Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Hep beraber veririz canm kiloları sen stres yapma yeterki
Gram gram gidiyor artık ya kaç haftadır sinirlerim bozuldu
Geçen cumartesi : 61.45
Bugün : 61.10
Fark - 350 gr
Ellssa arke bluegreeneyes
Canm az değil gayet güzel bir sonuç tebrik ederim
Afiyet olsun canm
Tebrik ederim canm gitmiş sonuçta
Yağlı urgandan döndüm resmen .
Daha 9lar görmeyelim lütfen
Ellerine sağlık canm
Boncuk kaptanım ellerine sağlık, bluegreeneyes kaptanım seni de çok tebrik ederim canım
Ben de seni tebrik ederim kaptanım
Ay inşallah canimm senin eksin de çok güzel tebrik ederim . Kilo veren herkesi tebrik ediyorum kızlar bluegreeneyes spor birinciliğini tebrik ederim amaaa dönünce goruscezz
Heyecanla bekliyorum canm
Ellerine sağlık kuzum arke kaptanım seni ve ekibini kutluyorum +1e rağmen kazandınız bu hafta kaptanlık işini başka biri yapsa canm olur mu
Ben de seni tekrar tebrik ederim kaptanım
Kilo veren herkesi tebrik ediyorum. Darısı önümüzdeki hafta kat ve kat fazlası ile bana olsun inşallah...
Amin canm haftaya daha güzel sonuçlar görelim inşallah

İnşallah canım benim. Pazartesi tahliller çıksın yeniden başlayayım diyorum diyetisyene. Yoksa bir ay içinde sekiz kilo almak ne demek.
8 kilo hiç normal değil canım bir çoğu da ödemdir. Düzenli bir listeyle ilk hafta büyük bir rakamdan kurtulursun bile.

Bugünün tadını çıkar ama abartma canım, yemekli bir isteme olur muhtemelen, her şeyden azıcık koy tabağına, hem nefsini körelt hem de ona yenilme. Yarın da ciddi hafif bir menü yapıp suyu arttır hiçbir etkisi kalmaz üzerinde. Buraya kadar geldiysek bırakmak yok.

Teşekkürler kaptancım

Eminim barbie den de güzel olursun

O iş bizde gaza getiririz biz seni.
Tamamdır ablacım sıradakine devrederiz.

LİG SIRALAMASI

60'LAR LİGİKİLO70'LER LİGİ KİLO
Boncuk2307 61.10 94bassuk 70.45
bnnu 64.50@Azmet525570.50
bluegreeneyes 65.10 Ellssa 72.20
@Deltavealfa66.90@Ilyusa75.40
@Jou69.40 sibel_84 75.85
@Mthn8376.60
80' LER LİGİKİLO
arke 82.90
FitFiliz 82.90
@Nazlimuuu89.00
@Sem202489.55
ALTIN LİG KİLO
P Purple58 105.00

Herhangi bir yanlışlık gördüyseniz lütfen bildirin can ablalarım, ŞİMDİDEN KUSURUMA BAKMAYIN
Lig tablosu etap sonunda (25.01.2025) sadece bildirim yapan arkadaşlarımızı kapsamaktadır. Aynı kiloda olma durumunda alfabetik sıraya göre yerleştirilmiştir.

Tabloda olmak istemeyen ya da olmak isteyip de tabloda olmayan varsa söyleyin bir dahakine kaydedeyim

Hazırlığa geçmek isteyen, takımlara girmek isteyen, izne ayrılmak isteyen fikir değiştiren varsa söyleyin canımlar, takımlar oluşturulmadan listeyi düzenleyelim.
(Bugün tartı bildirimi yapmayan kişileri hazırlığa ekledim. Bildirim yapıp takımlara girmek isteyen olursa ekleriz.)

HAZIRLIK

Gün planı
arke Boncuk2307
Bugün kahvaltı
1 kase yoğurt çorbası
1 haşlanmış yumurta
1 dilim ekmek

15.30
Türk kahvesi su
5yk sebze yemeği
3 YK yoğurt

16.00 ara öğün
yarım portakal
2 dilim armut

18.30-19.00Akşam
Sebze yemeği
Yoğurt (veya)
sebze y+ salata

Ben takımlarla devam etmek isterim

Hazırlığa geçmek isteyen, takımlara girmek isteyen, izne ayrılmak isteyen fikir değiştiren varsa söyleyin canımlar, takımlar oluşturulmadan listeyi düzenleyelim.
(Bugün tartı bildirimi yapmayan kişileri hazırlığa ekledim. Bildirim yapıp takımlara girmek isteyen olursa ekleriz.)

HAZIRLIK

Listenin son hali bu şekildedir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…