum. Kalkınca bakayım mesajlara

Hoşgeldiniz....
Hoşbulduk arkadaşlar. İnşallah ben de sizinle güzel kilolar vereceğim

cok gecmis olsun canim
rabbim sifanizi versin
Sizede cok geclis olsun canim
COk fazla salgin var
benim cocuklarda hasta
kucugu acile goturduk bizde
Anladım canım kolaylıklar dilerim sana, çocuklar zaten spor yaptırmış gibi oluyordur sana menülerini de begnedim böyle devam edersen epey kilo veririsin bence
Oyle kaptanim
Insallah gidecek
Cok yuksekmis canim
Insallah degerlerin duzelir
Cok kotu hissediuosundur bu degerde
Bende degerler bozulunca ilk butun kemiklerimde sizlama oluyo bide surekli uyumak istiyorum
Sen nasil hissediyosun
Eefsoo olmus siir kaptanim
Oo mavi takimin siirde baya iddali olmus
Hosgeldiniz
Bende ayse
3 cocugum var 32 yasindayim

Çok geçmiş olsun canım. Çocukların hastalığı anneye daha zor oluyor aman onlar hasta olmasın

Kemiklerim ağrıyor sanki dünyanın işini yapmışım gibi. Haliyle yorgunluk ve uyuma isteği. Aşırı tembellesiyorum. Hiç ayağa kalkmak istemiyorum ki bu benim fitratimla tam ters

Herkese günaydın ilk kilo bildirimi benden gelsin hastaneye geçeceğim. 12 ye eve gelir miyim bilmiyorum hiç riske atmayalım dedim
Cumartesi 75.800
Bugün 75.500
Fark -300
Aslında daha fazla olurdu da hem gece uyuyamadim hem erken saat.
Ellssa FitFiliz Boncuk2307

Eklentiler

• Screenshot_2025-01-28-06-42-07-053_com.chipsea.btcontrol.en.jpg
    49,2 KB · Görüntüleme: 2
  • Screenshot_2025-01-28-06-42-02-506_com.chipsea.btcontrol.en.jpg
    44,8 KB · Görüntüleme: 4
menüm:
8.00: muzlu yulaf lapası
12.00: fırında karışıı sebze ve tavuk, yoğurt
16.00 1 incecik dilim kek, süt
19.00 bir porsiyon sarma

kızlar annem bende 1 haftadır, bişe yapmasına izin vermiyodum hen diyet bozulmasın hem yorulmasın diye. 2 gündür canavar modunu açtı direnemiyorum anne yemeklerine normalde şehir dışında yaşıyor ve bayağj uzakta ben türkiyenin en güneyindeyim o en kuzeyinde, senede 2 defa gelebiliyor. dikkat etmeye çabalıyorum ana yine de olmuyo galiba.

spor: 6000 adım
su: 3 lt
FitFiliz Boncuk2307 Ellssa

Eklentiler

• IMG_5005.png
    67,6 KB · Görüntüleme: 3
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…