Afiyet olsun canım, akşamki helva olmasaydı çok güzel menü olmuş. Belki duraklama dönemine falan girmişsindir değişik bir beslenme düzenini deneyebilirsin.Selam kızlar dün menüsü paylaşmak istedim
Kilo veremiyorum moralim çok bozuk
Dün kahvaltı
1 haşlanmış yumurta
1 dilim peynir
1 pankek 1 kaşık çikolata
Öğlen pilatese gittim 50 dk pilates yoruldum gerçekten
Akşam
3 köfte
1 dilim ekmek
1 kase haşlanmış brokoli
1 kase irmik helvası
arke Ellssa @Boncuk2307
Afiyet olsunSelam kızlar dün menüsü paylaşmak istedim
Kilo veremiyorum moralim çok bozuk
Dün kahvaltı
1 haşlanmış yumurta
1 dilim peynir
1 pankek 1 kaşık çikolata
Öğlen pilatese gittim 50 dk pilates yoruldum gerçekten
Akşam
3 köfte
1 dilim ekmek
1 kase haşlanmış brokoli
1 kase irmik helvası
arke Ellssa @Boncuk2307
Sağlıklı beslenmeye alışınca mide kabul etmiyor sadece bilinçaltı istiyorPişmanlığım midem kötü oldu ondan kaptanım, yoksa kalori olarak çok sıkıntılı değildi. Sırf yakabilmek için de onları yedikten sonra yüzmeye gittim. Yerken keyif verdiği büyük bir gerçek
ya aslında çok atlamıyorum, spor önü 100 sonu 100 yapıyorum ama.... ne bilim anlamadım normalde çok daha fazla da atlıyodum salonda, neyse az mola vakti gelmiş demekİp yüzünden kimse sakatlanmasın aman haaa.
akşama geçmezse öyle yapayım ya.Yavaş yavaş alıştır vücüdu birden yüklenme eğer aksi bir problem yoksa ağrı kesici kas gevşetici alabilirsin
parça parça ben. 100er liatladığınız ip sayısı tek seferde mi oluyor yoksa parça parça mı atlıyorsunuz
ya yılların bağımlılıkları, insan kolay bırakamıyor illaki arıyor vücut. arada tatmin etmek lazım. zaten aslında sürekli sağlıklı beslenen insanların günlük aldıkları kalorinin belli bir kısmını basit şekerden almasına ok diyor sporcular sanki,Sağlıklı beslenmeye alışınca mide kabul etmiyor sadece bilinçaltı istiyor
Ama yerken haz alıp sonra çok takılmamak lazmzaten yüzmeye de gitmişsin vicdan rahatlaması da ok
Toplum olarak ana karnından öyle beslenmeye başliyoruz hamilelikte ne verirsek onunla başliyor herşey gel de kurtul işte dünyayı tanımadan yiyecekleri tanıyoruzya yılların bağımlılıkları, insan kolay bırakamıyor illaki arıyor vücut. arada tatmin etmek lazım. zaten aslında sürekli sağlıklı beslenen insanların günlük aldıkları kalorinin belli bir kısmını basit şekerden almasına ok diyor sporcular sanki,arke kaptanım afiyet bal şeker olsun
ay gerçekten yav bak ben mesela cidden temiz beslenmeye dikkat ederim hamilelik başladı mı her akşam canım dondurma çeker her gün pizza yerim hamburger yemek isterim elim dönerden çıkmaz ana karnında böyle yiyen velet büyüyünce nolcak tabiki sağlıksız şeylere yönelir sdfjlsdfToplum olarak ana karnından öyle beslenmeye başliyoruz hamilelikte ne verirsek onunla başliyor herşey gel de kurtul işte dünyayı tanımadan yiyecekleri tanıyoruz
Bunu daha önce diyetisyenim de söylemişti. Reglin duzenliyse büyük avantaj çünkü 1 hafta öncesinden yağ yakımı hızlanıyor diyordu. Ben bu hafta biraz daha dikkat edeyim.Bence gider canım önümüzde birkaç gün var. Eğer regliyken seni zorlamıyorsa biraz spor yap ve mutlaka ödem çayları kullan o zaman ekstradan eksi bile görürsün. Regl iken metabolizma daha hızlı çalışırmış, avantaja çevirebilirsin.
Evett bana su demeyin kaptanımafiyet olsun canım çok güzel menü, spor harika.
Afiyet olsun canım, sonradan içtiğin 1 lt suyu da gördüm güzel olmuş.
Afiyet olsun kaptanım çok güzel menü.
Afiyet olsun canım, artık benim takıma transfer oldun bilgin olsun. Akşam kestane fazla olmuş makarna da olunca karbonhidrat yüklemesi olmuş.
Afiyet olsun kaptanım, fazlalıkları atmaya and içmişsin.
afiyet olsun canım güzel menü, adımlar da güzel (suyu yazmayacaktım sana dimi )
Bana bunlarla gelin yaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?