- 14 Şubat 2021
- 1.512
- 9.421
- 108
- 44
Gecmis olsunKızlar ufaklığı hastaneye götürdüm geldim iyice huzursuzlaştı el ayak hastalığı olmuş kuzum döküntüleri görünce beklemek istemedim ...müsait olunca gelirimarke kaptanım tebrik ederim
Nasıl oldu canim çocuğunAfiyet olsun canm
Ben 100 er atlıyorumkızlar günaydıınnn
ip atlayanlara sorum var
atladığınız ip sayısı tek seferde mi oluyor yoksa parça parça mı atlıyorsunuz
bir deeee, ip atlar gibi yapsak yine de aynı faydayı görür müyüz
Diz problemi varsa kesinlikle atlanmaz canımİp atlayanlara benim de sorum var siz problemi olunca ip atlanmaz di mi?Ellssa
Bir de göğüsler aşırı rahatsız etti. 3 tane ip atladim da sizden özenip geçen
Sabit candır
Çok geçmş olsun kaptanımKızlar ufaklığı hastaneye götürdüm geldim iyice huzursuzlaştı el ayak hastalığı olmuş kuzum döküntüleri görünce beklemek istemedim ...müsait olunca gelirimarke kaptanım tebrik ederim
Evet Hollandacanin çok benzediğini biliyorum, kardeşim öğreniyor onunla karsilastiriyoruz bazen. İngilizceye daha çok benzemesi de büyük avantaj bence. Almanca ciddi anlamda zor bir dil ama hedefim yorulmazsam C1 o yüzden B1i geçip bir an önce B2ye başlamak istiyorum.Bence de di mi ama resmen duman kokusu var. Şömine filan yakıyor galiba bazı evler. Bana en yakın yürüyüş yeri biraz evlerin arasında kalan bi park.
Sorma canım almancam liseden kalma. bir seneligine seçmeli ders olarak görmüştükama o zamanki öğretmenim öyle bir öğretmiş ki helal olsun diyorum kendisine
Biliyomusun Hollandaca yapı bakımından almancaya benziyor, bazı kelimeler de çok benziyor. Sizdeki schatz bizdeki schat. Hollandalılar bir de sevimli olsun diye schatje diye küçültme ekinekliyor çoğu zaman. Bir se çok sevimli bir hitaplari var schatje patatje diye. Sevgili patatesim gibi bişey
B1 zor seviye ya. Aşılmıyor resmen ben de cakildim b1e ileri gidemiyorum
Wir können zusammen sprechenIch studiert Deutsch euch.
Sogar habe ich letzten Mai das B2-Zertifikat bekommen. Aber ich habe nur wenig Übung.
Dabei lasse ich mir von ChatGPT helfen
Evet kaptanım bende öyle düşünüyorum.Su ve reglin etkisidir canım, cumartesiye geçecektir.
Reçel, meyve, bisküvi beraber fazla olmuş canım ama menün yine de iyi afiyet olsunKızlar bugün tüm yazışmaları okuyamadım. Menüm şöyle:
Sabah 8.30 peynirli yumurta tavada. Az ekmek 8 zeytin, bir çay kaşığı kayısı reçeli
11 gibi muz, erik kurusu bı tane limonlu bisküvi
16:30 tavuk budu yemeği biraz patates de vardı yemeğin içinde
2 lt su olmuştur bu kez
Aralarda çay kahve
Ellssa Boncuk2307
Gitme konusunda biraz kararsızız ama hele bir hazirlanalim dedik . Biraz da bos zamanim vardi iyi oldu kafam dağıldı. Sertifikayi aldiktan sonra dogru düzgün pratik yapmadim. Esim online konusma sitelerine her aksam gire gire epey ilerletti. Ben de sinav hedefi olmadan calismiyorum diye c1 e mi hazirlansam dedim sonra onemli olan sertifika degil mevcut seviyede konusup yazabilmek bile buyuk bir basari deyip vaz gectim. B2 kitaplarina biraz calisiyorum , konusma gruplarına benim de girmem lazimEvet Hollandacanin çok benzediğini biliyorum, kardeşim öğreniyor onunla karsilastiriyoruz bazen. İngilizceye daha çok benzemesi de büyük avantaj bence. Almanca ciddi anlamda zor bir dil ama hedefim yorulmazsam C1 o yüzden B1i geçip bir an önce B2ye başlamak istiyorum.
Wir können zusammen sprechenWas denkst du?
Harikasın canım, sen neden Almanca öğreniyorsun?
Evet kaptanım bende öyle düşünüyorum.
Reçel, meyve, bisküvi beraber fazla olmuş canım ama menün yine de iyi afiyet olsun
1 lt su daha veBallar selamlar
Sabah 1 yumurta 1 dlm peynir 1 dlm kepekli marul 3 zeytin 3 çeri domates
Arada 5 leblebi (yemeğe çok geç kaldık)
Öğlen 2 köfte 1 kase yoğurtlu çorba 2 YK salata
Akşam brokoli salatası yoğurt(salatada turşu vardı)
Su 1 lt civarı
Adım sonra eklerim menü yazayım da elim dursun
arke Boncuk2307 Ellssa bluegreeneyes
Wij kunnen samen spreken. Wat denk jijEvet Hollandacanin çok benzediğini biliyorum, kardeşim öğreniyor onunla karsilastiriyoruz bazen. İngilizceye daha çok benzemesi de büyük avantaj bence. Almanca ciddi anlamda zor bir dil ama hedefim yorulmazsam C1 o yüzden B1i geçip bir an önce B2ye başlamak istiyorum.
Wir können zusammen sprechenWas denkst du?
Harikasın canım, sen neden Almanca öğreniyorsun?
Evet kaptanım bende öyle düşünüyorum.
Reçel, meyve, bisküvi beraber fazla olmuş canım ama menün yine de iyi afiyet olsun
Tamm kaptanım denemem bir daha zaten. Düşen cocukcagizdan haber var mı? İnşallah iyiye gidiyordur durumu.Ben 100 er atlıyorum
Diz problemi varsa kesinlikle atlanmaz canım
Sabit candır
Çok geçmş olsun kaptanım
Ne güzel, gerçekten iyi yapmişsiniz. Gerekince de yani gitmeye karar verirseniz kocaman bir artı ikiniz icin de.Gitme konusunda biraz kararsızız ama hele bir hazirlanalim dedik . Biraz da bos zamanim vardi iyi oldu kafam dağıldı. Sertifikayi aldiktan sonra dogru düzgün pratik yapmadim. Esim online konusma sitelerine her aksam gire gire epey ilerletti. Ben de sinav hedefi olmadan calismiyorum diye c1 e mi hazirlansam dedim sonra onemli olan sertifika degil mevcut seviyede konusup yazabilmek bile buyuk bir basari deyip vaz gectim. B2 kitaplarina biraz calisiyorum , konusma gruplarına benim de girmem lazim
Ölmeyen dediysem bu kadar da yaşamıyor almancam bu aradaIch studiert Deutsch euch.
Sogar habe ich letzten Mai das B2-Zertifikat bekommen. Aber ich habe nur wenig Übung.
Dabei lasse ich mir von ChatGPT helfen
Teşekkür ederim canmbluegreeneyes çok geçmiş olsun
bugünkü menüm:
8.00 dünkü kahvaltımın aynısı. elmalı yulaf lapası+haşlanmış yumurta
12.00 tepside et, 2 kepçe yayla çorbası
16.30 badem sütü, armut ve 10 badem
18.30 somon balığı, roka salatası
2 lt su, aralarda yeşil çay ve kahve
spor: 5600 adım, 15 dk üst vücut antrenmanı ve 200 ip atlama (100 spor önü 100 spor arkası)
arke Boncuk2307 Ellssa
Amin kaptanımÇok geçmiş olsun kaptanım, tez zamanda şifa bulsun inşallah
Afiyet olsunBallar selamlar
Sabah 1 yumurta 1 dlm peynir 1 dlm kepekli marul 3 zeytin 3 çeri domates
Arada 5 leblebi (yemeğe çok geç kaldık)
Öğlen 2 köfte 1 kase yoğurtlu çorba 2 YK salata
Akşam brokoli salatası yoğurt(salatada turşu vardı)
Su 1 lt civarı
Adım sonra eklerim menü yazayım da elim dursun
arke Boncuk2307 Ellssa bluegreeneyes
Teşekkür ederim canmGecmis olsun
İlaç hazırlattık canm ağzı için onun etkisiyle birazcık daha iyi yedi içti şimdi de ağrı kesici verdim uyuttum gece saat başı alarm kurup yatacam ben deNasıl oldu canim çocuğun
Afiyet olsun canm ara öğünde 1 porsiyon meyve + süt yoğurt peynir veya kuruyemiş ikilisi yaparsan daha iyi olur21.01.2025
Kahvaltı 14.00
2dilim çavdar ekmeği, peynir, salatalık, 2 yeşil zyetin
Ara Öğün 17.00
1 elma , 2 mandalina
Akşam Yemeği 19.00
Mantar sote, 1 kase cacık, 3 yk tavuklu pilav
Ellssa bluegreeneyes arke
2 lt den fazla su
Akşam karb biraz fazla olmuş ama sporla yakmışsındır sanırım onu dabluegreeneyes Ellssa Boncuk2307
Sali
12. Kiymali kasarli yumurta
Roka
Az kereviz çorbası
Ara 16
Musli kasesi :
1 çay bardağı kefir
1 kucuk cennet hurması
2 yk keten tohumu
6 adet kabuklu yer fistigi
5 adet cig badem
Aksam 18-19 Arasi
Ton balikli yumurtali roka salatasi
10 adet kestane
4 kaşık makarna
Spor
5700 adım
45 dk direnc bandi ile core- kalca antrenmanı
10 dk roller ile streching
Eki Görüntüle 3541030
Teşekkür ederim kaptanımBen 100 er atlıyorum
Diz problemi varsa kesinlikle atlanmaz canım
Sabit candır
Çok geçmş olsun kaptanım
1 lt su daha ve
6bin adım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?