Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Afiyet olsun canım, akşamki helva olmasaydı çok güzel menü olmuş. Belki duraklama dönemine falan girmişsindir değişik bir beslenme düzenini deneyebilirsin.

Afiyet olsun

Sağlıklı beslenmeye alışınca mide kabul etmiyor sadece bilinçaltı istiyor
Ama yerken haz alıp sonra çok takılmamak lazm zaten yüzmeye de gitmişsin vicdan rahatlaması da ok

İp yüzünden kimse sakatlanmasın aman haaa.
ya aslında çok atlamıyorum, spor önü 100 sonu 100 yapıyorum ama.... ne bilim anlamadım normalde çok daha fazla da atlıyodum salonda, neyse az mola vakti gelmiş demek
Yavaş yavaş alıştır vücüdu birden yüklenme eğer aksi bir problem yoksa ağrı kesici kas gevşetici alabilirsin
akşama geçmezse öyle yapayım ya.
atladığınız ip sayısı tek seferde mi oluyor yoksa parça parça mı atlıyorsunuz
parça parça ben. 100er li

Sağlıklı beslenmeye alışınca mide kabul etmiyor sadece bilinçaltı istiyor
Ama yerken haz alıp sonra çok takılmamak lazm zaten yüzmeye de gitmişsin vicdan rahatlaması da ok
ya yılların bağımlılıkları, insan kolay bırakamıyor illaki arıyor vücut. arada tatmin etmek lazım. zaten aslında sürekli sağlıklı beslenen insanların günlük aldıkları kalorinin belli bir kısmını basit şekerden almasına ok diyor sporcular sanki, arke kaptanım afiyet bal şeker olsun

Toplum olarak ana karnından öyle beslenmeye başliyoruz hamilelikte ne verirsek onunla başliyor herşey gel de kurtul işte dünyayı tanımadan yiyecekleri tanıyoruz

Toplum olarak ana karnından öyle beslenmeye başliyoruz hamilelikte ne verirsek onunla başliyor herşey gel de kurtul işte dünyayı tanımadan yiyecekleri tanıyoruz
ay gerçekten yav bak ben mesela cidden temiz beslenmeye dikkat ederim hamilelik başladı mı her akşam canım dondurma çeker her gün pizza yerim hamburger yemek isterim elim dönerden çıkmaz ana karnında böyle yiyen velet büyüyünce nolcak tabiki sağlıksız şeylere yönelir sdfjlsdf

Selam kızlarr bugün gün ortası vakit bulmuşken buralara bir ugrayayim dedim Karnabahar aldım bugün onu yapicam ama cook acıktım öncesinde birşeyler atistirmam lazım

Bunu daha önce diyetisyenim de söylemişti. Reglin duzenliyse büyük avantaj çünkü 1 hafta öncesinden yağ yakımı hızlanıyor diyordu. Ben bu hafta biraz daha dikkat edeyim.
Evett bana su demeyin kaptanım bugün kursta hem sıvı öğün yaptım arada da kahve içtim biraz da su içince tuvaletten çıkamadım. Arkadaşım da ne oluyo sana daha yeni gitmemis miydin diyo
Bana bunlarla gelin yaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…