Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Afiyet olsun
Günaydın abla
Günaydın arkadaşlar, günümüz güzel geçsin inşallah
Günaydın kaptanım

arke kaptanım regl oldum, demek ki bugünkü+ ondanmış. O kadar moralim bozuldu ki sabah. Üst üste tartıldım yanlış tartıyo heralde diye ama sonuç aynıydı. Cumartesiye gider inşallah
Bence gider canım önümüzde birkaç gün var. Eğer regliyken seni zorlamıyorsa biraz spor yap ve mutlaka ödem çayları kullan o zaman ekstradan eksi bile görürsün. Regl iken metabolizma daha hızlı çalışırmış, avantaja çevirebilirsin.

günaydın kızlar
vücut ip atlamaya adapte olamadı galiba dağ bacağımın baldırı ağırmaya başladı. cardio niyetine az az atlamak işime geliyordu ama sanırım mola vereceğim az

günaydın kızlar
vücut ip atlamaya adapte olamadı galiba dağ bacağımın baldırı ağırmaya başladı. cardio niyetine az az atlamak işime geliyordu ama sanırım mola vereceğim az
İp yüzünden kimse sakatlanmasın aman haaa.

afiyet olsun canım çok güzel menü, spor harika.
Afiyet olsun canım, sonradan içtiğin 1 lt suyu da gördüm güzel olmuş.
Afiyet olsun kaptanım çok güzel menü.
Afiyet olsun canım, artık benim takıma transfer oldun bilgin olsun. Akşam kestane fazla olmuş makarna da olunca karbonhidrat yüklemesi olmuş.
Afiyet olsun kaptanım, fazlalıkları atmaya and içmişsin.
afiyet olsun canım güzel menü, adımlar da güzel (suyu yazmayacaktım sana dimi )

günaydın kızlar
Yavaş yavaş alıştır vücüdu birden yüklenme eğer aksi bir problem yoksa ağrı kesici kas gevşetici alabilirsin
Bu hafta 2 gün detoks vardı kaptanım diyetisyen tartısı öncesine denk getireyim dedim bu gün de aynı beslenme tarzı olacak

Anladım kaptanım afiyet olsun

21 ocak salı menüsü

10.00 1 bardak chia tohumlu su

10.30 kahvaltı
4 kaşık yoğurt, 2 kaşık yulaf, 1 elma, 10 badem.

15.00 ara
Orta boy muzun yarısı, 2 ceviz, 10 badem

16.30 akşam
1,5 kalçalı but, 3 kaşık bulgur pilavı, 1 lavaş, domates soğan söğüş (hazır yemek aldık)

17.00 çay keyfi (pişmanlık)
3 kare çikolata
100 gr kara buğday cipsi (100 kalori)

Su 2.5 lt
Ödem suyu 750 ml
Spor 40 dk yüzme
5433 adım

Ellssa Boncuk2307 bluegreeneyes

Dünkü menü
arke Boncuk2307
12.00 kahvaltı
Menemen
1 dilim peynir
1 dilim ekmek
5 zeytin

14.30 kahve+su

18.00
1 kase yoğurtlu mantı

19.00 mandalina
Su 2lt
Hareket 7143 adin
Afiyet olsun canm sebze grubu az olmuş metabolizma için bu gün artırırsan iyi olur
Afiyet olsun kaptanım arada olur öyle pişmanlık duyma önüne odaklan devam et pişman olunca stres yapıyoruz kilo almayacaksak bile almaya kendimiz şartlıyoruz o yüzden olumlu düşünelim o yediklerin sana keyif vermiştir anı yaşadın geç git geçmişte kalma

21.01.2025

Kahvaltı 12.13

15.40
Maydanoz salatalık limon sirke smoothie

17.30
1 tabak ispanak
Kefir
Bolca karışık salata

22.00
Zencefilli limon madensuyu

21 Ocak menü
10.30 2 h yumurta 1 dilim ekmek domates salatalık 3 siyah zeytin 20 küçük yeşil zeytin yarım portakal
14.30 1 kupa Gold kahve 2 kare bitter 1 kayısı 20 yer fıstığı
18.45 2 kase taza fasülye 3 kaşık koz salata 1 dilim tb ekmek 2 tane elmalı kurabiye
2 litre su
Spor yok ama öğlenden sonra oturmadim diyebilirim çocukları parka götürdüm ev işi yemek temizlik günlerim böyle geçiyor spor yapmaya halim kalmiyor hep yorgun hissediyorum kendimi buna çözüm bulmam lazım
Ellssa Boncuk2307 bluegreeneyes

Selam kızlar dün menüsü paylaşmak istedim

Kilo veremiyorum moralim çok bozuk

Dün kahvaltı
1 haşlanmış yumurta
1 dilim peynir
1 pankek 1 kaşık çikolata

Öğlen pilatese gittim 50 dk pilates yoruldum gerçekten

Akşam
3 köfte
1 dilim ekmek
1 kase haşlanmış brokoli
1 kase irmik helvası

arke Ellssa Boncuk2307

Afiyet olsun canm sbah zeytin fazla gibi geldim arada da ya fıstık ya çikolata birini çıkarsan daha iyi olur akşam da elmalı kurabiye gözüme çarptı diyetisyen destekli mi devam ediyorsun bilmiyorum ama bana azcık fazla geldi
Yorgunluk için bir kan tahlili baktırsan iyi olur belki destek ihtiyacın olabilir çocuklar ev iş yoruyor zaten ama yine de baktırmakta fayda var

Pişmanlığım midem kötü oldu ondan kaptanım, yoksa kalori olarak çok sıkıntılı değildi. Sırf yakabilmek için de onları yedikten sonra yüzmeye gittim. Yerken keyif verdiği büyük bir gerçek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…