Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Hadi kolay gelsin herkese. Bol eksili bir hafta olsun.

Ellerine emeğine sağlık canım

Kaptanlarımın her ikisini de tebrik ediyorum güzel yarışmaydı.

bluegreeneyes birinciliğini ayrıca tebrik ederim. Yine yeniden kırmızı kaptansın canım. Mavi takım kaptanını seçer misin
Kaptanım yan cevir ekranı o zaman yapabiliyosun
Çok teşekkür ederim canım öyle yaparım

Tamam canım

Ay şimdi gördüm kaptanım. Ama ben acemiyim daha yeni baslama kilosu onlar. O yüzden ilk haftamda kaptanlık fazla iddialı. Bu seferlik pas gecsek olmaz mi
Canım hiç bişeyi yok. Günlük menü kontrol ve motive edici konuşma bu kadar

Bir de kaptanlar nasıl yarismaci seçiyor sonra hafta boyunca sorumluluğu nedir henüz pek bilmiyorum boncuk kaptanim
Boncuk2307 paylaşmış listeyi.
Önce mavi kaptanı seçeceksin. Sonra karşılıklı takım için üye alacaksınız

Hazırlığa geçmek isteyen, takımlara girmek isteyen, izne ayrılmak isteyen fikir değiştiren varsa söyleyin canımlar, takımlar oluşturulmadan listeyi düzenleyelim.
(Bugün tartı bildirimi yapmayan kişileri hazırlığa ekledim. Bildirim yapıp takımlara girmek isteyen olursa ekleriz.)

HAZIRLIK

Listenin son hali bu şekildedir.

Hazırlığa geçmek isteyen, takımlara girmek isteyen, izne ayrılmak isteyen fikir değiştiren varsa söyleyin canımlar, takımlar oluşturulmadan listeyi düzenleyelim.
(Bugün tartı bildirimi yapmayan kişileri hazırlığa ekledim. Bildirim yapıp takımlara girmek isteyen olursa ekleriz.)

HAZIRLIK

Listenin son hali bu şekildedir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…