Cook geçmiş olsun canım yaaaKızlar ufaklığı hastaneye götürdüm geldim iyice huzursuzlaştı el ayak hastalığı olmuş kuzum döküntüleri görünce beklemek istemedim ...müsait olunca gelirimarke kaptanım tebrik ederim
Ben tek seferde dinlenerek yapıyorum dinlendiğim sürelerde sayacı durduruyorumkızlar günaydıınnn
ip atlayanlara sorum var
atladığınız ip sayısı tek seferde mi oluyor yoksa parça parça mı atlıyorsunuz
bir deeee, ip atlar gibi yapsak yine de aynı faydayı görür müyüz
Diz konusunda bişey diyemiyorum Dr görüşü almak lazım ben sol bacağımdan kemik tümörü ameliyatı olmuştum 8-9 sene önce Dr kilon fazlayken atlama demişti ben de ilk önce deniyorum az atlayıp eğer gece kemik ağrım olmazsa atlamaya devam ediyorum yoksa bırakıyorumİp atlayanlara benim de sorum var siz problemi olunca ip atlanmaz di mi?Ellssa
Bir de göğüsler aşırı rahatsız etti. 3 tane ip atladim da sizden özenip geçen
Tebrik ederim
Özelden yazayım canm nişantaşında ofis fiyatlar da ona göredir muhtemelenSağlık olsun canım, cumartesiye gider bence. Cumayı da spor yapmadan hafif geçirirsin.
Canım bana özelden doktor ismi yazman mümkün mü, kendi şehrimde olmayacağım büyük ihtimalle, çünkü düzgün bir doktor henüz bulamadım. Başka şehirleri değerlendirebilirim yani. Gönderilere ben de bakayım azıcık motive olayım.
Afiyet şifa olsun canm
Tabiki canmSarkan deriler icin degil mi ? Yag aldirmaca mi yoksa
Tebrik ederim canm salıya harika sonuç benceKızlar özür dilerim. Kilomu yazıp çıkayım. Yoldayız o yüzden giremedim. Her yerde de telefon çekmiyor çekerken atayım mesajı
Cumartesi 74.80
Bugün 74.60
Fark -200 gram
Yolculuğa rağmen...
Ellssa bluegreeneyes
Ödemdir canm cumartesi eksi gelecektirCumartesi : 61.45
Bugün : 61.70
+250 gr
İlaçlar mı ödem yaptı brokoli mi bilemedim neyse cumartesiye halederim inşallah
Ellssa arke bluegreeneyes
Ellerine sağlık canmSevgili MASTERFİT Ailesi
Bu hafta kontrol tartısında en çok kilo veren ve bir yarışmacı transfer etme hakkını kazanan takım kaptanıarke oluyoorrr Kaptanım transferini gerçekleştirebilirsin.
bluegreeneyes kaptanım sen de çok iyi yarışıyorsun cumartesiye çok daha iyi olacağına eminim.
arke
18.01.2025 : 83.80
21.01.2025 : 83.70
FARK -0.100 GR
Eki Görüntüle 3540766
bluegreeneyes
18.01.2025 : 65.95
21.01.2025 : 66.90
FARK +0.950 GR
Eki Görüntüle 3540783
Masterfit 145.Etap
KIRMIZI TAKIM 18.01.2025 21.01.2025 FARK bluegreeneyes Kırmızı Takım Kaptanı 65.95 66.90 +0.950 ORAN -1.440 Boncuk2307 61.45 61.70 +0.250 @sibel_84 74.80 74.60 -0.200 @Sem2024 90.20 89.70 -0.500 @Jou 69.90 69.60 -0.300 @Azmet5255 70.50 70.20 -0.300 @bnnu 64.50 64.70 +0.200 Ellssa 71.50 71.80 +0.300 @Cicekbocekkaktus 77.50 77.10 -0.400 MAVİ TAKIM arke Mavi Takım Kaptanı 83.80 83.70 -0.100 ORAN 0.119 @Ilyusa 75.60 75.70 +0.100 Mthn83 77.30 77.20 -0.100 94bassuk 70.80 72.25 +1.450 @rockandroll 68.70 - @Tesnim1903 - - @Deltavealfa 67.65 67.65 SABİT @Lotus1234 96.70 - @Nazlimuuu 89.10 89.60 +0.500 HAZIRLIK P Purple58 104.00 105.30 +1.300 FitFiliz 84.30 83.20 -1.100
Bakalım kaptanım yarış devam ediyorbluegreeneyes kaptanım senin artinin sebepleri belliydi o yüzden üzülmeye gerek yok. Asıl kazanan cumartesi belli olacak.
Evet kaptanım 905 rekorumu kırdım bi üst level 1000Toparlarsın azcık kalmış zaten
Afiyet olsun canım
Ne dedin
Tebrikler
Ooo 905 mi o
Teşekkür ederim canm sağolasınÇok geçmiş olsun canım
Amin canmCanım Rabbım şifa versin. Ateşini sürekli takip et bir anda fırlıyor
Çok geçmiş olsun kaptanım
Spordan onceydi kaptanim
COk gecmis onsun kuzucuga
Teşekkür ederim kızlarCook geçmiş olsun canım yaaa
tamamdır canım sağolBen yeni başladım canım, daha doğrusu bir iki kez yaptım, gün içine yaymadım ama dinlenerek yaptım. ipsiz atlama faydalı mı bilmiyorum.
evet evet sadece ip olmayacak, yani görünmeyen ip var gibi atlayacağım o zaman bence olur gibi di miBen tek seferde dinlenerek yapıyorum dinlendiğim sürelerde sayacı durduruyorum
Atlar gibi yapsan tabiki yine faydası olur ama kolları da hareket ettirirsen daha iyi olur kollar da çalışmış olur
Çok geçmiş olsun canımBaşladık ve inş bitirecez abla
Afiyet olsun canmKızlar menumu yazım bugün regl oldum şişliğim ondanmis biraz da
Sabah
Patatesli yumurta
Peynir zeytin
Domates
1 tk tahin pekmez
İlkindi
1 kase yoğurt çorbası
Etli patlıcan yemeği
Salata ve havuç tarator
Su 3 lt olmuştur
Ellssa Boncuk2307
O zaman olur bencetamamdır canım sağol
evet evet sadece ip olmayacak, yani görünmeyen ip var gibi atlayacağım o zaman bence olur gibi di mi
Teşekkür ederim abla yapışık geziyoruz az önce biraz çorba yedi çok şükürÇok geçmiş olsun canım
Nasıl oldu yavru kuş
Sağol canım ayrıntılı açıklama için. C.tesi 84.3tü, bugün 83,2. Aç gezdim ama değmişTebrik ederim canım, eksi olman çok güzel.
Artıyı atman biraz zaman alacak canım, canını sıkma.
Bence normal canım, inşallah cumartesiye kadar atmış olacaksın.
Tebrik ederim canım güzel eksi.
Alttan üstten kırp canım
Ooo tebrik ederim canım çok güzel eksi.
Kaçamak olsa da artın çok değil canım.
Tebrik ederim canım çok güzel eksi.
Bundan sonrasına dikkat et canım, ibre çok fazla yukarı çıkmasın.
Cumartesi neydi hatırlayamadım. İkisini birlikte yazarsan güzel olur canım.
Tebrik ederim kaptanım güzel eksi.
Salı tartısında foto istenmiyor canım. Salı tartısını yazarken önce cumartesi gününün sonucunu altına bugünün tartısını yazman yeterli.
Ben hesaplarken şöyle yapıyorum. 88,8-88,5=0,3
0,3*100=30
30/88,8= Oran
Yani aradaki farkı 100 le çarpıp geçen haftanın (bir önceki tartı sonucunun) kilosuna bölüyoruz.
Diz sorunu olanlar tabiki yapmamalı canım, kendini sakatlarsın aman ha.
Göğüsler için ben sporcu sütyeni kullanıyorum spor yaparken. Sıkı olanlardan almıştım, onlar sallanmasını engelliyor.
Tebrik ederim canım, artı olmaman iyidir.
Tebrikler canım güzel eksi.
Göğüs kaslik bı durum değil gibiDiz icin iyi bir yani da var aslında hem kasi geliştirip hem eklem zari uretimini uyarıyor ama yuk bindirip tahrip olmus zari daha da hirpaliyor da. Olumsuz yanı ağır basıp ziplanarak yapilan egzersizleri yapmayin deniyor.
Once gögus kaslarını mı guclendirsen ki
Gelmiş geçmiş olsun canım. Ben yürümekle yetinicem bı süreBen tek seferde dinlenerek yapıyorum dinlendiğim sürelerde sayacı durduruyorum
Atlar gibi yapsan tabiki yine faydası olur ama kolları da hareket ettirirsen daha iyi olur kollar da çalışmış olur
Diz konusunda bişey diyemiyorum Dr görüşü almak lazım ben sol bacağımdan kemik tümörü ameliyatı olmuştum 8-9 sene önce Dr kilon fazlayken atlama demişti ben de ilk önce deniyorum az atlayıp eğer gece kemik ağrım olmazsa atlamaya devam ediyorum yoksa bırakıyorum
Tebrik ederim
Özelden yazayım canm nişantaşında ofis fiyatlar da ona göredir muhtemelen
Afiyet şifa olsun canm
Tabiki canmben yağ oranımı bayağı düşürmüştüm zaten yakında ölçtürmedim ama inceldiğime göre yine düşmüştür
Tebrik ederim canm salıya harika sonuç bence
Ödemdir canm cumartesi eksi gelecektir
Ellerine sağlık canm
Bakalım kaptanım yarış devam ediyor
Evet kaptanım 905 rekorumu kırdım bi üst level 1000
Teşekkür ederim canm sağolasın
Amin canmaynn şimdilik pek yükselmedi gece biraz oldu ona da ilaç verdim bakalım diğerlerine geçmeden atlatırız inşallah
Geçmiş olsun çok. Çabuk toparlar inş.O zaman olur bence
Teşekkür ederim abla yapışık geziyoruz az önce biraz çorba yedi çok şükürdaha önceden çay ağacı yağı sabunu almıştım çocuklar kreşe gidiyor salgın oluyor diye onunla yıkayacam birazdan
İşte bu gruba gelmenin yarattığı fark bence bendekiAynı ağrıyla uyandım da uzandım yatakta sessiz karanlık iyi geldi kaptanım şimdi liste yapmaya başlayacağım.
Cumartesi 104 müş ablacım not alırken yan yana yazınca gördüm
Eveet maşallah iki günde ne yaptın da bu kadar oldu kızz ablaa
arke kaptanım çok güel anlatmış tekrar anlatmayayım bari.
Bence problemi olan atlamamalı. Bel diz komple bacak sorun yaratabilir. Göğüs konusuna bir şey diyemiyorum beni rahatsız eden bir şekilde değil çünkü bendeki
Teşekkür ederimSağol canım ayrıntılı açıklama için. C.tesi 84.3tü, bugün 83,2. Aç gezdim ama değmiş
Göğüs kaslik bı durum değil gibievet haklısın zaten yapmamaya karar verdim. Şimdilik en iyi yürüyüş
Gelmiş geçmiş olsun canım. Ben yürümekle yetinicem bı süre
AminGeçmiş olsun çok. Çabuk toparlar inş.
Estağfurullah canım ne kusuruAyy kaptanım bir önceki haftanın mesajıyla karışmış kusuruma bakma
Çok geçmiş olsun kaptanım, tez zamanda şifa bulsun inşallahKızlar ufaklığı hastaneye götürdüm geldim iyice huzursuzlaştı el ayak hastalığı olmuş kuzum döküntüleri görünce beklemek istemedim ...müsait olunca gelirimarke kaptanım tebrik ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?