Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

43 olucam Nisan'da canım. İnşallah yeni yaşım saglik getirir. O zamana kadar biraz sağlıklı kilolara inerim umarım. Nisan'da kaç oluruz sence
Yaşlar da yakınmış canım, Ben de mayısta 41 olacam. Yeni yaşımız tüm güzellikleri getirsin inşallah.

73-75 arası oluruz bence (2.5 ay olarak hesapladım, 8-10 kilo arası veririz inşallah), daha fazlası olursa da tadından yenmez.

arke yarın pazartesi yeni hafta, işi başından sıkı tutuyoruz haa unutma..yenmemiz gereken kaptanlar var
94bassuk Basakcim sana ödev Radio taiso egzersizleri, yarın başlanacak ona göre
I Ilyusa sana da içimden bol su içmeyi önermek geldi canım.
sibel_84 yarına güzel çıktı sonuçlar demeni benliyoruz, baban için de geçmiş olsun canım. Sana da koridor yürüyüşleri yazdım.
Sem2024 yarın menüye sebze ekliyoruz hem de en liflisinden birşey ve akşam yemegini bir tık erkene çekiyoruz canım.
Jou Jou Jou saygideger şövalyemiz, tatlı isteği geldikçe su içip eskrim hareketleri yapıyoruz bak

Son düzenleme:
Tamamdır kaptanım o iş bende, az önce önümde yenen şeylere kafamı çevirip koca bir bardak su içtim. Sen düşün artık işi ne kadar sıkı tuttuğumu. Yeneceğiz o kaptan üçlüsünü

Hadi inşallah bakalım arkedaşım. Bize güveniyorum, yaparız kesin. Bahara biraz fit girelim çok amin

3 cocuk annesiyim 1 ve 2 yaslarinda(cok yoruyorlar kisacasi) ama buna sukur7
1 tanesi ozel gereksinimli yavrum 11 yasinda
Cok sık gelemiyorum ama hep takipteyim kaptanim
yarislarda olmak motive ediyo beni
Karamazov kardesleri duymadim hic
Nickim cocuklarimin bas hecelerini koydum:)
Teşekkür ederim Filizcimm, kalbinde doğuştan bir delik var. Onu kapatacaklar. Delik daha hızlı büyümeye başladığı için biraz apar topar ameliyat kararı alındı.
Cok gecmus olsun canim ameliyati oldumu yavrun cnm
I Ilyusa sana da içimden bol su içmeyi önermek geldi canım.
Bunu okuyunca kalktim 1 buyuk bardak ictim kaptznim ama 1lt anca oldu
Oruc tuttum iftardan sonra anca bu kadar oldu

Neyse rakiplere koz vermeyelim plase

Yok canım dış minnaklarin bizi çökertme projesi FitFiliz

Afiyet olsun canım
Güzel menü

Hadi kolay gelsin afiyet olsun canım
Niye olmadı kız hingel
Bilmiyorum ki abla ya hamuru biraz yumuşak oldu galiba, gözlemesi güzel oldu ama
Yaşım küçük diye ilaç tedavisi vermiyolar ablam ya
KIIIZ kendi hakkını yemeee, verdiğin kiloyla da çok kez kaptan oldun. Ama sni seçtim pikaçuuu da oldun birkaç kez, imdadımıza yetiştin ahahaha bir de yazıyorsun ya parantez içinde bayılıyorum sanaa
Allah kabul etsin kaptanım.
Sağolasın ablacımmm
Hakkaten yaaa üçlü ve güçlü olmuşlar
Hahahaha güçlüyüz mutluyuz, spor canavarı ablam da bizde ooooohhhhh işimiz iş bu hafta değmeyin keyfimizeee
Tamamdır kaptanım o iş bende, az önce önümde yenen şeylere kafamı çevirip koca bir bardak su içtim. Sen düşün artık işi ne kadar sıkı tuttuğumu. Yeneceğiz o kaptan üçlüsünü
Amaaaan kaptan üçlüsü mü olduk şimdiii görmez olaydım bunuuu

Allah kabul etsin canım.
MIrac kandilimiz mubarek olsun
Aminnn, dualarımız kabul olsun inşallah.

Bilmiyorum ki abla ya hamuru biraz yumuşak oldu galiba, gözlemesi güzel oldu ama
Afiyet olsun kaptanım, eminim çok güzel olmuştur, sabah da ye biraz olur mu
Yaşım küçük diye ilaç tedavisi vermiyolar ablam ya
Ama böylesi de çok zor yaa.
KIIIZ kendi hakkını yemeee, verdiğin kiloyla da çok kez kaptan oldun. Ama sni seçtim pikaçuuu da oldun birkaç kez, imdadımıza yetiştin ahahaha bir de yazıyorsun ya parantez içinde bayılıyorum sanaa
Aman sanki en çok kilo veren ben oldum da ondan kaptan seçildim, en çok kilo verenler ya yoktu ya da kabul etmediler diye sıra bana atladı sadece Parantez içi yazıp kendimi garantiye alıyorum, buralardan aforoz edilmek istemem

Bayıl bana, sev beni öp beni
Hahahaha güçlüyüz mutluyuz, spor canavarı ablam da bizde ooooohhhhh işimiz iş bu hafta değmeyin keyfimizeee
Unutma canım daha iki gün önce yine beraberdiniz sizler ve ben takımımla sizi yenmiştim, spor puanı da sizdeydi yine hatırlarsan
Amaaaan kaptan üçlüsü mü olduk şimdiii görmez olaydım bunuuu
Haftaya dağıtalım biz o üçlüyü

Artık döküntülerin geçmesine az kalmıştır canım, biz de atlatmıştık. Allah beterinden saklasın.
Aynn canm bayağı azaldı çok şükür o rahatlayacak artık derken büyük oğlumda başladi dün akşamdan beri...henüz ortancada bişey görünmüyor Allahtan okullar açılmadan tamamen kurtulmayı diliyorum

Sizinki ne kadar sürmüştü? Herkesin süreci farklı geçiyor

Hahahahha, gece gece güldürdün ama Ellssa kaptanım bırakmıyor beni sağolsun kendi neredeyse ben de oradayım. Bu hafta kaptan ol da ayır biziii bakalım görelim
Merhaba arkadaşlar ben Zeynep. Akşam akşam kilo verme ile ilgili araştırmalar yaparken sizinle karşılaştım. beni de grubunuza alır mısınız ?
Bir desteğe ve motivasyona ihtiyacım varf
Hoşgeldiniz, elbette tam yerine geldiniz. Motive dedin mi de biz yani. İlk sayfadaki katılım formunu doldurursanız tanışmış oluruz. Tartı fotoğrafı attığınız zaman da başlangıç sayarız.

Hayırlı kandiller hepınıze
Arkadaşlar ben ınfulenza olmuştum ağır gecırıyorum kusuruma bakmayın bebegımde benim gıbı ağır gecırıyor ıkı gün hastanede yattık çıktık ama daha toparlanamadık hepınızden dua beklıyorum
Kaptanım ben ara vereyım toparlanınca gelıcem inş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…